نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

  1. #1

    Unhappy یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    سلام
    کد زیر برای اتصال و نمایش اطلاعات یک جدول در dataGridView است.
    شما برای خواندن تک تک رکورد ها چکار میکنید؟



    string connectionString = "everything...";

    SqlConnection connection = new SqlConnection(connectionString);
    connection.Open();

    SqlCommand command = new SqlCommand("select * from tableName",connection);
    command.CommandType = CommandType.Text;
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(command);

    DataSet ds = new DataSet();
    adapter.Fill(ds,"select * from TableName");

    dataGrid1.DataSource = ds;
    dataGrid1.DataMember = ds.Tables[0].TableName;
    connection.Close()


    مشکل من اینه که نمی خوام حتما شیئ dataGrid1 روی فرم باشه.از دستور ساخت شیئ datagridview هم استفاده کردم و dataSource و dataMember رو تنظیم کردم:
    DataGridView DG=new DataGridView()


    اما کار نمیکنه و رکورد ها در اون قرار نمیگیره.
    من در واقع می خوام به تک تک رکورد ها و فیلدها دسترسی داشته باشم . مثل کد زیر:

    DG.Rows[0].Cells[1].Value
    و از شیئ متنی dataGrid استفاده کنم
    لطفا از اساتید اگر راه حل بهتری سراغ دارید ارائه بدید .ممنون



  2. #2

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    اگه نمی خواهین از دیتا گرید استفاده کنین پس برای پیمایش جدول می تونین از همون شی جدول استفاده کنین

  3. #3

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    قبل از close كردن connection از

    Datagrid1.Databind();


    استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    با تشکر
    سوال من این است:
    من تا مرحله
     AD.fill(ds,"select *...")

    بدون هیچ مشکلی پیش رفتم .حالا میخوام رکورد های موجود در ds رو پیمایش کنم.مثلا رکورد دهم جدول خوانده شده. شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید.از چه شیئی استفاده کنم؟
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView


    DataSet ds = newDataSet();
    DataTable dt= ds.Tables[0];
    DataRow dr;
    string result="";
    for (int i=0; i<dt.Rows.Count ; i++)
    {
    dr= dt.Rows[i];
    result=dr[
    "Column Name"].ToString();
    }

  6. #6

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    از این هم میشه استفاده کرد
    dataGridView2[int column index,int row index].EditedFormattedValue
    dataGridView2[string column name,int row index].EditedFormattedValue

  7. #7

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    آقا ممنون حل شد

  8. #8

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط hosseini.specialmail مشاهده تاپیک
    از این هم میشه استفاده کرد
    dataGridView2[int column index,int row index].EditedFormattedValue
    dataGridView2[string column name,int row index].EditedFormattedValue
    با سلام
    ممنون از پاسختون
    من در بالا اشاره کرده بودم که قصد استفاده از اشیا روی فرم رو ندارم .
    به هر حال قطعه کد خانم رحمتی کارم رو راه انداخت.
    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله Rejnev : دوشنبه 27 مهر 1388 در 20:45 عصر

  9. #9

    نقل قول: یعنی هیچکس بلد نیست؟ dataGridView

    خواهش مي كنم.مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •