نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن رویداد برای کنترلی که خود با کدنویسی ایجاد کرده ایم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    Question نوشتن رویداد برای کنترلی که خود با کدنویسی ایجاد کرده ایم

    با سلام

    1- چگونه میتوانم برای رویداد onclick یک Button که خودم با کدنویسی ایجاد کردم کد بنویسم ؟

    2- اگر ارایه ای از Button باشد چه طور؟




    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نوشتن رویداد برای کنترلی که خود با کدنویسی ایجاد کرده ایم

    دوست عزیز اگر منظور شما ایجاد رویداد هاست که یه delegate تعریف کنید و یک رویداد از نوع همان delgate و هر جا خواستید اون مند رو فراخونی کنید ...


    delegate Click();
    event Click onClick;
    //-------------------------

    onClick();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohkami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: نوشتن رویداد برای کنترلی که خود با کدنویسی ایجاد کرده ایم

    سلام،

    این یک مثال برای سوال اولتون هست!قسمت هایی که Bold هستند رو خودتون باید بنویسین!


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    Button button2 = new Button();

    button2.Click += new System.EventHandler(button2_Click);

    button2.Text = "Click Me!";

    button2.Location = new Point(100, 100);


    Controls.Add(button2);


    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("button2 clicked");
    }




    این هم مثال برای آرایه!(سوال دومتون)


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    Button[] button = new Button[10];

    button[0] = new Button();

    button[0].Click += new System.EventHandler(button0_Click);

    button[0].Text = "Click Me!";

    button[0].Location = new Point(100, 100);

    Controls.Add(button[0]);

    }



    private void button0_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("button2 clicked");
    }




    توجه کنید که در این قسمت

    private void button0_Click(object sender, EventArgs e)


    نمیتونید از اندیسش استفاده کنید و بنویسید

    private void button[0]_Click(object sender, EventArgs e)


    به همین دلیل این خط هم باید اینگونه باشه در Form1_Load


    button[0].Click += new System.EventHandler(button0_Click);

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    Unhappy نقل قول: نوشتن رویداد برای کنترلی که خود با کدنویسی ایجاد کرده ایم

    نقل قول نوشته شده توسط hozouri مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر منظور شما ایجاد رویداد هاست که یه delegate تعریف کنید و یک رویداد از نوع همان delgate و هر جا خواستید اون مند رو فراخونی کنید ...


    delegate Click();
    event Click onClick;
    //-------------------------

    onClick();
    میشه کمی کامل تر توضیح بدید؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    Question نقل قول: نوشتن رویداد برای کنترلی که خود با کدنویسی ایجاد کرده ایم

    نقل قول نوشته شده توسط mohkami مشاهده تاپیک
    سلام،

    این هم مثال برای آرایه!(سوال دومتون)


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    Button[] button = new Button[10];

    button[0] = new Button();

    button[0].Click += new System.EventHandler(button0_Click);

    button[0].Text = "Click Me!";

    button[0].Location = new Point(100, 100);

    Controls.Add(button[0]);

    }



    private void button0_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("button2 clicked");
    }


    توجه کنید که در این قسمت

    private void button0_Click(object sender, EventArgs e)
    نمیتونید از اندیسش استفاده کنید و بنویسید

    private void button[0]_Click(object sender, EventArgs e)
    به همین دلیل این خط هم باید اینگونه باشه در Form1_Load


    button[0].Click += new System.EventHandler(button0_Click);

    جناب موحکمی یعنی اگر من یک آرایه 500 تایی از Button داشته باشم باید از قبل برای همشون کد بنویسم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •