نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: resource در wpf

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post resource در wpf

    با سلام
    من چندتاعكس داخل ريسورس يك پروژه ي wpf قرار دادم حالا ميخوام با استفاده از كنترل image اون رو نشون بدم
    image.source=?
    ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: resource در wpf

    با سلام
    ممنون دوست عزيز ولي مشكل من حل نشد
    من مي خوام مستقيم از توي resource برنامه عكس رو نشون بدم نه از كنار پروژه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: resource در wpf

    با سلام
    ممنون از دوستان
    خودم جواب سوالمو پيدا كردم
    اين هم تابع براي اين كار (مشكلي كه داره فقط در زمان اجرا تصاوير رو نشون مي ده) :
        Function GetImageFromResource(ByVal rs As System.Drawing.Bitmap) As BitmapImage
    Dim a As New BitmapImage
    Dim b As New IO.MemoryStream
    rs.Save(b, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Png)
    a.BeginInit()
    a.StreamSource = b
    a.EndInit()
    Return a
    End Function

    طريقه استفاده :

    image1.source= GetImageFromResource(My.Resources.computer)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •