نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: image گرفتن از textbox

  1. #1

    Question image گرفتن از textbox

    امکان این وجود داره که از متن داخل یه txexbox چند خطی بشه image gereft ؟؟؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    15

    نقل قول: image گرفتن از textbox

    مي شه با كد زير هر قسمت از فرم رو انتخاب كرد و عكس گرفت :



    Bitmap bmp = newBitmap(this.Width, this.Height);
    this.DrawToBitmap(bmp, newRectangle(0,0,this.Width,this.Height));

    bmp.Save( fileNAme );

  3. #3

    نقل قول: image گرفتن از textbox

    همونطور که شما گفتید این کد برای textbox کار میکنه ولی برای richtextbox درست در نمیاد!چه کار باید بکنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: image گرفتن از textbox

    نه این برنامه که از کل فرم عکس میگیره چطوری باید مشخص کنیم که از text box عکس بگیره

  5. #5

    نقل قول: image گرفتن از textbox

                Bitmap bmp = new Bitmap(this.Width, this.Height);
    textBox1.DrawToBitmap(bmp, new Rectangle(textBox1.Top, textBox1.Left, textBox1.Width, textBox1.Height));

    bmp.Save("c:\\1.bmp");


    باید x,y,width,height قسمت مورد نظر مشخص بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Open-Source : چهارشنبه 28 مرداد 1388 در 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •