نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

  1. #1

    دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    سلام
    این یک وب سایت بسیار سادست. میخواستم اگه امکان داره ببینیدش و مزایا و معایبش رو به من بگید.
    برای کسانی که مبتدین میتونه مثال خوبی باشه.

    DataBase : Sql Server 2000
    VS 2008 - Asp.Net 3.5
    C#‎.Net
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    چطور میشه این رو روسیستم خودمون باز کنیم؟ توی wwwroot کپی کردم اما ارور میده
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Child nodes not allowed.

  3. #3

    Smile راهنمایی: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    میشه بکین این رو چطوری باز کنم واجراش کنم
    یکی راهنمایی کنه

  4. #4

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    DataBase : Sql Server 2000
    VS 2008 - Asp.Net 3.5
    C#‎.Net
    اینا کمکتون نمیکنه؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    اینا کمکتون نمیکنه؟
    مشکل اینجاست که بیشتر بچه ها SQLServer 2005 نصب کردند و بخاطر همین اجرا نمیشه!

    البته این مشکل خود بچه هاست و سازنده سایت نباید خودشو درگیر این مسائل بکنه!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  6. #6

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    فایل SLN آن را پیدا نکردم !

  7. #7

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    البته این مشکل خود بچه هاست و سازنده سایت نباید خودشو درگیر این مسائل بکنه!
    به زودی بانک رو به 2005 هم تبدیل می کنم تا این مشکل حل بشه.
    ایل SLN آن را پیدا نکردم !
    میشه بیشتر در مورد این فایل توضیح بدین؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    سلام

    سایت خوبی طراحی کردی ولی چرا از sql Express استفاده نکردی تا همه بتونن استفاده کنن

  9. #9

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    به زودی بانک رو به 2005 هم تبدیل می کنم تا این مشکل حل بشه.

    میشه بیشتر در مورد این فایل توضیح بدین؟
    منظورم فایل Solution برای Visual studio بود.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    خیلی خوبه اقا مهدی .
    موفق باشید .

  11. #11

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    منظورم فایل Solution برای Visual studio بود.
    نیازی به اون نیست . خودتون هم میتونید اونو ایجاد کنید . برای باز کردنش :
    File->Open->Web site
    و بعد فولدر برنامه رو انتخاب کنید و نهایتا برنامه تون رو ذخیره کنید . همین.
    چرا از sql Express استفاده نکردی تا همه بتونن استفاده کنن
    کلا زیاد با اون حال نمی کنم . اما برای کار های آینده چشم حتما از اون استفاده می کنم که دوستان راحت تر باشن .
    خیلی خوبه اقا مهدی
    خواهش می کنم دوست عزیز
    دوستان عزیز
    اگه امکان داره ایراداتی که داره رو بگید تا رفع بشن
    . با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی رحیم زاده : یک شنبه 18 مرداد 1388 در 22:03 عصر دلیل: تکمیل بحث


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  12. #12

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز
    اگه امکان داره ایراداتی که داره رو بگید تا رفع بشن
    . با تشکر
    سلام
    من پيشنهاد مي دم تو پست اول خودتون يكم بيشتر از امكانات سايت توضيح بدين مثل نوع صفحات و يا همون امكانات سايت و بخش مديريت و اين چيزها

  13. #13

    کمک: یک وب سایت برای مبتدی ها

    وب سایت شما خیلی خوب من اجرا کردم مشکلی نداشت اکه میشه درمورد کد هاش توضیح بدین


    سلام
    من می خوام یک وب سایت رزو هواپیمایی طراحی کنم اکه کسی در مورد این پروژه ای داره کمک کنه

  14. #14

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    من پيشنهاد مي دم تو پست اول خودتون يكم بيشتر از امكانات سايت توضيح بدين مثل نوع صفحات و يا همون امكانات سايت و بخش مديريت و اين چيزها
    چشم حتما این کار رو انجام میدم. اما چون سرم شلوغه ممکنه یکمی طول بکشه.
    وب سایت شما خیلی خوب من اجرا کردم مشکلی نداشت اکه میشه درمورد کد هاش توضیح بدین
    خواهش می کنم به روی چشم ، اون هم به مرور زمان انجام میدم .
    من می خوام یک وب سایت رزو هواپیمایی طراحی کنم اکه کسی در مورد این پروژه ای داره کمک کنه
    به نظر من بهترین راه اینه که کار رو شروع کنید و مشکلاتتون رو اینجا مطرح کنید . چندین نمونه بسیار کامل هم توی سایت هم برای ایده گرفتن و هم برای یاد گیری هست . پس خودتون شروع کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
    موفق باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    خوب بید آفرین

  16. #16

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    خوب بید آفرین
    خواهش می کنم .
    در مورد نحوه کار کرد و معایبش هم صحبت کنید
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار princoo
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    خاکی پاک
    پست
    36

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    عزیزم سلام. من هنوز کلش رو بررسی نکردم ولی تا اونجایی که پیش رفتم، بخش درخواست و رسیدگی به درخواست ها رو زیاد خوب ننوشتی. یعنی اصولی و جامع نیست. رند نیست
    ولی در مجموع خیلی ماهی!

  18. #18

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    عزیزم سلام. من هنوز کلش رو بررسی نکردم ولی تا اونجایی که پیش رفتم، بخش درخواست و رسیدگی به درخواست ها رو زیاد خوب ننوشتی. یعنی اصولی و جامع نیست. رند نیست
    ولی در مجموع خیلی ماهی!
    درست میگید دوست من
    چون آموزشی بود ، زیاد روش وقت نذاشتم.، ممنون که به کار این حقیر توجه کردین .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  19. #19

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    درست میگید دوست من
    چون آموزشی بود ، زیاد روش وقت نذاشتم.
    اين برعكس گفتي چيزي كه مي خواي به ديگران ياد بدي بايددرست باشه و اگرنه يك نفر با اطلاعات ناقص يا غلط سر درگم مي كني يا به بي راهه مي كشاني
    ببخشيد فضولي كردم

  20. #20

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    هنوز ندیدمش ولی ...

  21. #21

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    اين برعكس گفتي چيزي كه مي خواي به ديگران ياد بدي بايددرست باشه و اگرنه يك نفر با اطلاعات ناقص يا غلط سر درگم مي كني يا به بي راهه مي كشاني
    ببخشيد فضولي كردم
    حق کاملا با شماست
    اما این برای آموزش اشتباه نیست بلکه کامل کامل نیست،البته هدف نحوه اجرا بود.و اینکه وقتم واقعا بسته و کمه وگرنه بیشتر وقت میزاشتم .
    با تشکر از توجه شما


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    سلام جنابiranmsb من به همراه ویژوال استودیو 2008 پایگاه SQL 2005 رو نصب کرده ام (جزء گزینه های نصب ویژوال) حالا چون بانک شما 2000 وقتی می خوام اجرا کنم این خطا رو می ده

    Server Error in '/SaleBookWebSite' Application.

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

    میشه بانک 2000 رو در 2005 اجرا کرد؟ چه طوری؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار fazelm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    339

    Question نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام
    این یک وب سایت بسیار سادست. میخواستم اگه امکان داره ببینیدش و مزایا و معایبش رو به من بگید.
    برای کسانی که مبتدین میتونه مثال خوبی باشه.

    DataBase : Sql Server 2000
    VS 2008 - ASP.NET 3.5
    C#‎‎.Net
    وقتی من این برنامه رو روی سایت آپلود کردم این پیغام رو میده : دلیلش چیه ؟؟

    Server Error in '/' Application.

    Runtime Error

    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>
    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>

  24. #24

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    سلام
    سایت شمارو من تونستم باز کنم و باید بگم که خیلی آموزندست چنتا اشکال که چه عرض کنم بنظرم اشکال کدی نه ولی تو امکاناتش مثل موجودی انبار که بعد از اضافه شدن به سبد خرید دوباره همون مقدار اولیه نشون میده اگه اشتباه نکرده باشم ولی خیلی واس من نکاتنی ریزی داشت دستون درد نکنه .


    در ضمن دوستانی که با پایگاه داده مشکل دارن میتونن از فایل Mdf زیر استفاده کنن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله titrajh : دوشنبه 31 خرداد 1389 در 08:30 صبح

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    هنگام اجراي سايت به اين خط
    <
    authenticationmode="Windows"/>
    در WEB.CONFIG گير ميدهد

  26. #26

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    بد نبود ولی سیستم تعیین سطوح دسترسی کاربران خیلی ضعیف بود
    امیدوارم دوستان مبتدی این قسمت رو ندید بگرین
    برای کاربر و ادمین یه فلدر می ساختی و صفحات اونارو تو فلدارشان می ذاشتی با یه وب کانفیگ ،این کدها رو تو پیج لود نمی نوشتی .
    ولی فیلد userType به جای استفاده role برای میتدی ها بد نبود

  27. #27

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    برنامتون خیلی عالیست فقط اگه میشه یه فایل توضیحی در مورد قسمت های کدش تو همه صفحات بزارید !مرسی

  28. #28

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    سلام بهتر بود به صورت چند لایه کار می کردید.

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    براي رفع مشكل اجرا در VS2008 و رفع خطايي كه پرسيديد بايد در فايل config پروژه به صورت زير عمل كنيد :


    کد HTML:
        <connectionStrings>
        
        <add name="SaleBookDBConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\SaleBookDB_Data.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    
      </connectionStrings>

  30. #30

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    خوبه سایتتون اما جاداره خیلی خیلی بیشتر روش کار بشه که یه نمونه ی حرفه ای بتونید ارائه بدید لااقل.
    حتی برای افراد مبتدی .

  31. #31

    نقل قول: دانلود کنید: یک وب سایت برای مبتدی ها

    نقل قول نوشته شده توسط livegallery مشاهده تاپیک
    خوبه سایتتون اما جاداره خیلی خیلی بیشتر روش کار بشه که یه نمونه ی حرفه ای بتونید ارائه بدید لااقل.
    حتی برای افراد مبتدی .
    حاجی 9 سال پیش بوده !
    شما ببخشیدش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •