نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

  1. #1

    اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    چه جوری میشه یه کامپوننت رو که میسازیم بهش یه property اضافه کرد تا هنگامی که dll رو به کنترل ها اضافه می کنیم و از اون استفاده می کنیم اون property رو به ما نشون بده

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    دوستان من الان متوجه شدم که با set و get میشه این کارو کرد
    اما یه سوال دیگه؟
    چه حوری میشه دسته جدید اضافه کرد؟ و دیگه این که property های قبلی رو که پیش فرضند کم کرد؟

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    چون کل اشیایی که می سازیم از وراثت تبعیت می کنند شما نمی توانید چیزی را حذف کنید. مگر اینکه خودتان به صورت پیش رفته از اول یک شیء را پیاده سازی کنید.

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    نمی تونید کم بکنید ولی امکان مخفی کردنشان هست، واسه بازنویسی یک Property از شی فرزند میتونید از کلمه کلیدی NEW استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_pro مشاهده تاپیک
    نمی تونید کم بکنید ولی امکان مخفی کردنشان هست، واسه بازنویسی یک Property از شی فرزند میتونید از کلمه کلیدی NEW استفاده کنید.
    در اصل همان طور که دوست خوبمان هم اشاره فرمودند در این حالت دستورات کلاس پایه نادیده گرفته می شود و دستوراتی را که ما بازنویسی کرده ایم اجرا میشه.

    اگر هم می خواهید تغییری در دستورات متد های کلاس پایه ایجاد نمایید می توانید آن متد را override نمایید.

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    دوستان ممنون بابت توجهتون
    چه جوری میشه یه event جدید اضافه کرد؟

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن property در ساخت کامپوننت

    دوست عزیز می تونید از کلمه کلیدی event استفاده کنید.
    public event EventHandler newEvent
    که EventHandler یک delegate پیش نوشته شده است.شما می توانید delegate مورد نظر خود را نوشته و جایگزین ان کنید.گرچه این کار توصیه نمی شود , چون معمولا برای ما همین کافیه. ولی اگه از delegate سر در میاری خوب ضرری نداره delegate خودت رو بنویسی
    در ضمن delegate EventHandler امضایی این گونه دارد:
    void func(object sender,ElapsedEventArgs e)
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad59mt : دوشنبه 12 مرداد 1388 در 12:39 عصر دلیل: اشتباه املایی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •