نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    15

    ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    سلام دوستان من می خواهم تعدادی آیتم رو که کاربر انتخاب می کند ودر checkboxlist نوشتم در یک database ذخیره کنم. باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    این برای من هم سواله اگه کسی میدونه ممنون میشم که بگه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    خواهش میکنم اگه کسی اینو بلده بگه

    فرضا من یه checkboxlist دارم که روزهای هفته از شنبه تا جمعه است
    نمی دونم اینو باید چطوری توی پایگاه داده ذخیره کنم ؟
    و اینکه اصلا لازمه checkboxlist باشه یا باید checkbox های جدا جدا رو بزارم

  4. #4

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    سلام
    فرض کنید که شما یک CheckBoxList با نام mic دارید . نام روز های هفته به Value های این CheckBox ها اضافه کنید .
    سپس از کد زیر در رخداد Click مناسب استفاده کنید :

    Dim i AsInteger
    Dim c AsInteger = mic.Items.Count()
    Dim days AsString = ""
    For i = 0 To c - 1
    If mic.Items(i).Selected = TrueThen
    days += mic.Items(i).Value & Microsoft.VisualBasic.vbLf
    EndIf
    Next
    'کد مناسب جهت ورود متغیر دیز به دیتابیس


    کد فوق روزهای هفته انتخاب شده رو با یک فاصله به دیتابیس وارد می کنه .
    کار اصلی در کد فوق پیمایش درون checkbox های موجود درون یک CheckBoxlist است که با یک حلقه انجام شده .

    موفق باشید .

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    ممنون از اینکه جواب دادین
    ولی من فکر کنم اینجوری به مشکل بر بخورم
    چون بعدا میخوام از بر اساس اون روزهای هفته توی گرید ویو اطلاعات دیتا بیس و نمایش بدم
    واقعا گیج شدم
    نمی دونم باید چی کار کنم

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    یعنی هیچ کدوم از برنامه نویسان محترم نمی دونن من باید چی کار کنم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    شما بايد براي روزهاي هفته يك table مجزا در نظر بگيريد و اين جدول را با يك كليد خارجي به جدول مورد نظر خود وصل كنيد .
    هنگام ذخيره اطلاعات ‍ChekBox list تون رو در Table روزهاي هفته ذخيره كنيد .

    اگه ميشه دقيقا توضيح بديد كه چه كاري مي خواهيد انجام بديد تا من طبق مدل شما توضيحاتمو كامل كنم

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hadiit
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    مي تونيد ايندكس گزينه هاي چك خورده رو بدست بياريد و متناسب با آن گزينه مناسب رو تو بانك اطلاعاتي ذخيره كنيد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    318

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    ArrayList ArLSrv = new ArrayList();



      foreach (ListItem x in chkbxlSrv.Items)
    {
    if (x.Selected)
    ArLSrv.Add(x.Value.ToString());
    }


    foreach (object obj in ArLSrv)
    {

    //gharar dadane code morede nazar jahate vorode data dar in gesmat (obj.tosting)
    }

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    شما بايد براي روزهاي هفته يك table مجزا در نظر بگيريد و اين جدول را با يك كليد خارجي به جدول مورد نظر خود وصل كنيد .
    هنگام ذخيره اطلاعات ‍ChekBox list تون رو در Table روزهاي هفته ذخيره كنيد .

    اگه ميشه دقيقا توضيح بديد كه چه كاري مي خواهيد انجام بديد تا من طبق مدل شما توضيحاتمو كامل كنم

    ممنون که کمکم میکیند

    ببینید من میخوام روزهای حضور یک پزشک رو داشته باشم و بعدا بر اسا آن اطلاعاتم و توی گرید ویو نمایش بدم مثلا

    نام پزشک -------------- تخصص -------------- روز هفته
    خدایی ------------------ ارتوپد ---------------- شنبه
    خدایی ------------------ ارتوپد ---------------- سه شنبه
    نظری ------------------- اطفال ---------------- دو شنبه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    خوب شما تو طراحي DataBase تون حتما يك Table براي پزشكان داريد و اين table هم حتما يك Primary Key داره مثل ID.
    خوب شما ميتونيد يك جدول براي روزهاي هفته بسازيد كه اين طوري باشه
    كد_____ نام روز
    ----------------
    1 _____ شنبه
    2 _____ يلشنبه
    3 _____ دوشنبه
    4 _____ سه شنبه
    5 _____ چهارشنبه
    6 _____ پنج شنبه
    7 _____ جمعه

    بعد فرض مي كنيم كه Table پزشكاتون هم اين طوري باشه
    كد پزشك_____ نام پزشك _____ تخصص
    -------------------------------------------
    1 ___________ خدايي ______ ارتوپدي
    2 ___________ اكبري______ جراح

    بعد يك Table براي براي chekBox تون داريم كه اين طوري اطلاعات داخلش نوشته ميشه

    مثلا : دكتر خدايي در روزهاي شنبه يكشنبه و سه شنبه هستند
    كد پزشك كدروز
    -----------------------
    1______ 1
    1______ 2
    1______ 4

    و هر موقع مه نياز داشتيد طبق اين جدول اطلاعات پزشك مورد و روزهايي كه هشتش رو از روي اين كد ها از جدول هاي ديگه برست مي آوريد

    اين همون مبحث نرمال سازي DataBase هست

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    بازم ممنون از شما
    من جدول هامو ساختم ولی اصلا نمی دونم که تو کد نویسی باید چه جوری حالیش کنم که موقع درج توی این همه جدول باید چه جوری درج کنه

    اگه لطف کنید و با مثال تو ضیح بدین یه دنیا ممنون میشم
    خواهش میکنم کمکم کنید 2 هفته بیشتر وقت ندارم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    اين هم يه نمونه از يه برنامه كوچك
    Example Project.rar

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database

    میشه دقیقا دستور درج توی دیتابیس را بگین؟ مثلا اونایی که تیک خوردن توی جدول دیگه ذخیره بشن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •