صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 118

نام تاپیک: امنیت در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    Exclamation امنیت در #C

    سلام به همگی.

    دوستان هدف از راه اندازی این تاپیک این است تا با هم دیگر شیوه های برقراری امنیت در برنامه نویسی به این زبان را بررسی کنیم. چونکه این مبحث بسیار گسترده است ابتدا از این سوال شروع می کنیم که:

    چکار کنیم که دستیابی به کدهای برنامه بوسیله نرم افزارهایی همانند Reflector سخت تر انجام شود؟ |---------------------------------------------------------|

    بقیه سوالات به تدریج در این تاپیک بحث خواهد شد. از دوستان نیز می خواهم در صورتی که سوالی در مورد این موضوع دارند بیان کنند تا با دوستان در جهت رفع آن اقدام گردد.
    پیشاپیش از همکاری شما در این بحث تشکر می کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله system32 : شنبه 31 مرداد 1388 در 09:40 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: امنیت در #C

    گویا dotfuscator که نسخه ی Community ورژن 4 همراه vs 2008 نصب میشه واسه همین کاره
    Dotfuscator is an obfuscator, pruner, linker, and watermarker for .NET applications. It is a key component of a Secure .NET Software Development Life Cycle Process. It adds a new level of protection and application efficiency to any .NET application.

    PreEmptive Solutions’ Dotfuscator is the leading .NET Obfuscator, Compactor and Watermarker that helps protect programs against reverse engineering while making them smaller and more efficient. Dotfuscator Professional Edition is designed to stop even the best of decompilers from producing useful output. It provides comprehensive and efficient .NET code development and deployment.


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    دوستان کسی می تونه نحوه کار این برنامه dotfuscator را توضیح بده. در ضمن آیا نرم افزاری ضد این نرم افزار وجود داره یا نه؟ (آیا نرم افزاری برای از بین بردن کارایی این برنامه وجود داره یا نه؟) ممنون می شم اگه جواب بدید.

  4. #4

    نقل قول: امنیت در #C

    این نرم افزار در منوی تولز ویژوال استدیو هست کارشم اینه که اسامی متغیرها و فرم ها و کلاس ها رو عوض میکنه. ضدش هم وجود نداره یعنی اگه شما یه متغیر رو Customer گذاشته باشید و بعدی رو Product این نرم افزار اسم اولی رو میکنه A و دومی رو میکنه B همین به همین ترتیب تمام متغیرها و فرم ها و کلاسها رو تغییر نام میده تا نا خونا تر بشه و کار دیگه ای انجام نمیده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    اگه منظور شما را درست متوجه شده باشم یعنی به فرض می توانیم نام کلاس MessageBox را به هر چیزی که خواستم تغییر بدیم مثلا بزاریم payam. تا طرف نتونه تشخیص بده ما از چه کلاسی استفاده کردیم. اگه درست گفتم بگید. در ضمن لطف کنید نحوه استفاده از این برنامه را نیز توضیح بدهید. ممنون.

  6. #6

    نقل قول: امنیت در #C

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    اگه منظور شما را درست متوجه شده باشم یعنی به فرض می توانیم نام کلاس MessageBox را به هر چیزی که خواستم تغییر بدیم مثلا بزاریم payam. تا طرف نتونه تشخیص بده ما از چه کلاسی استفاده کردیم. اگه درست گفتم بگید. در ضمن لطف کنید نحوه استفاده از این برنامه را نیز توضیح بدهید. ممنون.
    نه دوست من فقط اسم متغیرها و کلاس های تعریفی شما رو به صورت خودکار تغییر میده نه کلاسهای پایه دات نت رو
    روش کار: اول باید پروژه اصلی رو ترجمه کنید و فایل exe بسازید و بعد در برنامه Dotfus... کریت نیو پروجکت رو انتخاب میکنید
    حالا باید حداقل دو گزینه رو مشخص کنید یکی فایل های trigger و دیگری مسیر فایل مقصد (فایل ناخوانا شده
    در زبانه trigger فایل اجرایی خودتون رو انتخاب کنیدو بعد بر روی زبانه build کلیک کنید و مسیر مقصد رو وارد کنید.
    بعداز منوی فایل سیو پروجکت رو انتخاب کنید.
    برای انجام کار و ساختن فایل ناخوانا از منوی فایل build رو انتخاب کنید.
    تنظیمات دیگه هم داره اما من همینقدرشو بلدم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    ممنون از راهنمایی شما.

    پس اینطوری که معلومه این نرم افزار هم نمی تونه جلوی دسترسی به کدها را بگیره. دوستان طرحی یا برنامه ای سراغ ندارند که بشه باهاش جلوی دسترسی به کدها را گرفت یا حداقل دسترسی به اونارو کمی سخت تر کنه. در ضمن لطف کنید اگه ضد این برنامه ها هم وجود داره اطلاع بدهید. ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    میتونید از Smart Assembly استفاده کنید.
    تاحدی سخت تر از بقیه هست.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    می شه لطفا در مورد این Smart Assembly توضیح بدید. ممنون.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    این یک برنامه Obfuscator هست که سورس رو تا 60% نامفهوم میکنه و البته فایل رو در برابر کرک شدن تا حدی محافظت میکنه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    سلام.

    من بالاترین نسخه آن را دانلود کردم. و آن را نیز تست کردم. ولی فایده ای نداشت کدها به راحتی توسط برنامه Reflector قابل مشاهده بود. کسی برنامه یا طرحی برای محافظت از کدها سراغ نداره؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    من بالاترین نسخه آن را دانلود کردم. و آن را نیز تست کردم. ولی فایده ای نداشت کدها به راحتی توسط برنامه Reflector قابل مشاهده بود. کسی برنامه یا طرحی برای محافظت از کدها سراغ نداره؟
    حتما" درست ازش استفاده نکردید یا از نسخه دمو استفاده کردید , همچین چیزی امکان نداره.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    دوست عزیز این دو عکس صحت گفتار بنده را تایید می کند. یکی نسخه استفاده شده از نرم افزار را نشان می ده و یکی دیگه نتیجه کار را بوسیله نرم افزار Reflector نمایش می ده.





    من در واقع برنامه ای نوشتم همراه با یک کلید که اگه روی کلید کلیک کنم پیغام Hello را نمایش بده. مشاهده می شود که کدها به راحتی قابل نمایش هستند. راه حل چیست؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    دوستان می شه کمی در مورد این CLI Header توضیح بدید. در ضمن آیا راهی هست که بتوان ان را از روی برنامه های تحت نت حذف کرد تا دیگر برنامه Reflector قادر به شناسایی آن نباشد؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    بازم میگم شاید نسخه دمو بوده , عکس گفته شما رو تائید میکنه ولی عملکرد نرم افزار این گونه نیست.
    چون حتی کلاس ها رو ناقص Obfuscate کرده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    دوستان یعنی هیچ راهی برای جلوگیری از دسترسی به کدهای برنامه وجود نداره؟ یا لا اقل دسترسی به کدها را سخت تر کنه؟ خواهشا اگه کسی راهی بلده بگه. ممنون.

  17. #17

  18. #18

    نقل قول: امنیت در #C

    دوست عزیز چیزی که شما میخواید امکان نداره.
    کامپایلر C#‎ به زبان میانی IL ترجمه میکنه حالا اگه کد IL به روشی که شما میخواید نا مفهوم باشه پس چطوری توسط CLR به زبان ماشین ترجمه بشه.
    برای اینکه برنامه توسط CLR اجرا بشه باید کلاس ها ی پایه دات نت خوانا و واضح باشه و در اینصورت برنامه های دیگه نیز میتونن از این کد واضح برای نشون دادن سورس استفاده کنن.
    چیزی که شما میخواید برنامه IL to Native هست که من نمونه ای از اون سراغ ندارم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    به نظر شما می توان به این نرم افزار xenocode postbuild 2008 که هکرها تونستند کرکش رو بسازند در حالی که خودش تضمین می کنه می تونه جلوی نفوذ هکرها را به نرم افزار ما را بگیره اعتماد کرد. لطفا نظرتون رو درباره این نرم افزار بدید. در ضمن در جواب کاربر عزیز saeed2rele باید بگویم این کار شدنی است چون یکی از همین کاربران عزیز سایت تونستند با حذف این هیدر جلوی نفوذ به نرم افزارشان را توسط Reflector بگیرند ولی روششان را فاش نکردند اگه خواستید فایل مربوطه را می گذارم تا خودتان امتحان کنید با این توضیحات لطفا اگه کسی روشی دیگر چه از راه برنامه نویسی و چه از راه نرم افزار های مربوطه می دونه لطف کنه و جواب بده. ممنون.

  20. #20

    نقل قول: امنیت در #C

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    به نظر شما می توان به این نرم افزار xenocode postbuild 2008 که هکرها تونستند کرکش رو بسازند در حالی که خودش تضمین می کنه می تونه جلوی نفوذ هکرها را به نرم افزار ما را بگیره اعتماد کرد. لطفا نظرتون رو درباره این نرم افزار بدید. در ضمن در جواب کاربر عزیز saeed2rele باید بگویم این کار شدنی است چون یکی از همین کاربران عزیز سایت تونستند با حذف این هیدر جلوی نفوذ به نرم افزارشان را توسط Reflector بگیرند ولی روششان را فاش نکردند اگه خواستید فایل مربوطه را می گذارم تا خودتان امتحان کنید با این توضیحات لطفا اگه کسی روشی دیگر چه از راه برنامه نویسی و چه از راه نرم افزار های مربوطه می دونه لطف کنه و جواب بده. ممنون.
    نه دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم تمام برنامه های گذاشته شده کرک شدند.
    اونی هم که میگی اینجا کرک شد دوست من.
    بازم میگم هیچ راهی برای محافظت از کد .net وجود نداره
    فقط میشه اونرو ناخوانا کرد. به همون دلیلی که در پست قبلی گفتم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: امنیت در #C

    saeed2rele
    بازم میگم هیچ راهی برای محافظت از کد .net وجود نداره

    آیا دوستان دیگه هم با سخن این دوست عزیز موافقند؟ اگه کسی مخالفه لطفا راه حل خودش رو ذکر کنه. در ضمن بهترین نرم افزاری که می تونه کدها را ناخوانا کنه چیه؟ در واقع این یه نظر سنجیه که معلوم بشه بهترینشون کدومه. لطفا نام نرم افزار را به همراه مزیت استفاده از آن را توضیح دهید. ممنون

  22. #22

    نقل قول: امنیت در #C

    میشه از پکرهای موجود استفاده کرد.

    من خودم هنوز روی .net تست نکردم ببینم که آیا پکر جواب میده یا نه.

    ولی Exe های vb و delphi رو باهاش پک کردم.

    از دسترسی این جوجه کرکرها فایل رو محافظت میکنه.

    ولی برای جلو گیری از کرک شدن هیچ راهی وجود نداره(در هیچ زبونی).

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381
    دوستان سلام.

    دیشب تو اینترنت گشت می زدم با نرم افزار Eazfuscator.NET 2.5 آشنا شدم. این نرم افزار نمرش روی فایل های Exe به نظر من 15 است ولی متاسفانه روی فایل های dll به خوبی جواب نمی ده. (می تونید امتحان کنید) نرم افزار دیگه ای که خواستم امتحان کنم xenocode postbuild 2008 بود ولی متاسفانه نتونستم شماره سریال برنامه مربوطه را بدست آورم. شاید اینجا جای مناسبی برای مطرح کردن این موضوع نباشه. پیشاپیش عذر می خواهم. لطفا اگه کسی شماره سریال این برنامه را داره لطفا به من هم بگه.

    کلام آخر:
    دوستان برنامه نویس پس شما چطوری از کدهاتون محافظت می کنید. یعنی بعد از طراحی برنامتون کدها رو دو دستی تقدیم طرف می کنید. قطعا راهی بلدید که دسترسی به کدها را سخت تر کنه. لطف کنید و روشتان را اینجا ارائه دهید تا دوستان شما هم بتوانند از ایده شما استفاده کنند. قطعا برای هر مشکلی راه حلی وجود داره.


    من خودم یه روش دارم و اون اینکه بیاید و برنامتون رو بوسیله نرم افزارهای اوتوران ساز همانند بیلدر ضمیمه کنید و سپس بوسله این برنامه نرم افزارتون رو لود کنید. نظر شما چیه. یه نمونه می زارم. ببینم کسی می تونه هکش کنه. اگه نشد فعلا این بهترین گزینس و الا باید به دنبال شیوه ای دیگه ای بود. در ضمن کدش رو خیلی خیلی ساده در نظر گرفتم. وقتی هکش کردید معلوم می شه. فقط می خواهم بدونم می تونید از حالت ضمیمه خارجش کنید یا نه. چون حجمش یه کم رفت بالاتر تو یه سایت دیگه آپش کردم. پس ای کرکرها و ای هکرها این فایل و این هم شما.

    http://d01.megashares.com/dl/4d451cc/Crack_Me.zip

    بالاخره هک شد یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : جمعه 23 مهر 1389 در 14:28 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    سلام
    توصیه میکنم اصلا" از این روش استفاده نکنید , فایل ضمیمه اصلا" امنیتی نداره.

    قطعا برای هر مشکلی راه حلی وجود داره.
    حتما" همین طوره , من خودم اول برنامه نویس دات نت بودم ولی به خاطر راه حل دات نت رو رها کردم و رفتم سراغ Delphi
    شوخی کردم , نمیگم زبان مورد علاقه خودتون رو رها کنید ولی به یاد داشته باشید وقتی دیدید که Xenecode کرک شد نگید که بیخیال , اینم که کرک شد.
    به یاد داشته باشید که همیشه امنیت سطح 1 خیلی بهتر از امنیت سطح صفر هست.
    زیاد با MMB تلاش نکنید چون اصلا" امنیت قابل قبولی نداره , حتی سورس اسکریپت های برنامه های MMB رو هم میشه استخراج کرد.

    میشه از پکرهای موجود استفاده کرد.
    پکرها بیشتر کارشون فشرده سازی است نه امنیتی و معمولا" برای دات نت هم کار نمیکنن , بهتره از همون Obfuscator ها استفاده بشه.

    سورس مربوط به بررسی کد :
       Private Sub button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    If (Not Me.textBox1.Text Is Nothing) Then
    Dim num As Long
    Dim a As Long = Convert.ToInt64(Me.textBox1.Text)
    Dim b As Long = Convert.ToInt64(a.ToString.Substring(0, 1))
    a = (Convert.ToInt64(Math.DivRem(a, b, num)) * Me.textBox1.Text.Length)
    If (Me.textBox2.Text = a.ToString) Then
    MessageBox.Show(ChrW(1576) & ChrW(1575) & ChrW(1576) & ChrW(1575) & " " & ChrW(1575) & ChrW(1740) & ChrW(1608) & ChrW(1604) & " " & ChrW(1578) & ChrW(1608) & " " & ChrW(1583) & ChrW(1740) & ChrW(1711) & ChrW(1607) & " " & ChrW(1705) & ChrW(1740) & " " & ChrW(1607) & ChrW(1587) & ChrW(1578) & ChrW(1740))
    Else
    MessageBox.Show(ChrW(1606) & ChrW(1575) & " " & ChrW(1575) & ChrW(1605) & ChrW(1740) & ChrW(1583) & " " & ChrW(1606) & ChrW(1588) & ChrW(1608) & " " & ChrW(1576) & ChrW(1575) & ChrW(1586) & ChrW(1605) & " " & ChrW(1578) & ChrW(1604) & ChrW(1575) & ChrW(1588) & " " & ChrW(1705) & ChrW(1606))
    End If
    End If
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 15:21 عصر

  25. #25

    نقل قول: امنیت در #C

    Nima NT جان راه هایی هم وجود داره كه از Dump شدن برنامه جلوگيری كنه؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    هدف آنتی دامپ بودن برنامه نیست که اصلا" نشه ازش دامپ گرفت و ... , هدف این هست که کراکر نتونه به سورس کد برنامه دسترسی داشته باشه که برای این امر هم من Smart Assembly نسخه 4 رو توصیه میکنم که البته باید نسخه کرک شده اون رو پیدا کنید , این برنامه کدها رو به شکلی نامفهوم میکنه که حتی اگر کراکر حرفه ای باشه و بتونه کد اصلی رو استخراج کنه فقط 30% رو میتونه برگردونه.

  27. #27

    نقل قول: امنیت در #C

    هدف آنتی دامپ بودن برنامه نیست که اصلا" نشه ازش دامپ گرفت و ... , هدف این هست که کراکر نتونه به سورس کد برنامه دسترسی داشته باشه
    خوب من می خواستم ببينم كه اگر راه هایی واسه جلوگيری از Dump شدن هست كه هست، می تونيم برنامه رو بزاريم تو يه برنامه Native و از اون جا برنامه رو Load كنيم.

    اگر زحمتی نيست اين فايل رو هم نگاه كنيد، ببينيد Smart Assembly هم همين كار رو میكنه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: امنیت در #C

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    saeed2rele
    بازم میگم هیچ راهی برای محافظت از کد .net وجود نداره

    آیا دوستان دیگه هم با سخن این دوست عزیز موافقند؟ اگه کسی مخالفه لطفا راه حل خودش رو ذکر کنه. در ضمن بهترین نرم افزاری که می تونه کدها را ناخوانا کنه چیه؟ در واقع این یه نظر سنجیه که معلوم بشه بهترینشون کدومه. لطفا نام نرم افزار را به همراه مزیت استفاده از آن را توضیح دهید. ممنون
    دوباره معنی امنیت با مهندسی معکوس قاطی شد!
    به همه اونهایی که میگن میتونند کد یک برنامه دات نت را کاملا بدست بیارند میگم:
    یک برنامه که با دات‌نت نوشته شده را (برنامه درست حسابی، نه یک مثال یک فرمی مانند نت‌پد)، را بیزحمت کدش را تبدیل به یک پروژه کنند بزاند اینجا با دادن آدرس به برنامه اصلی که ببینیم.
    اگر هم که نه، فقط فکر میکنند شدنی هست، بله در فکر همه چی ممکن هست، ولی در عمل داستان چیز دیگریست. من بلادرنگ منتظر یک پروژه همچنینی هستم.
    این هم یک برنامه که قبلا سورسش کاملا در دست همه بود ولی دیگر نیست، اگر ممکن هست یک سلوشن کامل که من بتوانم باهاش کار کنم بفرستید: http://www.getpaint.net
    تا موقعی که سلوشن این برنامه را به شکلی که بشه باهش کار کرد فرستاده نشده، لطفا از امنیت بودن و یا نبودن کد بحث نکنید

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    یک برنامه که با دات‌نت نوشته شده را (برنامه درست حسابی، نه یک مثال یک فرمی مانند نت‌پد)، را بیزحمت کدش را تبدیل به یک پروژه کنند بزاند اینجا با دادن آدرس به برنامه اصلی که ببینیم.
    صحبت سر به دست آوردن کد و ... نیست , هدف کرک کردن برنامه هستش , موضوع سر این هست که من با خوندن کد های IL نرم افزار شما رو کرک کنم یا با خوندن کدهای اصلی برنامه.
    اگر هم که نه، فقط فکر میکنند شدنی هست، بله در فکر همه چی ممکن هست، ولی در عمل داستان چیز دیگریست. من بلادرنگ منتظر یک پروژه همچنینی هستم.
    این هم یک برنامه که قبلا سورسش کاملا در دست همه بود ولی دیگر نیست، اگر ممکن هست یک سلوشن کامل که من بتوانم باهاش کار کنم بفرستید: http://www.getpaint.net
    تا موقعی که سلوشن این برنامه را به شکلی که بشه باهش کار کرد فرستاده نشده، لطفا از امنیت بودن و یا نبودن کد بحث نکنید
    در مورد برنامه های شما شاید این موضوع اهمیت نداشته باشه ولی در مورد بعضی برنامه ها لو نرفتن الگوریتم خیلی مهمه , در مورد استخراج سورس لزومی نداره که یک باره فایل پروژه تولید بشه , کسی که میخواد از قسمتی از سورس بهره برداری کنه , مسلما" یک نیازی نداره که کل پروژه رو اتوماتیک بدست بیاره , فقط به بخشهایی نیاز داره و همون بخش ها رو کپی میکنه.
    در مورد برنامه ای هم که گذاشتید به نظر میاد هدف شما نیاز خودتون نیست و بحث رو به کل کل سوق میدید , اگر مایل باشید میتونید از برنامه Reflector استفاده کنید و هر جا که نیاز داشتید سورس رو استخراج کرده و استفاده کنید.!

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    خوب من می خواستم ببينم كه اگر راه هایی واسه جلوگيری از Dump شدن هست كه هست، می تونيم برنامه رو بزاريم تو يه برنامه Native و از اون جا برنامه رو Load كنيم.
    این کار اصلا" درست نیست و امنیت نداره.
    اگر زحمتی نيست اين فايل رو هم نگاه كنيد، ببينيد Smart Assembly هم همين كار رو میكنه؟
    مزیت این برنامه همین هست که این کار رو نمیکنه.
    همون طوری هم که گفتم در این حالت درصد خوانایی کد پائین میاد , برای مثال این کد از فایل شما بدست اومد.
       <MethodImpl(MethodImplOptions.Synchronized)> _
    Public Shared Function (ByVal  As Integer) As String
    Dim str As String
    If Not ..TryGetValue(, str) Then
    Dim buffer As Byte()
    If (. Is Nothing) Then
    Dim executingAssembly As Assembly = Assembly.GetExecutingAssembly
    Dim callingAssembly As Assembly = Assembly.GetCallingAssembly
    . = False
    . = New BinaryReader(executingAssembly.GetManifestResourceStream(ChrW(8194) & ChrW(8203) & ChrW(8198) & ChrW(8203) & ChrW(8199) & ChrW(8192) & ChrW(8202) & ChrW(8194) & ChrW(8199)))
    Dim num As Short = CShort((..ReadInt16 Xor &H3A9B))
    If (num = 0) Then
    . = CShort((..ReadInt16 Xor &H4D82))
    Else
    . = ..ReadBytes(num)
    End If
    . = callingAssembly.GetName.GetPublicKeyToken
    If ((Not . Is Nothing) AndAlso (..Length = 0)) Then
    . = Nothing
    End If
    End If
    Dim num2 As Integer = ( Xor &H155B0323)
    ..BaseStream.Position = num2
    If (Not . Is Nothing) Then
    buffer = .
    Else
    Dim num3 As Short
    If (. = -1) Then
    num3 = CShort(((..ReadInt16 Xor -7133) Xor num2))
    Else
    num3 = .
    End If
    If (num3 = 0) Then
    buffer = Nothing
    Else
    buffer = ..ReadBytes(num3)
    End If
    End If
    Dim count As Integer = ((..ReadInt32 Xor num2) Xor -1661214256)
    Dim flag As Boolean = ((count And -2147483648) <> 0)
    If flag Then
    count = (count And &H7FFFFFFF)
    End If
    Dim bytes As Byte() = .(buffer, ..ReadBytes(count))
    If ((Not . Is Nothing) <> .) Then
    Dim i As Integer
    For i = 0 To count - 1
    Dim num6 As Byte = .((i And 7))
    num6 = CByte(((num6 << 3) Or (num6 >> 5)))
    bytes(i) = CByte((bytes(i) Xor num6))
    Next i
    End If
    If (flag AndAlso Not .) Then
    Dim chArray As Char() = New Char(count - 1) {}
    Dim j As Integer
    For j = 0 To count - 1
    chArray(j) = DirectCast(bytes(j), Char)
    Next j
    str = New String(chArray)
    Else
    str = Encoding.Unicode.GetString(bytes, 0, bytes.Length)
    End If
    If . Then
    str = (( + count) Xor &HE4A78).ToString("X")
    End If
    str = String.Intern(str)
    ..Add(, str)
    If (..Count = 11) Then
    ..Close
    . = Nothing
    . = DirectCast(. = Nothing, Byte())
    End If
    End If
    Return str
    End Function
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : چهارشنبه 28 مرداد 1388 در 13:12 عصر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: امنیت در #C

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    صحبت سر به دست آوردن کد و ... نیست , هدف کرک کردن برنامه هستش , موضوع سر این هست که من با خوندن کد های IL نرم افزار شما رو کرک کنم یا با خوندن کدهای اصلی برنامه.
    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    اگر بحث بر کرک کردن برنامه است، چه ربطی به سی‌شارپ و یا دات نت دارد؟ همه نوع برنامه‌هایی که با هر زبانی نوشته شده کرک میکنند، این ادعایه اینکه دات نت امنیت ندارد معنی ندارد، هیچ برنامه‌ای امنیت ندارد، و این بحث مطعلق به این تالار نیست، بیزحمت انتقالش بدن به تالار امنیت و مهندسی معکوس.
    در مورد برنامه های شما شاید این موضوع اهمیت نداشته باشه ولی در مورد بعضی برنامه ها لو نرفتن الگوریتم خیلی مهمه , در مورد استخراج سورس لزومی نداره که یک باره فایل پروژه تولید بشه , کسی که میخواد از قسمتی از سورس بهره برداری کنه , مسلما" یک نیازی نداره که کل پروژه رو اتوماتیک بدست بیاره , فقط به بخشهایی نیاز داره و همون بخش ها رو کپی میکنه.
    در مورد برنامه ای هم که گذاشتید به نظر میاد هدف شما نیاز خودتون نیست و بحث رو به کل کل سوق میدید , اگر مایل باشید میتونید از برنامه Reflector استفاده کنید و هر جا که نیاز داشتید سورس رو استخراج کرده و استفاده کنید.!
    با تشکر از راهنمائی شما، منظور من را متوجه نمیشید.
    فرق بین مهندسی معکوس و امنیت را واقعا نمیدانید؟
    شما که اهمیت لو نرفتن الگریتمها را میدانید، یک الگریتم مهم که به این شکل لو رفته را اسم ببرید. (جواب اینکه برو فلان برنامه را با فلکتر نگاه کن قابل قبول نیست)، الگریتمهایه ۲ قرانی که با رفلتر معلوم هستند هم حساب نمیشند.
    اینجا با ترساندن همه که دات‌نت امنیت ندارد توپیک زدن، اگر امنیت ندارد، یک مثال امنیت نداشتن که اتفاق افتاده (که برنامه یک شرکت معتبر لو رفته) را بفرمائید.
    برایه هر برنامه دات‌نت که کرک شده حداقل ۱۰۰ برنامه غیره دات‌نت که کرک شده را میشه مثال زد.
    پس بر این نتیجه، امنیت نبودن در دات‌نت به دلیل اینکه با رفلتور میشه کد برنامه را دید کل کل است، نه اینکه من میگم حرفهایه این توپیک ربطی به سی شارپ ندارد و باید به تالار مهندسی معکوس انتقال داده بشه.
    بلادرنگ منتظر ِ مثال شما از لو شدن یک الگریتم با ارزش به وسیله رفلتر نشستم! اگر من کل‌کل میکنم، اکر اساس دارد شما حرفت را ثابت کن! :)

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    شما که اهمیت لو نرفتن الگریتمها را میدانید، یک الگریتم مهم که به این شکل لو رفته را اسم ببرید. (جواب اینکه برو فلان برنامه را با فلکتر نگاه کن قابل قبول نیست)، الگریتمهایه ۲ قرانی که با رفلتر معلوم هستند هم حساب نمیشند.
    شرکت اسرائیلی که نرم افزار SecureLM رو با هدف توسعه امنیت در دات نت با فناوری مربوطه به VM تولید کرده بود به خاطر استفاده از دات نت به عنوان loader مربوطه به راه اندازی VM دچار ورشکستگی شد چرا که در صورتی که کد لو نمیرفت تحلیل VM کاری بسیار سخت میشد ولی از آنجا که سیستم امنیتی به کار رفته در مبهم سازی کدها امنیت چندانی نداشت 100% با شکست مواجه شد.
    برایه هر برنامه دات‌نت که کرک شده حداقل ۱۰۰ برنامه غیره دات‌نت که کرک شده را میشه مثال زد.
    علت این هست که کرک کردن برنامه های دات نت رو افراد کمی بلد هستن ولی برنامه های win32 به واسطه عمر بیشترشون , بیشتر مورد تهدید و حمله قرار گرفتن و این نوع مقایسه صحیح نیست , چون اینجا قصد مقایسه نداریم.
    پس بر این نتیجه، امنیت نبودن در دات‌نت به دلیل اینکه با رفلتور میشه کد برنامه را دید کل کل است، نه اینکه من میگم حرفهایه این توپیک ربطی به سی شارپ ندارد و باید به تالار مهندسی معکوس انتقال داده بشه.
    قبلا" بحث شده , جستجو کنید .
    در آخر هم بی نتیجه ماند.
    به عنوان راه حل همیشه گفتم Obfuscation ولی اگر از حرفه ای های این زمینه بپرسید بهتون میگن که کدهای Obfuscate شده رو هم میشه 100% به کد اصلی تبدیل کرد و در نهایت برنامه رو کرک کرد , حالا به عنوان لو رفتن الگوریتم هم میشه بهش نگاه کرد.
    اینجا با ترساندن همه که دات‌نت امنیت ندارد توپیک زدن
    فکر نمیکنم اینطوری باشه , چون دوستان بیشتر به دنبال راه کار بودن و پشت سر هم کرک می و ... میذاشتن ( به تالار امنیت در برنامه نویسی مراجعه کنید ).

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: امنیت در #C

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    شرکت اسرائیلی که نرم افزار SecureLM رو با هدف توسعه امنیت در دات نت با فناوری مربوطه به VM تولید کرده بود به خاطر استفاده از دات نت به عنوان loader مربوطه به راه اندازی VM دچار ورشکستگی شد چرا که در صورتی که کد لو نمیرفت تحلیل VM کاری بسیار سخت میشد ولی از آنجا که سیستم امنیتی به کار رفته در مبهم سازی کدها امنیت چندانی نداشت 100% با شکست مواجه شد.
    نمیدانم منبعتان برایه این خبر از کجا بوده، ولی ویکپدیا میگه مایکروسافت این شرکت را خریده. کل گوگل در مورد ورشکست شدن این شرکت چیزی نداشت، بیزحمت یک لینک به یک منبع معتبر در این زمینه بفرستید.

    کرک شدن برنامه ربطی به امنیت ندارد، قبلا در مورد امنیت در دات نت لینک فرستادم، اینکه برنامه کرک نشه با اینکه کدهاش دیده نشه ربطی ندارد.
    عنوان تاپیک را باید ناخوانا کردن کد در دات‌نت میزاشتند، چونکه این ربطی به سی‌شارپ ندارد، کد وی‌بی دات نت هم همان آی‌ال را تولید میکند، دلفی دات‌نت هم همانطور، پس این توپیک ربطی به تالار سی‌شارپ ندارد و یک مطلب کلی تر است.
    هنوز هم یک مثال در مورد اینکه باز بودن کد دات‌نت باعث اتفاقی شده باشد را ندیدم، مگر اینکه برنامه‌نویسهایه بدانه اطلاعات امنیتی در دات‌نت خراب نوشته باشند.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    نمیدانم منبعتان برایه این خبر از کجا بوده، ولی ویکپدیا میگه مایکروسافت این شرکت را خریده. کل گوگل در مورد ورشکست شدن این شرکت چیزی نداشت، بیزحمت یک لینک به یک منبع معتبر در این زمینه بفرستید.
    در مورد خریده شدن و ... اطلاعی ندارم ولی لینکی پیدا کردم حتما" براتون میفرستم , چراکه این موضوع مربوط به 1 سال پیش هست.
    رک شدن برنامه ربطی به امنیت ندارد، قبلا در مورد امنیت در دات نت لینک فرستادم، اینکه برنامه کرک نشه با اینکه کدهاش دیده نشه ربطی ندارد.
    متاسفانه ربط داره , چرا که وقتی کدها راحت دیده بشن , نیازی نیست که برای کرک کردن برنامه شما فایل patch بشه , میشه به راحتی براش keygen نوشت در صورتی که اگر کد دیده نشه این کار به این راحتی ها هم نیست.
    عنوان تاپیک را باید ناخوانا کردن کد در دات‌نت میزاشتند، چونکه این ربطی به سی‌شارپ ندارد، کد وی‌بی دات نت هم همان آی‌ال را تولید میکند، دلفی دات‌نت هم همانطور، پس این توپیک ربطی به تالار سی‌شارپ ندارد و یک مطلب کلی تر است.
    بله , شاید ؛ ولی چون دیده شدن کد میتونه به امنیت ( از هر لحاظ ) صدمه بزنه , زیاد هم فرق نمیکنه.

  35. #35

    نقل قول: امنیت در #C

    مزیت این برنامه همین هست که این کار رو نمیکنه.
    همون طوری هم که گفتم در این حالت درصد خوانایی کد پائین میاد , برای مثال این کد از فایل شما بدست اومد.
    جواب سوال من چی شد؟ آيا Smart Assembly هم همين كار رو می كنه، يعنی يه سری از نام ها رو به جاش چرت و پرت مينويسه؟


    CodeVile چطوره؟ آيا CodeVile، امنيت برنامه در ايران رو تضمين می كنه؟

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    جواب سوال من چی شد؟ آيا Smart Assembly هم همين كار رو می كنه، يعنی يه سری از نام ها رو به جاش چرت و پرت مينويسه؟
    بله این کار رو انجام میده , در واقع اسم این کار Obfuscation هست که نام متدها و کلاس ها رو عوض میکنه و از حالت استاندارد خارج میکنه و تقریبا" در این کار خوب عمل میکنه.
    CodeVile چطوره؟
    خوب هست , میشه امنیت 4 از 10 بهش داد.
    آيا CodeVile، امنيت برنامه در ايران رو تضمين می كنه؟
    در مورد امنیت میتونم بگم , تضمینی در کار نیست , چون دیر یا زود قفلش میشکنه ولی 2 تا توصیه میکنم.
    در طراحی قفل خودتون اول از رمزنگاری غیر متقارن برای تولید کد فعالسازی استفاده کنید و دوم اینکه تا میتونید قفل رو در جای جای برنامه خودتون بررسی کنید.

  37. #37

    نقل قول: امنیت در #C

    چه تاپیک پویایی!
    به هر حال من نمی دونم , هر وقت یه روش پیدا کردن که باهاش احتمال کشف کد و کرک کردن از نظر منطقی به صفر مطلق برسه به منم بگین!!!!!:دی

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: امنیت در #C

    به هر حال من نمی دونم , هر وقت یه روش پیدا کردن که باهاش احتمال کشف کد و کرک کردن از نظر منطقی به صفر مطلق برسه به منم بگین!!!!!:دی
    اینم شد مثل آزادی مطلق !!!! مطلق فقط ذات پروردگاره و همه چیز نسبی هست.
    بهترین کار برای کم کردن احتمال کشف کد استفاده از Obfuscator هایی نظیر Smart Assembly و نظایر اون هست.

  39. #39

    نقل قول: امنیت در #C

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    اینم شد مثل آزادی مطلق !!!! مطلق فقط ذات پروردگاره و همه چیز نسبی هست.
    بهترین کار برای کم کردن احتمال کشف کد استفاده از Obfuscator هایی نظیر Smart Assembly و نظایر اون هست.
    به این می گن ایده آلیسم مثبت(!) !:دی

  40. #40

    نقل قول: امنیت در #C

    این رفلکتور فقط واسه برنامه های دات نت هست؟!
    چون من یک نرم افزار پیشرفته ی روسی که کارش حل مسایل ریاضی با توضیح تشریحی است رو که بهش دادم نتونست هیچ سورسی ازش در بیاره و گفت CLI Header ای پیدا نکرد!!
    اگر اینطوره برنامه های غیر دات نت رو با چی کدشو در میارن؟!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •