نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه متغیر هایی رو مستقیما با متد post ارسال کنیم؟

  1. #1

    Cool چگونه متغیر هایی رو مستقیما با متد post ارسال کنیم؟

    با سلام خدمت دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که میخوام با متد post یک سری متغییر ارسال کنم طوری که یکسری داده رو تعریف کنم و بعد ارسال ودقیقا کار یه فرم رو که روش ساب میت میزنیم بکنه!
    یعنی نمیخوام هیچ فرمی درست بشه تا بعد فرم رو ساب میت کنم چه جوری میشه؟؟؟؟

    البته یه تابع تو php manual پیدا کردم ولی مثه اینکه این تابع ناشناختس و نمیدونم چه جوری فعالش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    اینم تابع:
    Description

    string http_post_fields ( string $url [, array $data [, array $files [, array $options [, array &$info]]]] )
    //tt
    که اینم مثالشه:
    <?php
    $fields = array(
    'name' => 'mike',
    'pass' => 'se_ret'
    );
    $files = array(
    array(
    'name' => 'uimg',
    'type' => 'image/jpeg',
    'file' => './profile.jpg',
    )
    );

    $response = http_post_fields("http://www.example.com/", $fields, $files);
    ?>
    البته نمیدونم این تابع آیا واقعا همون کار رو میکنه یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله alonestar2008 : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 08:43 صبح

  2. #2

    نقل قول: چگونه متغیر هایی رو مستقیما با متد post ارسال کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط alonestar2008 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که میخوام با متد post یک سری متغییر ارسال کنم طوری که یکسری داده رو تعریف کنم و بعد ارسال ودقیقا کار یه فرم رو که روش ساب میت میزنیم بکنه!
    یعنی نمیخوام هیچ فرمی درست بشه تا بعد فرم رو ساب میت کنم چه جوری میشه؟؟؟؟

    البته یه تابع تو php manual پیدا کردم ولی مثه اینکه این تابع ناشناختس و نمیدونم چه جوری فعالش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    اینم تابع:
    که اینم مثالشه:
    <?php
    $fields = array(
    'name' => 'mike',
    'pass' => 'se_ret'
    );
    $files = array(
    array(
    'name' => 'uimg',
    'type' => 'image/jpeg',
    'file' => './profile.jpg',
    )
    );

    $response = http_post_fields("http://www.example.com/", $fields, $files);
    ?>
    البته نمیدونم این تابع آیا واقعا همون کار رو میکنه یا نه؟
    بهتره از curl استفاده کنی
    http://php.net/curl

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arezoo_66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    250

    نقل قول: چگونه متغیر هایی رو مستقیما با متد post ارسال کنیم؟

    برای ارسال اطلاعات از طریق post
    اون جوری که من منظورتون رو فهمیدم ببنید این به درد می خوره اگه نه من متجه نشدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip uni.zip‏ (2.0 کیلوبایت, 26 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: چگونه متغیر هایی رو مستقیما با متد post ارسال کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط arezoo_66 مشاهده تاپیک
    برای ارسال اطلاعات از طریق post
    اون جوری که من منظورتون رو فهمیدم ببنید این به درد می خوره اگه نه من متجه نشدم
    سلام از راهنمایی تون متشکرم ولی من میخواستم دیگه فرمی تشکیل نشه و مستقیم با یه دستور php یه داده ارسال بشه به یه صفحه دیگه مثلا به همون صفحه d.php که شما گذاشتید با یه تابع اطلاعات ارسال بشه
    یعنی یه تابع مشابه زیر:
    functionpost("آدرس action","داده یا داده ها");
    //w

  5. #5

    نقل قول: چگونه متغیر هایی رو مستقیما با متد post ارسال کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط __ziXet__ مشاهده تاپیک
    بهتره از curl استفاده کنی
    http://php.net/curl
    با سلام و تشکر میشه بگید کدوم تابع؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •