نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    باسلام خدمت دوستان گرامي
    تحت شبكه مي خوام به SQL SERVER 2008 وصل بشم.كه اين خطاروميده:

    System.Data.SqlClient.SqlException: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: TCP Provider, error: 0 - No connection could be made because the target machine actively refused it.)
    at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnErro r(SqlException exception, Boolean breakConnection)

    البته اينترنت روحسابي گشتم!!!!
    Connection String برنامه هم اين طوريه:

    Network Library=DBMSSOCN;Data Source= XXX ;Initial Catalog= XXX ;Persist Security Info=False;Integrated Security=True

    باعث منت اگه كمكم كنيد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    Network Library=DBMSSOCN

    این که نوشتی چی هست ؟ مطمئنی همینه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    يك Dll هستش كه براي Connection Strin لازمه!!

  4. #4

    نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    توی شبکه با ManageMent Studio میتونی بهش وصل شی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    نه نمي تونم وصل شم .حسابي قاطي كردم يك كمكي بكنيد. . .

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    69

    Wink نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    اگه sqlserver2000 personalEdition هست servicePack4 رو باید نصب کنی که بتونه وصل شه.
    من قبلا این مشکل رو داشتم نصب کردم حل شد .
    شما هم امتحان کنید.

  7. #7

    نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    دو تا موضوع رو چک کن،
    firewall سیستمی که روش SQL نصبه رو غیر فعال کن.
    مطمئن شو Allow remote connction فعاله.

    راستی، احیانا SQL Server ت روی حالت Mixed mode که هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: خطادراتصال به SqlServer تحت شبكه

    نسخه اي رو كه استفاده مي كنم Epress 2008 هستش و مراحلي رو هم كه گفتيد انجام دادم اما بازمشكل به جاي خودش هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •