نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم ذخیره تغییرات DataSet در Database

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    عدم ذخیره تغییرات DataSet در Database

    با استفاده از Data sources یک دیتابیس SQL رو به پروژه اضافه کردم که DataSet مربوط به اون به پروژه اضافه شد. حالا فیلد های فرمم رو به فیلدهای یکی از جداول این DataSet بایند کردم. مقادیری رو داخل این فیلدها وارد کردم و باستفاده از کد ذیر میخوام این مقادیر تازه وارد شده یا ویرایش شده در دیتابیس ذخیره بشه اما نمیشه! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    چقد مزخرفه! همون نوشتن دستی کوئری ها بهتر بود که!




    public void Edit()
    {
    this.Validate();
    //SabtDB_DataSet.alayeghRow row = sabtDB_DataSet.alayegh.NewalayeghRow();

    //// sabtDB_DataSet.alayegh.FindBycode(_code);
    //row.code = _code;
    //row.anjomane_adabi = adabi.Checked;
    //row.avaz = noeavaz.Text;
    //row.ghad = ghad.Text;
    //row.makane_ordu = makan.Text;
    //row.mani = jozemani.Text;
    //row.sorude_goruhi = sorod.Checked;
    //row.tafsir = jozetafsir.Text;
    //row.tartil = tartil.Checked;
    //row.tedad_rooz = roz.Text;
    //row.varzesh_enferadi = enferadi.Text;
    //row.varzesh_goruhi = grohi.Text;
    //row.vazn = vazn.Text;


    ////SabtDB_DataSetTableAdapters.alayeghTableAdapter adaptr = new Sabt.SabtDB_DataSetTableAdapters.alayeghTableAdapt er();
    ////adaptr.Update(sabtDB_DataSet.alayegh);

    alayeghBindingSource.EndEdit();
    alayeghTableAdapter.Update(sabtDB_DataSet.alayegh) ;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Sociant : یک شنبه 18 مرداد 1388 در 13:56 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: عدم ذخیره تغییرات DataSet در Database

    کم کم دارم به این نتیجه میرسم که این فروم یه فروم معمولی نیست! فکر کنم جوّش مغز آدم رو روون میکنه!

    بعد دو سه روز که الاف این قسمت برنامم بودم به این نتیجه رسیدم مزاحم بچه های اینجا بشم!
    البته تو این دو سه روز 1000 بار MSDN رو زیرو رو کردم ولی مشکلم حل نشد!
    درست بعد اینکه اینجا پست زدم به فکرم زد برم سراغ PDF هایی که دارم

    تازه فهمیدم این کاری که به فرمایش MSDN انجام داده بودم فقط وقتی جواب میده که تغییرات بوسیله DataGridView انجام شده باشه ولی اگه بخوام یه سطر رو تو کنترل های فرم ویرایش کنم باید قبل از ویرایش این خط ها:


    SabtDB_DataSet.alayeghRow row = sabtDB_DataSet.alayegh.FindBycode(_code);
    row.BeginEdit();

    و بعد اتمام ویرایش و قبل از نوشتن کدهای پست قبلیم این خط رو اضافه کنم :


    SabtDB_DataSet.alayeghRow row = sabtDB_DataSet.alayegh.FindBycode(_code);
    row.EndEdit();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •