نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: قراردادن حاصلجمع دو فیلد در یک فیلد

  1. #1

    قراردادن حاصلجمع دو فیلد در یک فیلد

    سلام
    من یه جدول دارم که سه تا فیلد داره، می خواهم حاصل جمع دوتا از فیلد ها توی فیلد سوم قرار بگیره. یعنی همزمان که من درون دو تا فیلد اول داده وارد می کنم حاصل جع شان بره تو فیلد سوم.
    می خواستم بدونم راهی هست، لطفا مرا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: قراردادن حاصلجمع دو فیلد در یک فیلد

    یه راه اینه که همون زمان که داری دو فیلد رو اضافه میکنی جمعشون رو هم به عنوان فیلد سوم بفرستی به بانک!!
    ولی راه بهتر اینه که 2 تا تریگر (Trigger) به بانکت اضافه کنی یکی برای اضافه کردن و دومی برای ویرایش. توی هر دو ، وقتی یه رکورد وارد یا ویرایش شد دو تا فیلد رو با هم جمع کنه و توی فیلد سوم بریزه.
    یه نمونه تریگر برای اضافه کردن:
    CREATE TRIGGER InsertTrigger 
    ON Table1
    FOR INSERT
    AS
    declare @Temp int
    select @Temp = a + b from Inserted
    update Table1 set c = @Temp where (a = (select a from inserted)) and (b = (select b from inserted))

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: قراردادن حاصلجمع دو فیلد در یک فیلد

    نیازی به تریگیر نیست و سعی کنید در برنامه هاتون از تریگیر استفاده نکنید.
    SELECT F1, F2, F1 + F2 AS [Sum]  FROM Table1;

  4. #4

    نقل قول: قراردادن حاصلجمع دو فیلد در یک فیلد

    می خواهی اتوماتیک بره توی فیلد سوم؟
    خب وقتی داری Insert میکنی. خیلی راحت جمع مقادیر اول و دوم رو بریز توی فیلد سوم.

    اما حدس میزنم منظورت اینه که توی DataGridView یا یه همچین جایی اتوماتیک اتفاق بیفته. آیا اینطوره؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354

    نقل قول: قراردادن حاصلجمع دو فیلد در یک فیلد

    خیلی ساده است، یک ستون فرمول دار تعریف کن. به قسمت دیزاین جدول برو، قسمت Comput Column Spicifcation را باز کن در مورد Formul بنویس A + B یعنی ستون اول بعلاوه ستون دوم خودکار حساب میکند ستون سوم. یا هنگام طراحی جدول در T-SQL باید اینگونه تایپ کنی name_column as A + B یا name_column as DataAdd(Day,30,invDate) و غیره
    این ستون حتی می تواند ایندکس (غیر خوشه ای) نیز بشود.

    این در SQL Server صادق است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •