نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: $this->db->escape

  1. #1

    $this->db->escape

    سلام من خیلی جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
    از این تابع چه مواقعی باید استفاده کرد.
    مثلا در کد زیر این تابع رو کجا باید بذاریم تا از Injection در امان بمونیم؟
         function insert_post($title,$body)
    {

    $sql="INSERT INTO myblog(title,body) VALUES (?,?)";
    $this->db->query($sql,array($title,$body));
    }

  2. #2

    نقل قول: $this->db->escape

    شما میتونی این تابع رو در داخل عبارت بکار ببری

    $sql="INSERT INTO myblog(title,body) VALUES (" . $this->db->escape($title) . ", " . $this->db->escape($body) . ")";

  3. #3

    نقل قول: $this->db->escape

    سلام
    من در ادامه مطالعاتم!! در مورد ci یه جا خوندم که اگه ما از active recordها استفاده کنیم به صورت خودکار escape میشه آیا این درسته؟

  4. #4

    نقل قول: $this->db->escape

    سلام
    چه طوری میتونم تو codeigniter تصویر امنیتی ایجاد کنم.
    فکر کنم خودش این امکانو نداره ؟؟

  5. #5

    نقل قول: $this->db->escape

    نقل قول نوشته شده توسط razzaghi.b مشاهده تاپیک
    سلام
    چه طوری میتونم تو codeigniter تصویر امنیتی ایجاد کنم.
    فکر کنم خودش این امکانو نداره ؟؟

    دوست عزیز اگر در دایرکتوری plugin فایل کپچا را نداری من می زارم برای دانلود

    https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=37212&stc=1&d=12534609 48


    این پلاگین تصویر را می سازه بعد مقدارش را در یک متغییر session ذخیره می کنه و برای چک کردنش می تونی متغیر را بخونی و درستیش را چک کنی.
    فقط اینکه وسه استفاده اول باید در controller یک function بنویسی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    $this->encrypt->decode

    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم این model من هستش .
    وقتی $passwd رو میزارم تو query انگار هیچی اونجا وجود نداره یعنی مثل اینکه دارم '' رو می زارم تو query .
    <?php
    class M_login extends Model{
    function M_login(){
    parent :: model();
    }
    function get($username){
    $passwd = $this->encrypt->decode(get_cookie('str'));
    $query = $this->db->query('SELECT username,passwd from user where (username='.$this->db->escape($username).' and passwd='.$this->db->escape($passwd).' )');
    if($query->num_rows() > 0)
    return true;
    else
    return false;
    }
    }
    ?>

  7. #7

    نقل قول: $this->db->escape

    <?php
    class M_login extends Model{
    function M_login(){
    parent :: model();
    }
    function get($username){
    $passwd = $this->encrypt->decode(get_cookie('str'));
    $query = $this->db->query('SELECT username,passwd from user where (username='.$this->db->escape($username).' and passwd='.$this->db->escape($passwd).' )');
    if($query->num_rows() > 0)
    return true;
    else
    return false;
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: $this->db->escape

    ابتدا مطمئن بشید که پسورد درون کوکی وجود داره
    $echo $this->encrypt->decode(get_cookie('str'));

  9. #9

    نقل قول: $this->db->escape

    من در ادامه مطالعاتم!! در مورد ci یه جا خوندم که اگه ما از active recordها استفاده کنیم به صورت خودکار escape میشه آیا این درسته؟
    بله درسته.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •