نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال به database با sql

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    15

    اتصال به database با sql

    با سلام دوباره و تشکر از همه دوستانی که جواب دادند.
    من قسمت try و catch رو بر داشتم.exception ای که الان میده مربوط به con.open() هست.یعنی اصلا نتونسته به database وصل بشه. لطفا کمک کنین،خیلی ضروریه!!

  2. #2

    نقل قول: اتصال به database با sql

    قاعدتا Connection string ت ایراد داره. دیتابیست کجاست؟ روی سیستم خودته؟ اسمش چیه؟
    فایل دیتابیس رو با این دستور Attach کردی؟ ببین فایلش توی همین آدرسیه که اینجا دادی؟
    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\ImenJey.MDF

    موفق باشی.
    مدیران محترم اگه امکانش رو دارین این سوال رو با https://barnamenevis.org/showthread.php?t=172157 ترکیب کنید.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    15

    نقل قول: اتصال به database با sql

    بله،آدرس database همین جایی که نوشتم،می شه لطفا بگین دقیقا connection string رو چطوری باید بنویسم؟
    این جوری :
    String cs = "Data Source=37A07B775F4545C\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=ImenJey;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    یا اینجوری :
    String cs = "DataSource=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\\Pro gram Files\\Microsoft SQL Server\\MSSQL.1\\MSSQL\\Data\\ImenJey.MDF;Integrat ed Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •