نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    سلام
    می تونید راهنمایئم کنید که چطور میشه به یک برنامه زمان بدیم که خودش به طور اتوماتیک برنامه را اجرا کنه مثلا اینکه بعد از یک دقیقه کاری رو انجام بده ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائی کنه

  2. #2

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    دوست عزیز می تونی از Timer استفاده کنی. خاصیت interval رو بر حسب میلی ثانیه تنظیم کن بعد از این مدت رویداد مورد نظرت رو که تو تابع شیء Timer نوشتی رو اجرا میکنه.

    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 10000 '10sec
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    MsgBox "test"
    End Sub


    این برنامه بعد از اجرا هر 10 ثانیه یک بار یک MsgBox با متن Test رو نمایش میده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    ممنون دوست عزیز از راهنمائیتون خیلی خوب بود 80% کار ok شد ولی من حالتی رو می خوام که کاربر بتونه خودش زمان را تعیین کنه شما توی کد هر 10 ثانیه گذاشتین ولی ممکنه زمانش کمتر یا بیشتر باشه شما راهی واسش دارین؟
    بازم ممنون

    نقل قول نوشته شده توسط kasmaii61 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز می تونی از Timer استفاده کنی. خاصیت interval رو بر حسب میلی ثانیه تنظیم کن بعد از این مدت رویداد مورد نظرت رو که تو تابع شیء Timer نوشتی رو اجرا میکنه.

    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 10000 '10sec
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    MsgBox "test"
    End Sub


    این برنامه بعد از اجرا هر 10 ثانیه یک بار یک MsgBox با متن Test رو نمایش میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    Private Sub Form_Load()
    Text1 = 5000
    Timer1.Interval = Text1
    End Sub
    Private Sub Timer1_Timer()
    MsgBox "test"
    Timer1.Interval = Text1
    End Sub

    از Slider واسه دادن زمان استفاده کن

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    Smile نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    به نظر من که این راه حلی که دوست عزیزمون مطرح کردن عملی نیست چون Timer نمی تونه بیشتر از یک مقدار خاص کار کنه منظور دوستی که این سوال رو مطرح کردن این بوده که هر گاه کاربر به برنامه گفت در این مقطع زمانی کاری رو چون اجرای یک موزیک انجام بده خوب اگه کاربر گفت 1 ساعت دیگه این کار رو انجام بده چی ...( خطا میگیره)

    به نظر من که دوست عزیزمون باید از چیزی غیر از این راه حل کار کنند.

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    نقل قول نوشته شده توسط hossein033 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز

    به نظر من که این راه حلی که دوست عزیزمون مطرح کردن عملی نیست چون Timer نمی تونه بیشتر از یک مقدار خاص کار کنه منظور دوستی که این سوال رو مطرح کردن این بوده که هر گاه کاربر به برنامه گفت در این مقطع زمانی کاری رو چون اجرای یک موزیک انجام بده خوب اگه کاربر گفت 1 ساعت دیگه این کار رو انجام بده چی ...( خطا میگیره)

    به نظر من که دوست عزیزمون باید از چیزی غیر از این راه حل کار کنند.
    اونوقت ميشه اين كارو كرد:

    Dim c As Integer

    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 60000
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    If c Mod 60 = 0 Then
    '
    '
    '
    End If
    c = c + 1
    End Sub
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    از همه دوستای عزیز بابت راهنمائی های خوبشون ممنونم ولی مشکلی که الان هست اینکه همه از INTERVAL استفاده کردن که گفته شد بر حسب میلی ثانیه عمل می کنه من چیزی می خوام که بر حسب دقیقه عمل کنه.ممنون

    نقل قول نوشته شده توسط saddad مشاهده تاپیک
    Private Sub Form_Load()
    Text1 = 5000
    Timer1.Interval = Text1
    End Sub
    Private Sub Timer1_Timer()
    MsgBox "test"
    Timer1.Interval = Text1
    End Sub

    از Slider واسه دادن زمان استفاده کن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    دوست عزیز. پیام های خصوصیتون رو چک کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    بر حسب میلی ثانیه عمل می کنه
    خواب میلی ثانیه رو به دقیقه تبدیل کن
    بر حسب دقیقه عمل کنه
    تایمر vb محدوده از کامپوننت Long Timer استفاده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: اجرای اتوماتیک برنامه بعد از یک دقیقه

    دانلود کامپوننت Large Timer :

    دانلود

    دوست عزیز آقا یا خانوم hasti_62 لطفا پیام های خصوصیتون رو چک کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •