نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: x86 چیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    x86 چیست

    میخوستم بدونم که این کلمه به چه معنی میباشد؟
    اصلا هیچی ازش نمیدونم...

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: x86 چیست

    سلام
    این کلمه یه چیزی مانند ورژن یک پردازنده هست که نوع سریهای پردازنده را با X مشخص میکند مثلا X66 یا X86 یا X386 که شرکت سازنده برای پردازنده های خود نامگذاری کرده و توسط این کلمات میتوانید به دیکشنری مربوطه مراجعه و تغییرات و تفاوتها بین پردازنده ها را پیدا کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: x86 چیست

    برنامه نویسی اسمبلی خانواده
    خوب منظور از خانواده چیست برای چی استفاده شده؟
    مثلا برنامه ای که برای خانواده ط86 نوشتهشده بقیه cpu ها کار نمیکنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: x86 چیست

    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    خوب منظور از خانواده چیست برای چی استفاده شده؟
    مثلا برنامه ای که برای خانواده ط86 نوشتهشده بقیه cpu ها کار نمیکنه؟
    آره همان کلمه شما از مال ما بهتر می تواند معنی را برساند.
    ببینید در حالت کلی همیشه یک سیستم جدید بهتر از سیستم قبلی هست و شما هم می دانید دلیلش هم به خاطر توسعه و بالاتر رفتن توانای و کیفیت در سیستمها است.
    خوب وقتی شما یک خانواده از پردازنده را با پردازنده قبلی مقایسه کنید خواهید دید که دستورات و بهتر بگیم آپکدهای زیادی را در بر گرفته که خانواده های قبلی ندارند. حال شما برنامه ای بنویسید که از این دستورات استفاده کند آیا cpu قبلی که جزء خانواده پایین هستند میتوانند این برنامه را پشتیبانی کنن؟ خوب اینجاست که میتوان فهمید که خانواده قبلی به احتمال زیاد قادر به انجام کارهای خانواده های بعدی را نخواهند داشت ولی برعکس این قضیه عملیست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: x86 چیست

    آره همان کلمه شما از مال ما بهتر می تواند معنی را برساند.
    ببینید در حالت کلی همیشه یک سیستم جدید بهتر از سیستم قبلی هست و شما هم می دانید دلیلش هم به خاطر توسعه و بالاتر رفتن توانای و کیفیت در سیستمها است.
    خوب وقتی شما یک خانواده از پردازنده را با پردازنده قبلی مقایسه کنید خواهید دید که دستورات و بهتر بگیم آپکدهای زیادی را در بر گرفته که خانواده های قبلی ندارند. حال شما برنامه ای بنویسید که از این دستورات استفاده کند آیا cpu قبلی که جزء خانواده پایین هستند میتوانند این برنامه را پشتیبانی کنن؟ خوب اینجاست که میتوان فهمید که خانواده قبلی به احتمال زیاد قادر به انجام کارهای خانواده های بعدی را نخواهند داشت ولی برعکس این قضیه عملیست.
    پس به احتمال زیاد برنامه ای که من مثلا با دلفی مینویسیم ممکنه توی کامپیوتر شما اجرا نشه؟
    و برعکس..
    حالا من از کجا بهمم که cpu من از کدوم خانوادس؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: x86 چیست

    سلام
    نه عزیزم به این شکل هم نیست.
    اگر با اسمبلی برنامه را بنویسید چرا حرف شما درسته ولی باید ثابت کنید که کامپیوتر من کهنه و قدیم و مال شما جدید و تازه کاره تا دلیل کار نکرد برنامه شما اثباط بشود.
    ولی اگر با کامپایلر برنامه بنویسید دیگر از این سردگمی ها نخواهید داشت......
    و در ضمن برنامه های زیادی برای تشخص پردازنده وجود دارد میتوانید از control panel ویندوز هم برای این کار استفاده کنید...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: x86 چیست

    ولی اگر با کامپایلر برنامه بنویسید دیگر از این سردگمی ها نخواهید داشت......
    آخه مگه کامپایلر (مثلا دلفی ، C++‎) کد رو به اسمبلی تبدیل نمیکنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: x86 چیست

    چرا! ببینید شما در داخل کامپایلر option هایی دارید که نوع پردازنده را هم میتوانید مشخص کنید که به هنگام کامپایل فقط دستورات مخصوص اون پردازنده ها مورد استفاده قرار گیرند..

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: x86 چیست

    خوب حالا بهترین پردازنده کدومه؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: x86 چیست

    286? چون ارزونه و اگر هم بسوزه پول چندانی از دست نمیدیم.
    شوخی کریدم خوب این چه سوالی آخرین cpu که داخل بازاره بهترین پردازنده است

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •