نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    با سلام
    من میخام به وسیله Regex ، قبل از ذخیره ورودی در دیتابیس چک کنم که آیا ، رشته مورد نظر بدون مشکل هست یا نه ؟
    یعنی دارای کارکتر های غیر مجاز و یا مثلا غیر حروف می باشد یا نه ؟
    و غیره ..
    کسی pdf و یا منبع مناسبی سراغ نداره؟
    یه مشکل دیگه اینکه :

    Dim X As New Regex("[a-zA-Z]")
    Response.Write(X.IsMatch("76sdssdsdsd"))

    خروجی کد بالا True هست در حالی که باید False باشه ! چرا ؟
    من میخام اگه همه کارکتر ها حرفی بود آنگاه خروجی True باشه!

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار samirdev
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    GAC
    پست
    56

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    اگه با Sql Injection مشکل دارید نیازی به استفاده از Regex نیست. چون وقتی از SqlParameter استفاده می کنید خود به خود جلوی Sql Injection گرفته می شود. و اگر مشکل چیز دیگری است که شرمنده.

    SqlConnection cn = new SqlConnection("ConnectionString");
    SqlCommand cm = new SqlCommand("INSERT INTO TABLE1(FIELD1,FIELD2) VALUES(@FIELD1,@FIELD2)");
    cm.Connection = cn;
    cm.Parameters.AddWithValue("@FIELD1",value1);
    cm.Parameters.AddWithValue("@FIELD2",value2);

    cm.ExecuteNonQuery();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    سلام
    در مورد سوال یک که توضیح داده شد .
    در مورد سوال دو پترنتون رو به این شکل اصلاح کنید :
    ^[a-zA-Z]+$


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    یک سوال :
    آیا بازدید کننده می تواند در موقع ثبت نام ، ازارسال نظرات و یا هر جای دیگر از سایت که امکان ارسال اطلاعات به دیتابیس را دارد، کدی وارد کند که باعث ایجاد مشکل در سایت شود (هک کند) .
    یه چیزی شبیه Sql Injection ؟
    من میخام جلوی این حملات را بگیرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    سلام
    بله .
    نمونه :
    insert into tbl_x(y) values(+txtbox.text+')

    حذف Table :
    insert into tbl_x(y) values('x');drop table tbl_x

    راهکارش هم که توی پست 2 بود .
    اگه اونو نمیخوای باید فیلتر کنی ..

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    من دارم از SP استفاده می کنم آیا مشکل حملات Sql Injection و امثال اون برطرف میشه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    SP قدرتمند تر از T-SQL هست .
    مشکلی هم معمولاً نداره .. ( حتماً پارامتری هست .. )

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    دوست من متشکر از کمکت .
    بصورت حقیقی از پارامتر استفاده نمی کنم ولی :
    من در لایه DAL از DataSet.xsd استفاده میکنم.
    و از طریق Dataset با Sp در ارتباط هستم.
    حالا چطور ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    بستگی داره چه طور اطلاعات رو به DataSet پاس میدی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: مشکل در مورد Regex در مورد محافظت از حملات Sql Injection

    این کد ها در لایه BLL وجود دارند

    Private _tbl_1 As Tbl_PostTAdapter = Nothing
    Protected ReadOnly Property Adpter_test() As Tbl_1TAdapter
    Get
    If _tbl_1 Is Nothing Then
    _tbl_1 = New Tbl_1TAdapter()
    End If
    Return _tbl_1
    End Get
    End Property

    <System.ComponentModel.DataObjectMethodAttribute(S ystem.ComponentModel.DataObjectMethodType.Insert, False)> _
    Public Function AddTest(ByVal CID As Long, ByVal Mem As String, ByVal title As String, _
    ByVal Des As String, ByVal Text As String, _
    ByVal ImgUrl As String, ByVal DateAdd As String, ByVal Active As Boolean) As Integer
    Return Adpter_test.AddPost(CID, Mem, title, Des, Text, ImgUrl, DateAdd, Active))
    End Function

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •