نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شفافیت در عکس

  1. #1
    مهمان

    Tick شفافیت در عکس

    سلام
    در VB.Net چطوری می شه، رنگ زمینه عکس رو از بین برد، بطوری که رنگ فرم از بین نرود ؟

  2. #2
    من منظورتون رو متوجه نشدم ولی مثال زیر شاید بتونه کمکتون کنه



    Dim p As New Bitmap(PictureBox1.Image)
    p.MakeTransparent(p.GetPixel(1, 1))
    PictureBox2.Image = p

  3. #3
    مهمان
    خیلی متشکرم، منظور من هم همین بود.
    من این کار را برای عکس های ToolBar احتیاج داشتم. ولی، در VB.NET برای هر عکس باید حتما کد نوشت ؟

  4. #4
    اگر از ImageList استفاده میکنید فقط TransparentColor رو تنظیم کنید و نیازی به کد نویسی نیست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •