نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دریافت پارامترهای (command) ارسالی به برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    Question دریافت پارامترهای (command) ارسالی به برنامه

    در C++‎Builder2009 پارامترها و کامند ها ارسالی به برنامه در چه تابعی قرار میگیره
    ( معادل تابع Command() در ویژوال بیسیک )

    مثلا مقدار -Start را چگونه در برنامه استفاده کنیم
    C:\Myprogram.exe -start

  2. #2

    نقل قول: دریافت پارامترهای (command) ارسالی به برنامه

    اگر منظورتان دستورات کنسول هست با تابع system در stdlib.h

    system("C:\\Myprogram.exe -start" );

  3. #3

    نقل قول: دریافت پارامترهای (command) ارسالی به برنامه

    جناب نيما استفاده از اين دستور در MFC هم به همين صورت است؟
    آيا امكانش هست برنامه كنسول رو داخل برنامه خودمان مخفي كنيم و اين دستورات رو بهش بديم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: دریافت پارامترهای (command) ارسالی به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط #target مشاهده تاپیک
    مثلا مقدار -Start را چگونه در برنامه استفاده کنیم
    C:\Myprogram.exe -start
    سلام
    جسارتاً، فكر كنم منظور دوستمون نحوه استفاده از پارامتر ارسالي به برنامه خودشون بوده :

    واسه اين كار (مديريت پارامترهاي ارسال شده به برنامه)، داخل برنامه تون ميتونيد از ParamCount و ParamStr استفاده كنيد؛ بايد توجه كنيد كه پارامتر اول هميشه مسير برنامه اي هست كه اجرا شده و از طريق خود سيستم عامل تنظيم شده و براي برنامه ما ارسال ميشه :




    و بقيه، پارامترهايي هستن كه برنامه دريافت كرده، بعنوان نمونه كد زير رو ميتونيد در نظر بگيريد :

    //---------------------------------------------------------------------------

    void __fastcall TForm1::FormCreate(TObject *Sender)
    {
    AnsiString resStr = EmptyStr;
    if (ParamCount() > 0)
    //DoSomethingWith(ParamStr(1)); اولين پارامتر
    for (int i=0; i<ParamCount(); i++)
    resStr = resStr + "Param[" + IntToStr(i) + "] = " + ParamStr(i) + "\n\r";
    ShowMessage(resStr);
    }
    //---------------------------------------------------------------------------

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •