نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اضافه کردن یک رکورد جدید به database از طریق فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    اضافه کردن یک رکورد جدید به database از طریق فرم

    برای مثال : یه combobox داریم که شماره های دانشجویی رو نگه میداره و با انتخاب یه شماره دانشجویی اطلاعات اون دانشجو رو نشون میده ....

    حالا میخوایم یه شماره جدید اضافه کرده و بعد اطلاعات مربوط به اون(که شامل text box و چیزای دیگه ست ) رو وارد کنیم ....

    که البته این شماره باید در combo box هم نشون داده بشه ؟؟؟؟

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    البته من Navigation Buttons رو توی فرم invisible کردم و نمی خوام visible باشه ....
    نمی تونم از Add new record اون استفاده کنم .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    69
    اشکال کار از نحوه تعریف رابط برنامه شما می باشد. به این خاطر که فرم ورود اطلاعات و نمایش اطلاعات دقیقا مشخص نیست.

    اگر نیاز به تعریف یک رکورد جدید داری کنار Combobox یک دکمه ... اضافه کن که با کلیک بر روی آن فرم جدید باز شده و اطلاعات دانشجو جدید رو بگیره و بعد رکورد مورد نظر رو ذخیره کنه و درنهایت به فرم اصلی برگه و یک Requry بگیره تا شماره دانشجو جدید در Combo box نمایش داده بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    اتفاقا برنامه همین طوری که شما گفتید یعنی صفحه نمایش و ورود اطلاعات جداست من این مشکل تو صفحه ورود اطلاعات دارم :(

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    خواستن توانستن است ... :sunglass:
    ::نوشتن:: خودم جواب میدم


    یه ماکرو ایجاد میکنیم : action : GoToRecord
    Object type : form
    اسم فرم: Object name
    Record :new
    تو onclick button فراخوانی میکنیم .
    :موفق:
    :wink:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    معما چو حل گشت آسان شود . :mrgreen:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    Private Sub addnewrecord_button_Click()
    DoCmd.GoToRecord acDataForm, "اسم فرم", acNewRec
    End Sub

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    یه سوال مشابه :

    حالا برای delete کردن یه رکورد چیکار باید کرد ؟ کسی چیزی در این مورد میدونه ؟ :cry: یا باید خودم دوباره دست به کار بشم ؟ :sad2:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    بازم خودم :wink:

    فهمیدم :D

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار sasanhe
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    64
    اگه اشتباه نکرده باشم شما مشکل درج و حذف و ویرایش در دیتا بیس رو دارید . خوب چرا در فرم هاتون از
    SQL استفاده نمی کنید .
    خیلی راحت می تونید با دستورات Insert و Delete و Update این کار ها رو انجام بدید .
    اگه منظورتون رو اشتباه متوجه شدم حتما بهم بگید .
    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    میشه بیشتر توضیح بدید

    مشکل من حل شده اما میخوام این روش رو هم یاد بگیرم

    منظورتون اینه که یه Query ایجاد کنم ؟؟؟ لطفا توضیح بدید

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 09:03 صبح
  2. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  3. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  5. سرعت بارگذاری Database
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •