نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: TabControl

  1. #1

    TabControl

    سلام
    من چه جوری می تونم خاصیت عوض کردن Tab ها رو از User بگیرم چون می خوام توی برنامه ام خودم User رو به Tab مخصوصی بفرستم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار BehzadBar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: TabControl


    Me.TabControl1.SelectedTab = Me.TabControl1.TabPages(1)


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: TabControl

    منظورتون چیه ؟ یعنی این که کاربر نتونه هیچ تبی رو انتخاب کنه ؟ ؟

  4. #4

    نقل قول: TabControl

    بله اصلا قدرت SWitch کردن روی تب ها رو نداشته باشه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار BehzadBar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: TabControl

    اینجوریشم امتحان کن

    PrivateSub TabControl1_Selecting(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.TabControlCancelEventArgs) Handles TabControl1.Selecting
    e.Cancel =
    True
    EndSub

    آخرین ویرایش به وسیله BehzadBar : یک شنبه 01 شهریور 1388 در 09:39 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb نقل قول: TabControl

    نقل قول نوشته شده توسط negar_s80 مشاهده تاپیک
    بله اصلا قدرت SWitch کردن روی تب ها رو نداشته باشه
    با سلام

    با استفاده از کدهای دوست بالا ( BehzadBar ) و کمی تغییر از این نمونه کد هم می تونین استفاده کنین . یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: TabControl

    سلام دوست عزيز

    عليرغم درست بودن پيشنهاد بقيه دوستان ، بنده هم اين روش را به شما پيشنهاد مي كنم

    فرض من دارا بودن 4 tabpage در tabcontrol است


    PrivateSub TabControl1_GotFocus(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles TabControl1.GotFocus
    sender.TabPages(0).Enabled =
    False
    sender.TabPages(1).Enabled = False
    sender.TabPages(3).Enabled = False
    sender.SelectedTab = sender.TabPages(2)
    EndSub
    PrivateSub TabControl1_Selecting(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.TabControlCancelEventArgs) Handles TabControl1.Selecting
    IfNot sender.TabPages(e.TabPageIndex).Enabled Then
    e.Cancel = True
    EndIf
    EndSub




  8. #8

    نقل قول: TabControl

    این کدها که خوانا نیستن همش تبدیل شده به علامتهای خاص

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •