نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Text Editor برای WinForm

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    Text Editor برای WinForm

    یه ادیتور برای فرم پیدا کردم شما هم استفاده کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    واقعا عالیه دوستان
    توصیه می کنم که هر کی لازمش داره سریع دانلودش کنه
    یکم قدیمیه ولی عالی کار میکنه
    یکم روش کار می کنم و اگه لازم باشه توسعش می دم و اینجا قرا می دم
    اگرم نشد که همین خوبه
    کاش میفهمیدیم صاحب اصلیش کیه
    موفق باشد

  3. #3

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    یه ادیتور برای فرم پیدا کردم شما هم استفاده کنید
    سلام
    ممنون
    من هم قبلا این ادیتور رو داشتم اما نمی تونستم ازش در برنامه هام استفاده کنم
    کسی نیست طرز استفادش رو بگه
    من به پروژه هام که اضافش می کنم این خطا رو میده رفرنس رو هم که اضاف می کنم
    خطا ها به 102 افزایش پیدا می کنه هر کاری کردم درست نمیشه کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟
    ممنون میشم نجات بدید
    1.png

  4. #4

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    سلام
    کسی چیزی نمیدونه؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    سلام
    خواهشا یکی کمک کنه
    دیوانم کرده

  6. #6
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    این ادیتور از Microsoft HTML Object Library استفاده کرده بنابراین شما باید در پروژه خودتون اونو Add Reference کنید. به این صورت که روی References در پروژتون راست کلیک کرده و روی Add References کلیک کنید و در پنجره باز شده تب COM رو انتخاب کنید و از لیست موجود Microsoft HTML Object Library را انتخاب کنید به این ترتیب فایل MSHTML به رفرنس اضافه می شود و مشکل شما حل می شود.

    من تاپیکی که در این مورد زده بودین رو حذف می کنم اگر سوالی بود همینجا پیگیری کنید

  7. #7

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    این ادیتور از Microsoft HTML Object Library استفاده کرده بنابراین شما باید در پروژه خودتون اونو Add Reference کنید. به این صورت که روی References در پروژتون راست کلیک کرده و روی Add References کلیک کنید و در پنجره باز شده تب COM رو انتخاب کنید و از لیست موجود Microsoft HTML Object Library را انتخاب کنید به این ترتیب فایل MSHTML به رفرنس اضافه می شود و مشکل شما حل می شود.

    من تاپیکی که در این مورد زده بودین رو حذف می کنم اگر سوالی بود همینجا پیگیری کنید
    سلام
    نشد که نشد
    من همه رو اوردم داخل پروژه اما عکس ها رو نشون نمیده و این خطا رو میده
    12.jpg
    و هنگام فراخوانی از صفحات دیگر پروژه این خطا رو میده
    13.jpg
    یعنی چی؟؟؟

  8. #8
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    می بینید که مشکل قبلیتون حل شد. اگه بخواین زود کلافه بشین که نمی تونین برنامه نویس بشین! این مشکل مربوط به کاریه که شما انجام دادین یک بار دیگه با دقت این مراحل رو انجام بدین احتمالا شما با جابجایی فایلها Resource ها رو از دست دادین و مورد دوم هم ببینید که متد editor_Tick چه شده حذف شده یا نه با پروِژه اصلی مقایسه کنید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    188

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    سلام
    editor رو به DLL تبدیل کردو و درون پروژه دیگه ای استفاده کردم . درست کار میکنه . اما بعد از بستن فرمی که editor در ان استفاده شده این پیغام خطارو میده
    کسی می دونه علت چیه و چطوری حل میشه؟

    Trying to revoke a drop target that has not been registered (Exception from HRESULT: 0x80040100 (DRAGDROP_E_NOTREGISTERED))

  10. #10

    نقل قول: Text Editor برای WinForm

    سلام این که برای ما اجرا نشد ...

    اما اگر کسی ادیتور متن حرفه ای میخواهد میتواند از tinyMCE و WYSIWYG و ... استفاده کنه ...

    پروژه هم با انها ریخته ...


    http://www.codeproject.com/Articles/...T-WindowsForms

    یا

    wysiwygnet.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •