نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: قرار دادن كامپوننت بر روي فرم با استفاده از دستور ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    قرار دادن كامپوننت بر روي فرم با استفاده از دستور ؟

    من ميخوام يك ابزار رو به صورت يك متغير تعريف كنم بعد از تنظيم خصوصيات اون ابزارو وارد فرم كنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: قرار دادن كامپوننت بر روي فرم با استفاده از دستور ؟

    سلام دوست عزيز

    كد زير راهنماييت خواهد كزد



    Dim btn As Button
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    btn =
    New Button
    With btn
    .Name =
    "Btn"
    .Size = New Size(30, 30)
    .Location =
    New Point(10, 10)
    .Text =
    "Test"
    .BackColor = Color.Blue
    EndWith
    Me.Controls.Add(btn)
    EndSub


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: قرار دادن كامپوننت بر روي فرم با استفاده از دستور ؟

    نقل قول نوشته شده توسط anooshiran مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز

    كد زير راهنماييت خواهد كزد



    Dim btn As Button
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    btn = New Button
    With btn
    .Name = "Btn"
    .Size = New Size(30, 30)
    .Location = New Point(10, 10)
    .Text = "Test"
    .BackColor = Color.Blue
    EndWith
    Me.Controls.Add(btn)
    EndSub

    ممنون از جواب خيلي عالي و كاملتون
    فقط چجوري براش يه رويدادو تعريف كنيم
    مثلا بهش بگيم فلان دستورات را به عنوان رويداد كليكش قبول كنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: قرار دادن كامپوننت بر روي فرم با استفاده از دستور ؟

    با سلام

    برای تعریف رویداد یک کنترل از کد زیر استفاده کن . یا علی

    Public Class Form1
    Private btn1 As New Button With {.Size = New Size(120, 30), .Text = "New Button", .Location = New Point(100, 50)}

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    AddHandler btn1.Click, AddressOf mybtn1_click
    Me.Controls.Add(btn1)
    End Sub

    Private Sub mybtn1_click()
    MsgBox("salam doste man")
    End Sub
    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : شنبه 31 مرداد 1388 در 02:04 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: قرار دادن كامپوننت بر روي فرم با استفاده از دستور ؟

    جواب هر دو سوالت در یک خط

    Dim withevents btn As Buttonbtn = New Button With {.Name = "Btn",.Size = New Size(30, 30), .Location = New Point(10, 10),.Text = "Test",.BackColor = Color.Blue,.parent=me
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    Me.Controls.Add(btn)

    btn.visible=true
    end sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •