نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

  1. #1

    Question رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    سلام دوستان
    عکسی دارم روی سرور که هر 1 ثانیه عوض میشه و من هم تو برنامه (سمت سرور) این عکس را رفرش میکنم تا بروز بشه ... موقع رفرش کل صفحه دوباره رفرش میشه ... چجوری میتونم فقط عکس را رفرش کنم ؟ با Ajax میشه ؟
    ممنووووووووووووون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    بله با ajax قابل اجراست

  3. #3

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    ممنون ولی اگه یکم توضیح بدید ممنون میشم...

  4. #4

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    باید تو جاوا اسکریپت تابع درخواست مسیر عکس رو که هر چند ثانیه که خودت مد نظر داری فراخوانی کنی.
    مسیر عکس ها هم که تو دیتا بیس ذخیره شده . تابع درخواست مسیر عکس همون تابع ajax هست که باید اونو بنویسی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    البته با جاوا اسکریپت هم میشه یه کارایی کرد که مثلا بعد از مدت زمان معینی عکس هاعوض بشن . یه سرچی تو google بکن . نمونه اش هم بعضی از این سیستم های تبادل بنر که توشون بنر هابعد چند ثانیه عوض می شن .
    با این حال اگه مشکلی داشتی مطرح کن.

  6. #6

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    دوستان روی سرور فقط یک عکس هست که هر 1 ثانیه عوض میشه (تصویرش عوض میشه) ...
    با جاوا اسکریپت SRC عکس را مقدار دادم هر 1 ثانیه بازم فقط تصویری را نشون میده که دفعه اول لود کرده با ajax هم چیزی عوض نمیشه ...
    دوستان باید کاری کرد که به وسیله Ajax محتویات عکس فرستاده بشه نه آدرسش

  7. #7

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    سلام دوستان
    من هم این مشکل را دارم یک تاپیک زدم ولی کسی جواب نداد من می خواهم در قسمتی از سایت عکس قرار دهم که هر چند ثانیه عوض شود اما بلد نیستم تو رو خدا مرا راهنمایی کنید اگر می شود یک نمونه قرار دهید ببخشید واقعا احتیاج دارم اگر نمونه هم ندارید یک لینکی اموزشی یا نمونه برام قرار دهید.
    می خواهم کار مثل سایت تبیان انجام دهم که بنر مناسبت ها هر چند لحظه عوض می شود با تشکر

  8. #8

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    خوب نمیشه عکس هاتو توی دیتا بیس ذخیره کنی . بعد با آژاکس هر چند ثانیه از دیتا بیس عکس رو بازیابی کنی.؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    من ميتونم يه كاري بكنم فقط يه 10 دقيقه اي از وقتمو ميگيره اگه لازم دارين تا بگم وگرنه الكي توضيح ندم
    در ضمن اول بگيد نوع برنامه نويسي چيه دوم اينكه تصوير رو از كجا ميخوايد بگيرديد و سوم ايا فقط يك تصوير با محتويات متفاوت هست يا عكسهاي شما در يك پوشه هست و بايد هر دفعه يكيشون لود بشه و سوم ادرس تصوير رو بذاريد(اگر امكانش هست)

  10. #10

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj مشاهده تاپیک
    خوب نمیشه عکس هاتو توی دیتا بیس ذخیره کنی . بعد با آژاکس هر چند ثانیه از دیتا بیس عکس رو بازیابی کنی.؟؟؟؟؟
    ببینید 1 عکس که بیشتر نداریم فقط هر ثانیه محتویات عکس عوض میشه ... مشکل اینجاست وقتی دوباره عکس را با Ajax درخواست میدی (البته SRC ) چون تو کش مرورگر هست دوباره لود نمیکنه و همون یکی قبلی را نشون میده ... منظور شما اینه که هر ثانیه که عکی عوض میشه با یک اسم جدید ذخیره کنم ؟

  11. #11

    Thumbs up نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    ببين اين كارتو مي كنه
    <"img src="something.jpg" id="yourId>
    ("var domElement = document.getElementById("yourId
    ;"domElement.src = "somethingnew.jpg



  12. #12

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    !!!!!
    این که فقط SRC عکس را عوض میکنه !!!

  13. #13

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    خب بقيه كار رو مگه نمي توني انجام بدي؟

  14. #14

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    دوست عزیز شما پستهای تاپیک را خواندید ؟!
    ببینید SRC را میتونم عوض کنم مشکل جای دیگست ... چون آدرس عکس عوض نمیشه (ولی محتویاتش عوض میشه) هر دفعه که همون URL را بدی عکسی را میاره که دفعه اول لود کرده یعنی تو کش سیستم ذخیره شده و تا زمانی که صفحه را رفرش نکنی عکس عوض نمیشه ... اگه بشه کش سیستم را پاک کرد یا از غیر فعال کرد مشکل حل میشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    کافیه، به انتهای آدرس عکس از کاراکتر شارپ ( # ) استفاده کنید.
    var domElement = document.getElementById("yourId")
    domElement.src = "somethingnew.jpg#";

  16. #16

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط Amin eHelp مشاهده تاپیک
    کافیه، به انتهای آدرس عکس از کاراکتر شارپ ( # ) استفاده کنید.
    var domElement = document.getElementById("yourId")
    domElement.src = "somethingnew.jpg#";
    ممنون
    !!!! میشه بگید این شارپ چه کارایی داره ؟!! هیچ فرقی نکرد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط khazaie01 مشاهده تاپیک
    ممنون
    !!!! میشه بگید این شارپ چه کارایی داره ؟!! هیچ فرقی نکرد
    عذر می خوام دوست عزیز، مهمترین اصل رو فراموش کرده بودم!
    در هر حال کد اصلاح شده اینه:

    var domElement = document.getElementById("ids");
    domElement.src = "somethingnew.jpg#"+(+new Date);

    اگر کار نکرد:
    var domElement = document.getElementById("ids");
    domElement.src = "somethingnew.jpg?noCache="+(+new Date);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •