نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    من یه سایت طراحی کردم که گاهی به درخواستها خیلی دیر پاسخ میده یا اصلا پاسخ نمی ده

    sabatabligh.com

    می خواستم بدونم که چه موضوعاتی می تونن باعث این موضوع بشن.

    مشخصات سایتی که طراحی کردم:
    در هر صفحه درخواست به اطلاعات پایگاه داده اکسس : یک بار (تعداد فیلدها 15 تعداد رکوردها 15)
    در هر صفحه درخواست به اطلاعات پایگاه داده اس کیو ال سرور : یک تا سه بار (حداکثر تعداد فیلدها 6 - تعداد رکوردها 10 تا 100 رکورد)
    تمام کانکشن ها در متدهای درخواست کننده اطلاعات بسته شدن
    DataReader ها ممکن است در متدها فقط در صورت بروز استثنا بسته نشوند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    سرعت سرورت خوبه .
    از برنامه نویسیت هست .
    تمام کانکشنها و ریدر ها و ... باید بسته شوند پس از استفاده .
    از Access حداقل استفاده رو شود مخصوصاً روی بازدید بالا .
    تمام تبلیغات رو نگزارید توی یه صفحه !

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    داداش این وبسایت فقط یه صفحه داره که همه کارا به اون پاس داده میشه
    اونم صفحه article هستش.
    یه چیزی برام جالب بود
    اونم اینکه چطوری فرم ثبت نام هم به این صفحه باس دادی؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    بخاطر جواب ها ممنونم
    این سایت چیزی شبیه به تفسیر کننده برنامه نویسی داره که کدهای ساده ای شبیه به اچ تی ام ال رو به درخواستهای پایگاه داده تبدیل می کنه و داده ها رو می خونه
    نحوه کارش رو حتما توضیح می دم، به نظر خودم ایده ای که باعث شده سایت (طراحی سایت) در اینجا ساده بشه خیلی جالبه

    برای بستن همه چیزهایی که بسته شدنی هستند من توی همه فایلها (solution) دنبال رشته
    .open (دات اوپن) گشتم و شیئ اونها رو داخل "using()" قرار دادم. (حتی متدهایی که داخل یوزینگ یک متغیر دیگه رو return می کنن.)
    آیا کارم درست بوده؟ و آیا کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟
    برای این کلاس ها این کار انجام شده :
    SqlConnection, SqlDataReader, SqlDataReader
    OleDbConnection, OleDbDataReader, OleDbDataReader
    System.IO.FileStream, System.Net.WebClient

    برای این کلاس ها این کار انجام نشده :
    System.Drawing.Image
    DataTable

    اگر زمان اجرا exception ای برای متد پیش بیاد using باعث بسته شدن اشیایی که توی اون متد قبلا باز شدند می شه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Barbababak : شنبه 03 مرداد 1388 در 09:28 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    داداش این وبسایت فقط یه صفحه داره که همه کارا به اون پاس داده میشه
    اونم صفحه article هستش.
    یه چیزی برام جالب بود
    اونم اینکه چطوری فرم ثبت نام هم به این صفحه باس دادی؟
    یه زمان خودت توی Mapping و Rewite استاد بودی ها !
    شاید یکی از عمده اشتباهاشون هم همین باشه !
    یه صفحه میخواد کل درخواستها رو پاسخ بده و اون هم حتماً با یه کد نویسی حجیم که باعث وقفه طولانی و در نتیجه احتمال مواجهه با دکمه Exit !
    اگر زمان اجرا exception ای برای متد پیش بیاد using باعث بسته شدن اشیایی که توی اون متد قبلا باز شدند می شه؟
    Using در حالت عادی میبندتشون اما در حالت خطا بستگی به عکس العمال شما داره و چون برنامه خطا داره ممکنه نبنده کانکشن ها رو ;)

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    اینکه تمام سایت بوسیله یک فایل بالا بیاد چه مشکلاتی می تونه داشته باشه؟
    برای ساخت برنامه طراحی سایت یکپارچه این یکی از راحتترین حالت هاست.
    یعنی اگر از این تک فایل من چند تا کپی بگیرم و لینک هایی که بازدید کنندگان روشون کلیک میکنند رو بینشون تقسیم کنم توی سرعت تغییری پیش میاد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    سلام
    والله من منظور شما رو نگرفتم .
    من میگم اگه شما یه فایل ساختید و این به همه Request ها پاسخ میده و مثلاً هم نمایش اخبار هست هم نمایش گالری هست و ... این مشکل به وجود میاره ...
    اما اگه از Rewrite ی چیزی استفاده کردید اشکالی نداره !
    در حال سایت شما هم مشکل نداره خوبه ؟ :D

    موفق باشید

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    توی آخرین خط کد اچ تی ام ال چیزی گذاشتم به نام process time که زمان ساخته شدن صفحه رو می نویسه
    الان که چک می کنم 25 ثانیه طول کشیده که ساخته بشه.
    <!-- process time : 00:00:25.093 -->
    از بس که صاحب سایت باهام تماس گرفته بخاطر کندی سایت و خرجی که اینها برای تبلیغ سایت توی شهرهای مختلف کردن من روم نمیشه گوشی رو بردارم و باهاش صحبت کنم.

    این سایت دو جور طراحی شده:
    کنترل پنل سایت با استفاده از اشیاعی مثل GridView و ابزارهای tool box خود ویژوال استودیو
    بخش بازدید کنندگان با استفاده از اشیاع پایگاه داده Connected و اضافه کردن کدهای html به اطلاعات و فرستادن این کدهای متنی به بازدید کننده در فایل articles.aspx با استفاده از کلاسهایی.
    من فایل کلاس پایگاه داده ای که داده ها رو به کلاس های دیگه می ده اینجا پیوست کردم.
    در همه جای سایت که از پایگاه دادconnected استفاده شده متدهای این کلاس فراخوانی می شن و در جاهای دیگه هیچ کد مستقیمی به داده ها نوشته نشده.

    توضیحی می دم که هدف هر کلاس و متد ساده تر مشخص بشه.
    کلاسها:
    OleDbDatabase : دسترسی به داده های پایگاه مایکروسافت اکسس
    SqlDatabase : دسترسی به داده های پایگاه اس کیو ال سرور
    CurrentType : فراخوانی یک متد همنام در یکی از کلاسهای بالا بر اساس متغیر زیر
    ConfigurationSettings.AppSettings["DatabaseType"] = "SqlServer"
    که در فایل global.asax مقدار دهی شده (دارای یکی از مقدارهای : "SqlServer" یا "Access")

    متدها:
    ConnectionString بدست آوردن کانکشن استرینگ
    GetData تحویل اطلاعات به صورت DataTable
    GetFieldsRecords باز گرداندن اطلاعات به صورت چند فیلد و چند رکورد در ArrayList[]
    GetFieldRecords بازگرداندن اطلاعات به صورت یک فیلد و چند رکورد در ArrayList
    GetFieldsRecord بازگرداندن اطلاعات به صورت یک فیلد و چند رکورد در ArrayList
    GetFieldRecord باز گرداندن اطلاعات به صورت یک فیلد و یک رکود در string
    GetQuotation متدی برای گرفتن کاراکتری که مقدارها داخل آن در رشته ها قرار می گیرند مثلا # برای DateTime در Access Database
    Update بروز رسانی رکوردها
    Insert افزودن رکورد
    Delete پاک کردن رکورد ها
    RecordCount تعداد رکورد ها
    RecordSumInt جمع رکوردها به صورت int
    RecordSumDouble جمع رکوردها به صورت double

    اگر فکر می کنید این فایل بدردتون می خوره در راه خدا ازش استفاده کنید!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    سلام
    ببین یه نکته !
    این که نوشته 25 ثانیه یعنی اینکه 25 ثانیه طول کشیده تا سرور درخواست رو پاسخ بده دیگه ؟
    اگه این طوری باشه برو ببین سرور از چه CPU و RAM ی استفاده میکنه !
    تست لوکال سرعت چه جوریاست ؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    بله از شروع کار (آغاز form_load) تا پایانش (form_unload) بیست و پنج ثانیه ثانیه طول کشیده (آخر این نوشته توضیح دادم)
    روی کامپیوتر خودم از سه دهم ثانیه تا یک ثانیه طول می کشه
    صفحه اصلی که شاید بشه گفت سنگین ترین صفحه سایته روی سرور توی حالتهای عادی حدود یک و یکی دو دهم ثانیه طول می کشه (احتمالا زمان ریستارت شدن آی آی اس که منابع آزاد می شن انقدر سریع کار می کنه)
    بعد از چند روز (مثلا دو سه روز) این زمان شروع می کنه به زیاد شدن. شده من زمان نیم ساعت رو برای صفحه اصلی بگیرم !!
    امشب (سه یکشنبه شب) قرار شده که کامپیوتر میزبان سایت تغییر پیدا کنه و روی یک کامپیوتر دیگه از همین میزبان قرار بگیره. برای مدتی سایت از دسترس خارج بشه.
    تاخیر چند روزه در پایین اومدن سرعت به احتمال زیاد نشانه از دست رفتن منابع سیستمه (که به یک سایت خاص اختصاص داده شده) حالا تنها منبع هایی که به ذهن من می رسه connection و datareader هست.

    حس می کنم به خدا نزدیکتر از قبلم چون گرفتاری آدمها رو به خدا نزدیک می کنه !!

    یک سوال دیگه درباره منابع :
    در Page_Unload نمی شه از شیئ Response استفاده کرد. برای استفاده از اون یک متغیر عمومی در سطح کلاس تعریف کردم و توی Page_Load بهش مقدار دادم response = Response حالا می تونم توی Page_Unload برای بازدید کننده از متد response.Write استفاده کنم! مدت زمان ساخت صفحه هم به این راه فرستاده می شه. آیا این کار مشکل ساز نیست؟ response آزاد می شه یا توی جای پیشنهاد نشده ای استفاده شده منابع سیستم رو اشغال می کنه و نگه می داره؟ کد ساده شده ش رو پیوست کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    تاخیر چند روزه در پایین اومدن سرعت به احتمال زیاد نشانه از دست رفتن منابع سیستمه (که به یک سایت خاص اختصاص داده شده) حالا تنها منبع هایی که به ذهن من می رسه connection و datareader هست.
    سلام
    من این طور فکر نمیکنم .
    چرا که اولاً احتمالاً شما الان Request های زیادی ندارید و برای همین حتی اگه کانکشن هم باز بمونه پس از تایم اوتش بسته میشه .
    نمیگم این دردسر ساز نیست و بسیار خطرناکه اما خوب فعلاً احتمالش کمه ..

    Page_Load بهش مقدار دادم response = Response حالا می تونم توی Page_Unload برای بازدید کننده از متد response.Write استفاده کنم! مدت زمان ساخت صفحه هم به این راه فرستاده می شه. آیا این کار مشکل ساز نیست؟ response آزاد می شه یا توی جای پیشنهاد نشده ای استفاده شده منابع سیستم رو اشغال می کنه و نگه می داره؟ کد ساده شده ش رو پیوست کردم.
    بهتره شما این کار رو در رویدادهای بالا تر از Unload بکنید چون در Unload صفحه از دسترس Asp.Net دیگه داره خارج میشه و بعضی از کارها توی این روال نبایست انجام بشه ،
    در حال فکر نمیکنم مشکل از این هم باشه !

    خوب من اون کد رو یه نگاه کردم .
    اولاً : تمامی کدها Catch نداه مخصوصاً Connection.Open ها و Using های زیری .
    دوماً : شما توی کد زیر :
    using (System.Data.OleDb.OleDbCommand command = connection.CreateCommand())
    {
    command.CommandText = selectSql;
    connection.Open();
    try
    {
    DataTable dataTable = new DataTable();
    using (OleDbDataReader reader = command.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnect ion))
    {
    try
    {
    dataTable.Load(reader);

    //if (recordsPerPage)
    if (pageNumber > 1 && recordsPerPage > 0)
    {
    int removeRecordCount = recordsPerPage * (pageNumber - 1);
    if (dataTable.Rows.Count <= removeRecordCount)
    dataTable.Rows.Clear();
    else
    for (int i = 0; i < removeRecordCount; i++)
    if (dataTable.Rows.Count > 1)
    dataTable.Rows.Remove(dataTable.Rows[0]);
    }

    if (recordsPerPage > 0)
    {
    if (dataTable.Rows.Count > 0)
    {
    if (dataTable.Rows.Count == recordsPerPage + 1)
    {
    recordsRemain = true;
    dataTable.Rows.Remove(dataTable.Rows[dataTable.Rows.Count - 1]);
    }
    }
    }
    reader.Close();
    connection.Close();
    return dataTable;
    }
    catch
    {
    if (!reader.IsClosed)
    reader.Close();
    connection.Close();
    throw new Exception("Error in Database.OleDbDatabase.GetData()");
    }
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw new Exception(ex.Message + ((char)10).ToString() + command.CommandText);
    }
    }

    اگه دقت کنید کانکشن همین طوری بازه تا End Using و این در حال هست که For های تو در تویی هم داره که خوب این مدت کانکشن نباید باز بمونه .

    و در کل تا میتونید از حلقه ها کمتر استفاده کنید ( مخصوصاً یه جا دیدم ریدر توی یه حلقه هست ! )

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    کلاس های فایل AdvancedDatabase رو چک نمی کنید؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    در مورد تعداد Requestها، میانگین تعداد بازدید این سایت 1500 بازدید در روز و بالاترین بازدید 3000 هست. می شه مشخص کرد وجود چند کانکشن باز می تونه مشکل ساز باشه؟ یا اینکه به IIS بگیم در این لحظه همه کانکشن های باز سایت رو ببند؟

    درمورد response من رویدادی می خوام که بعد از </html> بنویسه، مثلا PreRender رو که استفاده کردم قبل از <html> نوشت که با Form_Load فرقی نداشت. (قبل از کنترلهایی که روی فرم هستند نوشت.)

    من connection.Open رو توی بلاک try نگذاشتم چون فکر کردم اگر این دستور باعث exception بشه هنوز connection باز نشده که حالا بسته بشه.

    من فایل رو گشتم اما جاهایی که حلقه تو در تو داشتن برای DataReader جاهایی بودن که حلقه اول برای پیمایش فیلدها و حلقه دوم برای پیمایش رکوردها بود. برای خوندن فیلدها و رکوردها وقتی تعداد فیلدها از پیش مشخص نیست راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

    کدی که گذاشته بودی رو هم اصلاح کردم و این دستورات رو پشت سر هم قرار دادم مرسی
    dataTable.Load(reader);
    reader.Close();
    connection.Close();
    if ...

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    از دیشب تبلیغات در سایت رو غیر فعال کردم، تبلیغات از پایگاه اکسس خونده می شد. امشب زمان ساخته شدن هر صفحه به زیر یک ثانیه رسیده.
    با اینکه قبلا بارها سایت پس از کند شدن دوباره به وضعیت خوبی برگشته بوده اما دوباره کند شده اما فکر می کنم این دفعه امیدوار کننده باشه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    سلام میلاد جان
    یه زمان خودت توی Mapping و Rewite استاد بودی ها !
    من توی Mapping و Rewite مشکلی ندارم.
    ولی فکر نکنم از Mapping و Rewite استفاده کرده باشه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    سلام
    از دیشب تبلیغات در سایت رو غیر فعال کردم، تبلیغات از پایگاه اکسس خونده می شد. امشب زمان ساخته شدن هر صفحه به زیر یک ثانیه رسیده.
    پایگاه اکسس برا بازدید های 3000 تایی زیاد مناسب نیست . بهتره تغییرش بدی به SQL .
    درمورد response من رویدادی می خوام که بعد از </html> بنویسه، مثلا PreRender رو که استفاده کردم قبل از <html> نوشت که با Form_Load فرقی نداشت. (قبل از کنترلهایی که روی فرم هستند نوشت.)
    RenderComplate
    Render
    از این دو تا .
    در مورد تعداد Requestها، میانگین تعداد بازدید این سایت 1500 بازدید در روز و بالاترین بازدید 3000 هست. می شه مشخص کرد وجود چند کانکشن باز می تونه مشکل ساز باشه؟ یا اینکه به IIS بگیم در این لحظه همه کانکشن های باز سایت رو ببند؟
    من الان یه سایت ساختم که کانکشن برا حدود 10 هزار نفر لازم هست و فقط 1 تا 3 ثانیه کانکشن بازه و خیلی نگرانم !
    حالا شما میخواید چه کار کنید وقتی یه کانکشن 5 دقیقه باز هست ؟
    بهترین کار این هست که در Unload یا جایی دیگه چک کنید اگه کانکشن باز بود بسته بشه .
    ضمناً اینکه یه کانکشن باز زیاد مهم نیست ، اما اون جا خطرناک میشه که افت سرعت Sql رو همراه داره .
    در اخر اینکه کانکشن باز ، ریدر یا دیتاست مقدار میگیره ، کانکشن بسته ، عملیات اجرایی و ... !
    ولی فکر نکنم از Mapping و Rewite استفاده کرده باشه.
    این یکی رو خودشون باید جواب بدن ;)

    موفق باشید

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    پایگاه داده تبلیغات که اکسس هست رو حتما روی اس کیو ال سرور میذارم و بعد فعالش می کنم.

    نتونستم از اون دو تا رویدادی که گفتی استفاده کنم: Page_RenderComplate و Page_Render انگار فراخوانی نمی شدند.

    توی Unload چطور می شه چک کرد که کانکشن کلاسی که متد

    گفته بودی : بهترین کار این هست که در Unload یا جایی دیگه چک کنید اگه کانکشن باز بود بسته بشه .
    چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟ مگر توی Unload به connectionهای کلاسهایی که متدهای staticشون رو برای دسترسی به داده ها فراخوانی کردم می تونم دسترسی داشته باشم؟ (همون فایل AdvancedDatabase.cs)

    از چیزی به نام Mapping یا Rewite استفاده نکردم و نمی شناسمشون.

    -----
    الان موضوع سرعت سایت جالب شده. گاهی دو دهم ثانیه طول می کشه گاهی به ده ثانیه هم می رسه!
    فکر می کنم ناچارم صفحه اصلی رو با GridView بسازمش و آپلود کنم، ببینم چیزی تغییر می کنه یا نه.

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    راستی این رو هم بگم که روی همین سرور من کپی اون سایت که مشکل داره رو دارم به آدرس:
    today.ir
    این سایت تعداد رکوردهای کمتر در پایگاه داده، صفحات خلاصه تر (در تعداد رکوردهای نمایش داده شده) همینطور تعداد صفحات کمتر اما تعداد بازدیدکننده بیشتری داره : میانگین 4000. سایت قبلی میانگین 1500 داشت.

    این سایت تماما با بانک اکسس کار می کنه و هیچ قسمت اس کیو ال سرور نداره !!

    این سایت به ندرت پیش میاد که مشکل سرعت داشته باشه !!

    من به فشار روی سی پی یو هم مشکوکم چون وقتی از این متد استفاده می کنم برای رکوردهای بالای مثلا 40 عدد کندی بیشتر به چشم میاد، البته شده که بدون کندی هم جواب بده (سه دهم ثانیه).

    نمیدونم چطور می شه اینجا کد فرستاد برای همین فایل رو پیوست کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    52

    نقل قول: مواردی که باعث جواب ندادن سایت به بازدید کننده می شن

    راستی این رو هم بگم که روی همین سرور من کپی اون سایت که مشکل داره رو دارم به آدرس:
    today.ir
    این سایت تعداد رکوردهای کمتر در پایگاه داده، صفحات خلاصه تر (در تعداد رکوردهای نمایش داده شده) همینطور تعداد صفحات کمتر اما تعداد بازدیدکننده بیشتری داره : میانگین 4000. سایت قبلی میانگین 1500 داشت.

    این سایت تماما با بانک اکسس کار می کنه و هیچ قسمت اس کیو ال سرور نداره !!

    این سایت به ندرت پیش میاد که مشکل سرعت داشته باشه !!

    من به فشار روی سی پی یو هم مشکوکم چون وقتی از این متد استفاده می کنم برای رکوردهای بالای مثلا 40 عدد کندی بیشتر به چشم میاد، البته شده که بدون کندی هم جواب بده (سه دهم ثانیه).

    نمیدونم چطور می شه اینجا کد فرستاد برای همین فایل رو پیوست کردم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •