نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در رسم نمودار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ebrahimashori
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    سمنان-شاهرود
    پست
    64

    کمک در رسم نمودار

    سلام
    می خواستم با استفاده از داده x و y یک نمودار خطی رسم کنم.
    در واقع هدف برنامه من محاسبه مساحت زیر نمودار هست و می خوام علاوه بر اون یک نمودار هم رسم کنم.
    به نظر خودم باید از تابع Pset استفاده کنم ولی وقتی که یک فرم دیگر روی فرم قرار می گیرد هر چیزی که روی فرم رسم بشه پاک می شه . این روش فقط برای آزمایش خوبه . آیا راه بهتری هست (ترجیها ساده)
    لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ebrahimashori
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    سمنان-شاهرود
    پست
    64

    نقل قول: کمک در رسم نمودار

    من تو سایت گشتم و چیزی پیدا نکردم. لطفا اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: کمک در رسم نمودار

    دوست عزیز من یه OCX در این مورد سراغ دارم.
    کارش رسم چارت های فوق حرفه ای است.

    نام : 3D Charting
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    43

    نقل قول: کمک در رسم نمودار

    اقا لطف کردین من هم دان کردم برم ببینم چیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: کمک در رسم نمودار

    منم گرفتم ولی ظاهرا رجیستر نشده. ما از کامپوننت های رجیستر شده احتیاج داریم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: کمک در رسم نمودار

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimashori مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم با استفاده از داده x و y یک نمودار خطی رسم کنم.
    در واقع هدف برنامه من محاسبه مساحت زیر نمودار هست و می خوام علاوه بر اون یک نمودار هم رسم کنم.
    به نظر خودم باید از تابع Pset استفاده کنم ولی وقتی که یک فرم دیگر روی فرم قرار می گیرد هر چیزی که روی فرم رسم بشه پاک می شه . این روش فقط برای آزمایش خوبه . آیا راه بهتری هست (ترجیها ساده)
    لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
    خاصیت AutoRedraw فرم رو برابر true قرار بده دیگه Pset پاک نمیشه.
    Me.AutoRedraw = True

  7. #7

    نقل قول: کمک در رسم نمودار

    نقل قول نوشته شده توسط ms2222 مشاهده تاپیک
    خاصیت AutoRedraw فرم رو برابر true قرار بده دیگه Pset پاک نمیشه.
    Me.AutoRedraw = True
    Dim sqLen As Long
    Dim sqF As Long

    Scale (0, -5)-(10, 5)

    For i = 0 To 10 Step 0.005
    Line (i, Sin(i))-(i, 1)
    Next

    For i = 0 To 10 Step 0.1
    Line (i, Sin(i))-(i + 0.1, 1), vbWhite, B
    Next

    با اين كد ميتونيد مساحت زير نمودار Sin رو در بازه 0 و 5 محاسبه كنيد
    كافي مجموع مساحتهاي مستطيلهاي سفيد رو محاسبه كنيد.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •