نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آدرس دهی صحیح

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران-
    پست
    17

    آدرس دهی صحیح

    با سلام

    من در بعضی از source code های موجود روی اینترنت نحوه آدرس دهی زیر رو دیدم و ازش استفاده کردم
    روی loacal host مشکلی ندارم و خوب کار میکنه منتها روی host اصلیم به شدت error میده

    Dim path As String = Server.MapPath("~\Image\lessons")


    Me.PICTURE.PostedFile.SaveAs(path & "\" & graphic & ".gif")

    :sorry:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    آیا یوزر aspnet روی فولدر شما دسترسی رایت دارد؟ تایع SaveAs کار نخواهد کرد مگر به این صورت. بنابراین با هاست تماس بگیرید و این موضوع را گوشزد کنید.

  3. #3

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •