نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: حذف از دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    حذف از دیتاگرید

    سلام ...پروژه من پذیرش بیمارستان با زبان سی شارپ

    سوالم اینه که چه طوری می تونم با انتخاب یک سطر از دیتا گرید و کلیک BUTTON حذف اون سطر انتخاب شده رو از دیتا بیس حذف کنم؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    اگه گرید رو با کد به بانک وصل کردی میتونی بصورت زیر عمل کنی
    توی کد زیر فرض شده ستون اول کلید برای حذف کردنه
                if (dataGridView1.CurrentRow.Selected)
    {
    string KeyForDelete = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    SqlCommand = new SqlCommand();
    SqlConnection Con = new SqlConnection();
    //...
    //Command for delete , Key for delete is 'KeyForDelete'
    //...
    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow );
    }


    ولی اگه به صورت ویزاردی گرید رو به بانک وصل کردی کافیه کد زیر رو بنویسی
                this.Validate();
    this.tempSellingBindingSource.EndEdit();
    this.tableAdapterManager1.UpdateAll(this.dS);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    اگه گرید رو با کد به بانک وصل کردی میتونی بصورت زیر عمل کنی
    توی کد زیر فرض شده ستون اول کلید برای حذف کردنه
                if (dataGridView1.CurrentRow.Selected)
    {
    string KeyForDelete = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    SqlCommand = new SqlCommand();
    SqlConnection Con = new SqlConnection();
    //...
    //Command for delete , Key for delete is 'KeyForDelete'
    //...
    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow );
    }


    ولی اگه به صورت ویزاردی گرید رو به بانک وصل کردی کافیه کد زیر رو بنویسی
                this.Validate();
    this.tempSellingBindingSource.EndEdit();
    this.tableAdapterManager1.UpdateAll(this.dS);

    مرسی ....
    فقط تو مدوم رویداد datagrid باید این کد و بنویسم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    سلام دوست من این کد هم بدنیست :

    TableAdapter.Delete();
    داخل پرانتز تک تک فیلد های مورد نظر رو با استفاده از کد زیر قرار بده:

    DataGridView.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    توجه داشته باش که به جای صفر از ستون های مد نظرت باید استفاده کنی.
    در ضمن این ها رو باید در رویداد کلیک مربوط به اون باتن قرار بدی.
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    فقط تو مدوم رویداد datagrid باید این کد و بنویسم؟
    خودتون گفتید توی رویداد کلیک یه باتن میخواید بنویسید. این کد رو میتونید توی همون رویداد استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    دوستان برای اضافه کردن-ویرایش باید چه کدی نوشت؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    سلام دوست من این جواب شماست:
    برای اضافه کردن:

    SqlConnection
    ObjConnection = new SqlConnection

    (
    "DataSource=Localhost;InitialCatalog=Sample;Integr atedSecu
    rity=True"
    );

    SqlCommand
    ObjCommand=new SqlCommand("Insert
    into Table1(ID)Values(@ID)"
    ,ObjConnection);
    ObjCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@ID",txtID.Text);
    ObjConnection.Open();
    ObjCommand.ExecuteNonQuery();
    ObjConnection.Close();
    Fill();

    برای ویرایش:

    SqlConnection
    ObjConnection = new

    SqlConnection
    ("Data Source=Localhost;Initial
    Catalog=Sample;Integrated Security=True"
    );

    SqlCommand
    ObjCommand = new SqlCommand("Update
    Table1 Set ID=@ID Where Name=@Name;"
    , ObjConnection);
    ObjCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@ID",
    txtID.Text);
    ObjCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@Name",
    txtName.Text);
    ObjConnection.Open();
    ObjCommand.ExecuteNonQuery();
    ObjConnection.Close();
    Fill();
    اینم :

    public void
    Fill()
    {

    SqlConnection
    ObjConnection = new

    SqlConnection
    ("Data Source=Localhost;Initial
    Catalog=Sample;Integrated Security=True"
    );

    SqlDataAdapter
    ObjDataAdapter=new

    SqlDataAdapter
    ("Select * From Table1", ObjConnection);

    DataSet
    ObjDataSet = new DataSet();
    ObjConnection.Open();
    ObjDataAdapter.Fill(ObjDataSet,
    "Table1");
    ObjConnection.Close();
    grdTable1.AutoGenerateColumns =
    true;
    grdTable1.DataSource = ObjDataSet;
    grdTable1.DataMember =
    "Table1";
    ObjDataAdapter =
    null;
    ObjConnection =
    null;

    }

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    مرسی از همه بجه ها...

    یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که جه طور می تونم در دیتاگرید با وارد کردن اطلاعات در یکی از سلول ها ، داده اون سلول رو در جدول مربوطه ذخیره کنم؟

  9. #9

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که جه طور می تونم در دیتاگرید با وارد کردن اطلاعات در یکی از سلول ها ، داده اون سلول رو در جدول مربوطه ذخیره کنم؟
    اگر طریقه اتصال به بانکتون و پر کردن گرید رو بگید بهتر میشه کمک کرد. چون برای کار با بانک راه های زیادی وجود داره.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط raziyehbazargan مشاهده تاپیک
    مرسی ....
    فقط تو مدوم رویداد datagrid باید این کد و بنویسم؟
    من خاصیت currentRow رو ندارم ؟؟؟از چی می تونم به جای اون استفاده کنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    اگر طریقه اتصال به بانکتون و پر کردن گرید رو بگید بهتر میشه کمک کرد. چون برای کار با بانک راه های زیادی وجود داره.
    برای اتصال به بانک و گرید از کد استفاده کردم...

  12. #12

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    من خاصیت currentRow رو ندارم ؟؟؟از چی می تونم به جای اون استفاده کنم؟
    کامپوننت DataGridView خاصیت CurrentRow رو داره احتمالا شما از کامپوننتی مثل DataGrid یا چیزی غیر از DataGridView استفاده میکنید.

  13. #13

    نقل قول: حذف از دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    کامپوننت DataGridView خاصیت CurrentRow رو داره احتمالا شما از کامپوننتی مثل DataGrid یا چیزی غیر از DataGridView استفاده میکنید.
    بله من از DataGrid استفاده کردم ، حالا با چه کدی حذف کنم سطر رو ؟؟؟
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •