صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 108

نام تاپیک: وی بی .نت یا ..... ؟

  1. #1

    وی بی .نت یا ..... ؟

    سلام دوستان عزیز
    .
    یه سوال دارم ، من رشتم کامپیوتر نیست اما دوست دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم واسه خودم .
    به نظر شما میتونم vb.net رو که شروع کردم به یاد گیری ادامه بدم یا نه ؟ یا نیاز داره چیزی اولش یاد بگیرم مثلا vb ? آخه یه دوستی دارم کامپیوتر میخونه بهم پیشنهاد داد کتاب آموزش گام به گام vb.net جعفر نژاد قومی رو بخونم که انصافا هم خوب حالیم میکنه ، اما یکی از دوستان نمیدونم تو کدوم انجمن بود گفت اول باید vb رو یاد بگیری، منو کاملا گیج کردن ، ممنون میشم این شبهه رو واسم روشن کنید .
    که بدون پیش زمینه برنامه نویسی تو هیچ زبونی ایا میتونم به آموزش vb.net که 2 ماهه شروع کردم ادامه بدم یا نه ؟
    راستی تو vb.net دستوراتی مثل ++i هم هست مثل زبان #c ? ممنون عزیزان

  2. #2

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    سلام دوست عزیز ,
    شما برای یاد گیری VB.Net نیاز به هیچ پیش زمینه ای ندارید. (البته اگر یه چیزایی را بدونید خو خیلی بهتره). من از VB6 به VB.net مهاجرت کردم تقریبا می شه گفت که تفاوت هاشون خیلی زیاده و اگر از VB6 شروع کنی فقط وقط خودت را تلف کردی.

    اما در باره ++I ، هر زبانی ساختار مخصوص خودش را داره که Increment هم از جمله ویژگی های زبان C بوده و هست در عوض برای انجام چنین کاری =+وجود دارد(i +=1).

    اما از لحاظ کد نویسی و ایراد یابی VB.Net ساده تر و قوی تره.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    مرسی مانی جان

    چه خوب شد شما هم وی بی کاری ، میتونی یه لطفی کنی جسنجو دودویی و ترتیبی تو آرایه با وی بی .نت رو کدشو بزاری واسم . خیلی لازمه ممنون مانی جان
    قربانت نیلوفر

  4. #4

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    مانی جان یه زحمتی ببین کجای این ایراد داره راهنماییم کن مرسی


    Module
    Module1
    Sub Main()
    ' SERCH BINARY '
    Dim i, s, a(4), low, mid, high AsInteger
    Console.WriteLine()
    For i = 1 To 4
    Console.Write(
    " Enter Number " + i.ToString + ": ")
    a(i) = Console.ReadLine()
    Next
    Console.WriteLine(" ------------------- ")
    Console.Write(
    " Please Number For Serch :")
    s = Console.Read()
    Console.WriteLine(
    " ------------------- ")
    low = 0
    high = i - 1
    While (low <= high)
    mid = (low + high) / 2
    If (s = a(mid)) Then
    Console.Write(" peyDa shod " + a(mid).ToString)
    ElseIf(s > a(mid)) Then
    low = mid + 1
    EndIf

    EndWhile

    EndSub
    End
    Module

  5. #5

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    در زبانهاي دات نت فرقي بين آنها وجود ندارد

    و تمام برنامه هايي که مي تواني با C#‎بنويسي با ويبي دات نت هم مي تواني بنويسي

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584

    Talking نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط nilo_nazanin مشاهده تاپیک
    مرسی مانی جان

    چه خوب شد شما هم وی بی کاری ، میتونی یه لطفی کنی جسنجو دودویی و ترتیبی تو آرایه با وی بی .نت رو کدشو بزاری واسم . خیلی لازمه ممنون مانی جان
    قربانت نیلوفر
    خوشم میاد که بعد از یک مقدمه کوتاه سریع رفتی سر اصل مطلب و اونهم انجام پروژه درسی توسط بچه های فرومه !!! D:

  7. #7

    Wink نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    خوشم میاد که بعد از یک مقدمه کوتاه سریع رفتی سر اصل مطلب و اونهم انجام پروژه درسی توسط بچه های فرومه !!! D:
    دمت گرم خیلی باحال گفتی.
    اما خوب کاره ما همینه دیگه، به هم کمک کنیم که برنامه نویسی کنیم.

    تو VB.Net شما نیازی ندارین که برای جستجوی آرایتون کد بنویسید. جستجوی آرایه در VB.Net به صورت تابعی آماده دراومده که شما آرایه را می دید و اندیس عنصر مورد جستجو را تحویل می گیرید.



    Dim Arr(30) As Integer

    For I As Byte = 0 To Arr.GetUpperBound(0)
    Randomize(Date.Now.Millisecond)
    Arr(I) = Rnd() * 100
    Next

    Array.Sort(Arr)

    Dim Result As String = Nothing
    For I As Byte = 0 To Arr.GetUpperBound(0)
    Result &= Arr(I) & vbNewLine
    Next

    Dim SearchElement As Integer = Rnd() * 100
    MsgBox("Search For : " & SearchElement)

    MsgBox(Result)


    If Array.BinarySearch(Arr, SearchElement) > 0 Then
    MsgBox("Found In :" & Array.BinarySearch(Arr, SearchElement))
    Else
    MsgBox("Element Not Found")
    End If


    اینم از مثال. برای جستجوی ترتیبی هم می توانی از توابع Exist و Find استفاده کنی.
    در ضمن امکانات دیگری هم مثل مرتب سازیبا سرعت فوق العاده بالا هم جزوی از امکانات کلاس Array هست که می توانید استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : شنبه 10 مرداد 1388 در 13:50 عصر
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  8. #8

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    اولا با تشکر از دوستان

    ثانیا" آقای با مزه شما اگه پست اول این صفحه رو میخوندید میدید که من قبلا گفتم که من رشتم کامپیوتر نیست پس پروژه ای هم در کار نیست . اول با دقت بخون بعد اظهار نظر کن ضرر نمیکنی .. .
    آقا مانی مرسی . اما من میخواستم همون کدی رو که نوشتم رو واسم تصحیح کنین. مرسی .

  9. #9

    Wink نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    ببخشید که دیر به دیر جواب می دهم ؛ من تمام وقتم را گذاشتم روی مقاله ای که دارم راجع به تفاوت های VB و #C می نویسم برای همین که به سایت سر می زنم و سعی می کنم مشکلاتی را که جواب دادن بهشون زیاد وقت گیر نیست را به سریع ترین روش پاسخ بدم. شرمنده که وقت خواندن و ایراد یابی کدی که گذاشتی را نداشتم. حتما بعد از ارائه این مقاله همه سوالهایت را جواب خواهم داد.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  10. #10

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    مانی جان سلام

    ما رو دریاب

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    به نظر من اگه شما تازه دارید برنامه نویسی رو شروع می کنید از همون اول برید سراغ C#‎ خصوصا چون رشتتون کامپیوتره و اکثر کاراتون پردازشی
    من خودم هم با vb کد می نویسم و هم با C#‎ . چند روزی که متوجه سرعت پایین وی بی نسبت به سی شارپ شدم. وحشتناک
    تو انجام پردازش های ساده جمع و تفریق وی بی 5 برابر کند تر از سی شارپ. حالا اگه تو پردازش ها از آرایه هم استفاده بشه این اختلاف به 27 می رسه که فاجعست . یعنی کار ا ثانیه ای سی شارپ رو وی بی تو 27 ثانیه انجام می ده خودم هم اول باور نمی کردم ولی بعد امتحان رو چند تا سیستم و جاهای مختلف باورم شد
    وی بی به درد نوشتن برنامه های پردازشی نمی خوره پس بهتره که از همون اول برید دنبال سی شارپ

  12. #12

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    دوستان این گفته اقا حسین به نظر شما درسته ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    دوست عزیز چرا خودت چک نمی کنی؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار BehzadBar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    سلام امیدوارم کارت با این راه بیوفته


    Module
    Module1
    Sub Main()
    ' SERCH BINARY '

    Dim i, s, a(3) AsInteger

    Console.WriteLine()
    For i = 0 To 3
    Console.Write(
    " Enter Number " + (i + 1).ToString + ": ")
    a(i) = Console.ReadLine()
    Next

    Console.WriteLine(
    " ------------------- ")
    Console.Write(
    " Please Number For Serch :")
    s = Console.ReadLine
    Console.WriteLine(
    " ------------------- ")
    For b AsInteger = 1 To i
    If s = a(b - 1) Then

    Console.WriteLine(
    " peyDa shod " + s.ToString)
    ExitFor

    ElseIf b = a.Length Then

    Console.WriteLine(
    " peyDa Nashod " + s.ToString)
    EndIf

    Next

    EndSub
    End
    Module


  15. #15

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چرا خودت چک نمی کنی؟

    سلام دوست عزیز از پاسخت ممنونم

    به این علت که رو هیچ کدومش تسلط خیلی خوبی ندارم ، پس نمیتونم قضاوت خیلی منصفانه ای داشته باشم ، اما واسم معقول نیست ، نمیتونم بپزیرم ، این چیزی که شما میگید آمار و ارقام به نظر این حقیر اصلا علمی نیست .
    در حقیقت من فک میکنم در .net خیلی فرق نداره شما با C#‎ بنویسی یا با vb.net البته مسلما تفاوتهایی دارند ، اما نه آونقدر که بهش پرداختن و بزرگش کردن ..
    شما که بهتر از بنده از .net و دنیای اون اطلاع دارید.
    با سپاس


    نظر دوستان ما رو کمک کنه .

  16. #16

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    سلام VB.NET زبان خوبیه ادامه بده.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار BehzadBar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    سلام بچه ها اینقدر سر VB یا C#‎ با هم دعوا نکنید برای dot net اصلا فرقی نمیکنه که با چه زبونی مینویسید ولی در کل یه Developer خوب باید چند تا زبون را بلد باشه در باره اندازه گیری دوست عزیزمون هم خیلی مشتاقم بدونم زمان های نانو ثانیه را چطور اندازه گیری کردن آیا با کرنومتر ساعتشون یا با ابزار های موجود در dot net به هر حال برای من هم ثقیل هستش که اینقدر اختلاف زمانی وجود داشته باشه
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط BehzadBar مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها اینقدر سر VB یا C#‎ با هم دعوا نکنید برای dot net اصلا فرقی نمیکنه که با چه زبونی مینویسید ولی در کل یه Developer خوب باید چند تا زبون را بلد باشه در باره اندازه گیری دوست عزیزمون هم خیلی مشتاقم بدونم زمان های نانو ثانیه را چطور اندازه گیری کردن آیا با کرنومتر ساعتشون یا با ابزار های موجود در dot net به هر حال برای من هم ثقیل هستش که اینقدر اختلاف زمانی وجود داشته باشه
    با تشکر
    دوست عزیز اگه یه کم برنامه نویسی بلد باشید و بتونید از توابع api یا dll های ویندوز استفاده کنید هیچ وقت چنین حرفی نمی زنید. چون تو کامپیوترهای امروزی خیلی ساده میشه زمان حتی زیر نانو ثانیه رو اندازه گرفت و من تو پروژهام بارها از این امکانات استفاده کردم
    هرچند که برای چک کردن قضیه ای که قبلا گفتم خیلی راحت می شه کد پردازشی رو توی یه حلقه انداخت تا اجرای اون چند ثانیه طول بکشه و اصلاٌ قضیه نانو ثانیه پیش نیاد( هرچند که نانو ثانیه رو هم به سادگی می شه اندازه گرفت)

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aghaa_rezaa مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز از پاسخت ممنونم

    به این علت که رو هیچ کدومش تسلط خیلی خوبی ندارم ، پس نمیتونم قضاوت خیلی منصفانه ای داشته باشم ، اما واسم معقول نیست ، نمیتونم بپزیرم ، این چیزی که شما میگید آمار و ارقام به نظر این حقیر اصلا علمی نیست .
    در حقیقت من فک میکنم در .net خیلی فرق نداره شما با C#‎ بنویسی یا با vb.net البته مسلما تفاوتهایی دارند ، اما نه آونقدر که بهش پرداختن و بزرگش کردن ..
    شما که بهتر از بنده از .net و دنیای اون اطلاع دارید.
    با سپاس


    نظر دوستان ما رو کمک کنه .
    دوست عزیز نیازی به تسلط کامل نیست شما یه حلقه بزار که توش دو تا عدد doubel مثلا یک میلیون بار در هم ضرب بشن و زمان اجرای همین کد ساده رو توی دوتا زبون با هم مقایسه کن ببین که وی بی چقدر کندتر
    تازه اگه می خوای به عمق فاجعه پی ببری می تونی اعددادی رو که در هم ضرب می کنی از یه آرایه انتخاب کنی اون وقت که می بینی وی بی در حدود 27 بار کندتره
    من توی چند تا پی سی مختلف چک کردم
    شما هم امتحان کن ضرر نداره

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aghaa_rezaa مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز از پاسخت ممنونم

    در حقیقت من فک میکنم در .net خیلی فرق نداره شما با C#‎ بنویسی یا با vb.net

    نظر دوستان ما رو کمک کنه .
    من هم تا چند وقت پیش مثل شما فکر می کردم ولی تازه متوجه شدم که اگه از همه جهات هم مثل هم باشن تو سرعت خیلی با هم اختلاف دارن
    می خواید خودم یه کد ساده می دم که شما چک کنید
    یا خودتون امتحان کنید. خیلی ساده به واقعیت پی می برید

  21. #21

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    من هم تا چند وقت پیش مثل شما فکر می کردم ولی تازه متوجه شدم که اگه از همه جهات هم مثل هم باشن تو سرعت خیلی با هم اختلاف دارن
    می خواید خودم یه کد ساده می دم که شما چک کنید
    یا خودتون امتحان کنید. خیلی ساده به واقعیت پی می برید
    سلام دوست من تست کردم :

    کد vb.net :

    f = 103000
    s = 0
    j = 75000
    For i = 1 To 100000000000
    s = s + (f * j)
    Next
    Console.Write(s)



    و اینم کد سی شارپ :

    f = 103000;
    s = 0;
    j = 75000;
    {
    for (i = 1; i <= 100000000000;i++ )
    s = s + (f * j);
    }
    Console.Write(s);


    جالبه بدونید این حلقه صد میلیارد بار اجرا میشه و vb با 4 صدم ثانیه زودتر اجرا میکنه

    وی بی : 4:51:1
    سی شارپ : 4:51:5

    واسم جالب بود.

  22. #22

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    آخرش حرف کدومو قبول کنیم ؟؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    اصلا چنین چیزی امکان نداره
    من همین الان هم چک کردم
    اگه می خوای به عمق فاجعه پی ببری متغیرها رو دابل انتخاب کن و از آرایه استفاده کن
    تازه تو همین کدی هم که نوشتی وی بی کندتره
    شما زمان رو چه طوری اندازه گرفتی
    نکنه با ساعت روی دیوار
    پروژت رو بزار تا ببینیم
    بعد من هم یه پروژه می زارم که زمان رو خودش حساب می کنه و بعد توش می بینیم که وی بی چقدر کند
    منتظرم
    آخرین ویرایش به وسیله hossein-khoshseyar : سه شنبه 20 مرداد 1388 در 19:53 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    آخرش حرف کدومو قبول کنیم ؟؟
    خوب معلومه حرف من
    چون من مدرک دارم

  25. #25

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    اصلا چنین چیزی امکان نداره
    من همین الان هم چک کردم
    اگه می خوای به عمق فاجعه پی ببری متغیرها رو دابل انتخاب کن و از آرایه استفاده کن
    تازه تو همین کدی هم که نوشتی وی بی کندتره
    شما زمان رو چه طوری اندازه گرفتی
    نکنه با ساعت روی دیوار
    پروژت رو بزار تا ببینیم
    بعد من هم یه پروژه می زارم که زمان رو خودش حساب می کنه و بعد توش می بینیم که وی بی چقدر کند
    منتظرم
    سلام
    چرا چنین چیز عجیبی امکان نداره !!!!!! چون شما میگید ؟
    شما یه نگاه به متغیر ها و حلقه بنداز فک میکنی int مشخص شدن؟ خوب معلومه دابله دیگه
    فرض کن با ساعت شنی .
    من شخصا چند ثانیه اینور تر و اونورتر واسم مهم نیست ، بحث وی بی با سی شارپ یه بحث کاملا سوخته است ، قبل از ما کسانی بحث کردن و این بحث ادامه خواهد داشت ..
    حالا که شما دوست دارید باشه سی شارپ 70 برابر سریع تره ، خوبه

  26. #26

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    خوب معلومه حرف من
    چون من مدرک دارم

    حرف دوستمون چون ایشون سند بانکی دارن

    کدوم مدرک اخوی ؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    خوب چرا داغ کردی اگه راست می گی پروژت رو تو دوتا زبون بزار تا من و همه دوستان ببینیم
    من هم پروژه خودم رو می زارم تا شما و بقیه دوستان ببینید
    مدرک من هم همین چندتا پروژه ساده ای که دارم

    الکی تعصب بی خودی نشون نده
    من با یه اهل فن هم صحبت کردم و اونم حرف من رو تایید کرد فقط گفت که این زیونا به درد نوشتن برنامه پردازشی نمی خوره و سرعت نسبت به زبون هایی که باهاش برنامه پردازشی می نویسن خیلی کم. این زبون ها اصولا برای یه کار دیگه طراحی شدن
    حالا اگه تصمیم دارید یه برنامه پردازشی خفن بنویسید دور وی بی رو خط بکشید.
    البته من که چند ساله شغلم برنامه نویسی تو این ماه اولین بار برام پیش اومد که برای نوشتن برنامه چون وی بی جواب نداد برم سراغ سی شارپ. و شاید برای شما حالا حالا چنین اتفاقی نیفته و نیازی بهش نداشته باشید. ولی این یه واقعیت که باید قبول کنید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aghaa_rezaa مشاهده تاپیک
    حرف دوستمون چون ایشون سند بانکی دارن

    کدوم مدرک اخوی ؟
    پروژه اجرایی و عملی نه حرف زدن روی هوا

  29. #29

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    هر دوتاتون 2 تا پروژه بزارین ، من امتحان می کنم جوابشو میگم

    خوبه ؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    هر دوتاتون 2 تا پروژه بزارین ، من امتحان می کنم جوابشو میگم

    خوبه ؟
    من قبول دارم
    اگه دوستمون پروژش رو بزاره منم می زارم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    من همچنان منتظرم که دوستمون پروژش رو بزاره تا ببینیم

  32. #32

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    دوست عزیز منتظر چی هستی ؟

    باید یه پروژه با دو زبون بزاریم ، زحمت دوتاش هم میشه شما بکشی، دوست عزیزمون هم تست میکنه
    اگه موافقی یا علی
    شرمنده من 2 روز خونه نبودم

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    دوست عزیز یعنی چی که زحمت هردوتاش با شما؟
    برنامه ای که من دارم که اگه اجرا کنی نتیجه این می شه که سی شارپ سریعتر . شما که می گی قضیه عکس اینه بر نامت رو بزار تا ببینیم.
    البته من بگم که بعد از بحث با شما برنامم رو تو چند تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم نتیجش این شد که سی شارپ تو همه سریعتر بود اما نسبتشون فرق می کرد توی یه کامپیوتر 2 برابر توی یکی 4.2 برابر و ....

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار BehzadBar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه یه کم برنامه نویسی بلد باشید و بتونید از توابع api یا dll های ویندوز استفاده کنید هیچ وقت چنین حرفی نمی زنید. چون تو کامپیوترهای امروزی خیلی ساده میشه زمان حتی زیر نانو ثانیه رو اندازه گرفت و من تو پروژهام بارها از این امکانات استفاده کردم
    هرچند که برای چک کردن قضیه ای که قبلا گفتم خیلی راحت می شه کد پردازشی رو توی یه حلقه انداخت تا اجرای اون چند ثانیه طول بکشه و اصلاٌ قضیه نانو ثانیه پیش نیاد( هرچند که نانو ثانیه رو هم به سادگی می شه اندازه گرفت)
    سلام بچه ها من چندروزی نبودم ولی خب یه کارایی کردم آقایی که فکر میکنی فقط خودت بلدی و هیچکی دیگه هیچی بلد نیست لازمه که بدونی برای اندازه گیری زمان احتیاجی به API و یا DLL ها و یا از اینجور اضافه کاریها نیست خیلی راحت با این یه خط کد میتونی زمان را با دقت 18 تا صفر اندازه گیری کنی

    Date.now.Ticks

    که یک عدد long از لحظه ای که الان هستیم میده
    درباره یرعت هم من چیزی نمیگم فقط اگه حالشو داشتین دو تا کد زیر ر ا امتحان کنید
    کد VB

    Dim f AsDouble = 103000
    Dim s AsDouble = 0
    Dim j AsDouble = 75000
    Dim start As Long = Date.Now.Ticks
    For i AsLong = 1 To 10000000000
    s = s + (f * j)
    Next
    Dim finish AsLong = Date.Now.Ticks
    Dim dif AsDouble = (finish - start) / 10000000


    کد C sharp

    double f = 103000;
    double s = 0;
    double j = 75000;
    long start = System.DateTime.Now.Ticks;
    for (long i = 1; i <= 10000000000L; i++)
    {
    s = s + (f * j);
    }
    long finish = System.DateTime.Now.Ticks;
    double dif = (finish - start) / 10000000;


    همگی موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    با سلام خدمت همه دوستان .

    من هردو کد رو بردم توی برنامه و هر کدوم رو 3 بار اجرا کردم ، که نتیجش این شد .

    تا حالا که VB.net برندست .

    1- 126 C#‎
    1- 38.9722291 VB.net

    2- 84 C#‎
    2- 38.9692289 VB.net

    3- 84 C#‎
    3- 38.9782294 VB.net

    پروژه هارو هم ضمیمه کردم ، اگه خواستید دانلود کنید .


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط BehzadBar مشاهده تاپیک
    آقایی که فکر میکنی فقط خودت بلدی و هیچکی دیگه هیچی بلد نیست
    من همچین فکری نمی کنم شما با تمسخر گفته بودید که نمی دونم زمان نانو ثانیه رو چه طوری اندازه گرفتی منم گفتم که می شه

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    دوستان لطف کنید این دو تا برنامه ای که گذاشتم رو روی کامپیوترتون اجرا کنید و نتیجش رو بزارید
    هر برنامه رو کهاجرا می کنید روی فرم یه دکمه داره
    بعد زدن دکمه حدود 10 ثانیه بعد یه عددی رو label نوشته می شه که می خوام بدونم اون عدد روی سیستم شما چبه
    مرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38

    Wink نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    دوستان لطف کنید این دو تا برنامه ای که گذاشتم رو روی کامپیوترتون اجرا کنید و نتیجش رو بزارید
    هر برنامه رو کهاجرا می کنید روی فرم یه دکمه داره
    بعد زدن دکمه حدود 10 ثانیه بعد یه عددی رو label نوشته می شه که می خوام بدونم اون عدد روی سیستم شما چبه
    مرسی
    سلام به همه دوستان گرامی ، من در جواب این دوستمون تو بحث داغ C#‎ یا VB که خودم توش کاملا شرکت داشتم گفته بودم که کدهایی را که باعث شدن شما همچین فکری بکنید را بگذارید تا برسی کنیم. اما خوب کدی از ایشون ندیدیم.

    اصلا قصد نداشتم تو این بحث شرکت کنم چون از اولش به نظرم کاملا بی اساس بود و تقریبا محال.
    حالا درسته که باهم فرق دارن اما نه اینقدر دیگه..!!!!

    اما خوب این حرف دوستمون کا بالا نقل قولش کردم کنجکاوم کرد که آزمایشش کنم.نتیجه جالبی هم داشت . خوب نتیجه را خودتون ببینید:





    خیلی جالبه VB حدودا 4صدوم ثانیه زودتر از C#‎ اجرا شد.
    سیستمی که من برنامه را روش تست کردم یک سیستم قدیمی بود با این مشخصات:
    Ram 512
    Cpu AMD Sempron 3000 (1.8GH)
    VGA Gforce 5200 (128MB)
    Main Matrix

    اما کار به اینجاها ختم نشد ، گفتم شاید رو یه سیستم Intel یک جواب دیگه بده که این آزمایش را کردم:


    4 ثانیه اختلاف در اجرا....!!!!!!

    دومی هم قدیمی بود :
    Ram 384
    Cpu Intel 1200
    VGA Nvidia TNT2 (64MB)
    Main Giga

    البته عمدا قدیمی تر انتخاب کردم.

    خوب این هم یک سیستم جدید :


    یک چیز جدید هم اینجا کشف کردم C#‎ برای اجرا 24 مگ و VB فقط 11 مگابایت از رم را اشغال کرده.

    مشخصات سیستم:

    Ram 1GB
    Cpu Intel 3000
    VGA Nvidia 7300 (512MB)
    Main Giga

    حالا نمیدونم این دوستمون بر چه اساسی این حرف را زده اما این دیگه Sample خودش بود که این جواب را به ما داد دیگه مگه نه؟؟؟
    من از دوستانی که آزمایش می کنن خواهش می کنم که مثل من عکس بگذارن تا بیشتر باورمون بشه کی راست می گه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 14:07 عصر
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  39. #39

    نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hossein-khoshseyar مشاهده تاپیک
    دوستان لطف کنید این دو تا برنامه ای که گذاشتم رو روی کامپیوترتون اجرا کنید و نتیجش رو بزارید
    هر برنامه رو کهاجرا می کنید روی فرم یه دکمه داره
    بعد زدن دکمه حدود 10 ثانیه بعد یه عددی رو label نوشته می شه که می خوام بدونم اون عدد روی سیستم شما چبه
    مرسی
    من برنامه شماره تست کردم ، و نتیجش این شد :

    بهتر بود سورس برنامه رو هم میزاشتی ، چون ما که نمیدونیم توی کد نویسی این برنامه ها چه خبره ...




    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  40. #40

    Wink نقل قول: وی بی .نت یا ..... ؟

    Sari-1369 چقدر رم اشغال کرده؟؟؟
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •