نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: طراحی سایت یک صفحه ای

  1. #1

    طراحی سایت یک صفحه ای

    سلام دوستان یه سوال داشتم
    می خواستم بدونم چطوری می تونم کل سیات رو تو یه صفحه طراحی کنم
    مثل CMS ها و فروم ها که کل کار تو صفحه ایندکس انجام میشه و لی کلی صفحه عوض می شه.
    مثلا می خوام یه سایتی طراحی کنم که هدر و کناره هاش ثابته و فقط وسط صفحه تغییر کنه
    چطوری باید یه همچین قابلیتی رو پیاده سازی کنم؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    سکشن بیس یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
    البته با کوئری استرینگ آشنایی دارم.

  3. #3

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    کسی نمیتونه بیشتر راهنمایی کنه؟

  4. #4

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    یه راهش هم استفاده از ajax هست که هم انعطاف زیادی داره هم راحته.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    23

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    می تونی همانند سی ام اس ها از کوئری استرینگ کمک بگیری و یک تابع کلی داشته باشی تا توابع دیگر رو صدا بزنه مثلا می تونی یه تابع درون صفحه اول داشته باشی که ورودی رو بگیره مثلا شماره ی خاصی که معنی خاصی برای اون تابع داره مثلا کوئری استرینگ مقدار یک رو به صفحه میده بعد اون رو به تابع می دی
    index (1)
    کارش چیه مثلا کارش چاپ هیدر هستش بعد منوی راست و چپ همینجوری بقیه البته باید داخل تابعت این مقدار تعریف شده باشه که به ازای عددی که می خوای ارسال کنی چه تابعی فراخوانی بشه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    18

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    سلام.
    همان طوری که دوسته عزیزمون گفتن از Ajax استفاده کن که فوق الاده.....
    مثل google که از ajax زیاد استفاده کرده:

    مثلا شما چندتا Button دارید با id های مختلف.ابتدا شما باید id هایی که click میشن
    را مثلا با javascript بگیری و ما بقی کارارو بسپاری به Ajax که بازم از javascript باید استفاده کنی

  7. #7

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    منظوره من هم این بود که این صفحه ها چطوری طراحی می شن؟
    بعد از این که ریکوئست استرینک رو خوندم باید با چی اینا رو نمایش بدم با تیبل؟ یا باید از فریم استفاده کنم ؟ که بخشهای سایت رو از هم جدا کنم؟ همونطور که قبلا گفتم فقط قسمت وسط صفحه تغییر کنه و کناره های صفحه ثابت باقی بمونن

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    منطقه اورست
    پست
    43

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    اصلا سوال این بنده خدا چه ربطی به آجاکس داره!!!؟؟؟
    چرا بیخودی این بنده خدا رو گیج می کنید؟

    فرض کن کوئری استرینگ رو خوندی مثل: pageId=1
    از رو این می فهمی که شماره صفحه ای که می خوای نشون بدی 1 هست.
    حالا می تونی با یک if else تصمیم بگیری که چی می خوای نشون بدی مثلا:
    if($pageId == 1)
    echo "this is the page 1";
    elseif($pageid == 2)
    echo "this is page 2";

    این یک مثال ساده بود، و بجای چاپ این یک خط می تونی برای هر کدوم یک صفحه مجزا چاپ کنی.

  9. #9

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    اون صفحه مجزا چجوری چاپ می شه؟
    باید یه فایل جدا طراحی کنم و اینجا اینکلود کنم ؟ باید تیبل بزارم؟ یا یه فریم؟ اینکار چجوری انجام میشه؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    منطقه اورست
    پست
    43

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    خوب همه کار میشه کرد. می تونی کد کامل html یک صفحه رو چاپ کنی. و یا یک صفحه رو اینکلود کلی و یا محتویات اون صفحه رو از بانک اطلاعاتی بگیری و ...
    اگه بخوای فقط یک قسمت صفحه تغییر کنه باید یک مکانیزم template engine داشته باشی.

    به نظرم تو سمت کلاینت و سرور رو با هم قاطی کردی، آخه ربطی به table و frame نداره.
    چارش یه خورده مطالعست، به جای اینکه با حداقل اطلاعات بخوای یه کاریو انجام بدی بهتره مثلا یک کتاب پی اچ پی رو کامل بخونی و بعد بشینی هر چیزی خواستی طراحی کنی. این طوری وقتت زیاد تلف میشه.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    اگه يه كم ساختار cms هاي معروف رو نگاه كني دستت مياد بايد چيكار كرد. من phpnuke رو پيشنهاد مي كنم كه خوش دست تر و راحتتره.

  12. #12

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    نقل قول نوشته شده توسط amirhosein مشاهده تاپیک
    اگه يه كم ساختار cms هاي معروف رو نگاه كني دستت مياد بايد چيكار كرد. من phpnuke رو پيشنهاد مي كنم كه خوش دست تر و راحتتره.
    کتابی نیست که ساختار این cms ها رو توضیح داده باشه؟

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    23

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    ببینید من یه پرژه برای مدیریت کانون های فرهنگی داشتم اونجا اومد و به انتهای لینک های query اضافه کردم و از اون استفاده کردم من از یک صفحه هم برای ورود اطلاعات و هم برای ویرایش اون استفاده کردم روشش هم این بود من من یک ای دی در query string تعریف کرده بودم که اگر یک بود تابعی که مربوط به فرم بود رو صدا می زد و اگر صفر بود تابع مربوط به ویرایش فرد رو صدا می زد اگر تونستم پروژه رو پیدا کنم یه بخشی از اون رو براتون می زارم

  14. #14

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    اگر با با نک اطلاعاتی میخواهی بگو تا برات بسازم ولی اگر
    با صفحات استاتیکی روبرو هستی از این کد استفاده کن

    <?php
    if(isset($_GET['page']) && ($_GET['[page'] = "home"))
    {
    کدهای پی اچ پی شما
    }
    ?>
    <?php
    if(isset($_GET['page']) && ($_GET['[page'] = "news"))
    {
    کدهای پی اچ پی شما
    }
    ?>

    در صورتی که میخواهی در صفحاتت از اچ تی ام ال استفاده کنید اینطوری ویرایش کن

    <?php
    if(isset($_GET['page']) && ($_GET['[page'] = "home"))

    {
    ?>
    کدهای اچ تی ام ال شما
    <?php
    }
    ?>


    مشکلی داشتی بگو درخدمتم

  15. #15

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    دقیقا منظورت را از اینکلودی نفهمیدم
    من الان یه اسکریپت اماده می کنم که بتونی هرچه بخواهی صفحه بسازی
    ولی با مای اس کیو ال مینویسم
    من فقط کد نویسی می کنم طراحی با خودتان
    منتظر بمانید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    Smile نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    دقیق نمیدونم ولی قالب و فایل های مورد نیاز که میخوای ثابت باشن رو اینکلود کن
    و متن را با استفاده از یک لینک وارد صفحه اصلی کن

  17. #17

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    منظورتون
    include('file name');
    است؟

  18. #18

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    نیازی به این کار نیست
    این کدی که دادم خودش بجای اینکلود عمل میکنه و نیازی به اینکلود نیست;

  19. #19

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    نیازی به اینکلود نیست
    با همین کد کارکنی هم ساده تره هم سریع تر یهنی نمیره اونو ایمکلود کنه همش تو یک صفحه است

  20. #20

    نقل قول: طراحی سایت یک صفحه ای

    نیازی به اینکلود نیست
    با همین کد کارکنی هم ساده تره هم سریع تر یهنی نمیره اونو ایمکلود کنه همش تو یک صفحه است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •