نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار نکردن پروسیجر Locate در QR

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049

    کار نکردن پروسیجر Locate در QR

    من با دستورات زیر سعی دارم یک رکورد رو به QuickReport بشناسونم تا فیلدهای اونو چاپ کنه. ولی عوض اینکه رکورد مشخص شده رو بر فرض Preview کنه رکورد اول رو Preview میکنه(در QR.Preview):
    من روی فرم QR یک QRBand دارم از نوع TItle و یک SubDetail هم دارم که روش بر فرض 4-5 تا QRDBtext دارم که اونا رو هم با بعضی فیلدهای جدولم ست کردم. DataSet هم QRRep و هم QRSubDetail برابر ADOTable .
    حالا اگه میشه منو تو تکه کد زیر راهنمایی کنید:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    Quickreport2.Dataset.open;
    QuickReport2.DataSet.Locate('Melk_ID;Block_ID; Mantaghe_ID',vararrayof(['123','123','123' ]),
    [loPartialKey]);
    Quickreport2.Preview;
    end;


    با تشکر فراوان :flower: :flower:

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62
    1- Dataset Property مربوط به QuickRep Component رو set نکنید.
    2 - تست کنید که جدولتون Locate می‌شه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049
    افاقه ای نکرد.
    لطفا منو راهنمایی کنید. :flower:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049
    من دارم رو برنامه ای کار میکنم که تقریبا بجز این مورد همه چیزش تمومه. اگه میشه هر چه زوتر تو این مورد منو راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه. :flower: :flower:

تاپیک های مشابه

  1. کسی میتونه در مورد Locate یه راهنمائی بکنه ؟
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 23:31 عصر
  2. مشکل با Locate
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 06:58 صبح
  3. کار با Locate یا یه سرچ جدید
    نوشته شده توسط Answer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 01:53 صبح
  4. شرط نقیض یا ترکیبی در Locate
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 15:13 عصر
  5. Locate
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1382, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •