نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تحليل يك كد ساده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    تحليل يك كد ساده

    سلام ، من اصلا كارم Asp.net نيست . با كد زير برخوردم ، ميخواستم ببينيد اين كد چه زماني عبارت " معتبر نيست " رو نشون مي ده ؟
                                <input name="ctl00$M$ctl00$txtUser" type="text" maxlength="10" id="ctl00_M_ctl00_txtUser" class="fldl" onkeydown="if ((event.which &amp;&amp; event.which == 13) || (event.keyCode &amp;&amp; event.keyCode == 13)) {document.forms[0].elements['ctl00$M$ctl00$btnLogin'].click();return false;} else return true; " /><span id="ctl00_M_ctl00_rfvUser" class="fv" style="color:Red;visibility:hidden;">*</span><span id="ctl00_M_ctl00_revUser" class="fv" style="color:Red;visibility:hidden;">معتبر نیست</span></td> 

  2. #2

    نقل قول: تحليل يك كد ساده

    اين كد asp نيست جاوا اسكريپت است كدتون هم كامل نيست كه بفهميم چجوري اين پيغام نشون داده مي شه
    كد جاوااسكريپت هم براي زدن اينتر بدون نياز به كليك كردن روي دكمه ي خاصيه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •