نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf

    سلام به همه
    بسیاری از دوستان در مورد استفاده از wpf در windows application یا یه همچین چیزی سوال می پرسیدند(مثلا استفاده از کنترلهای winappدر wpf) و از اونجا که من هیچ جواب قانع کننده ای در این مورد پیدا نکردم گفتم ابن مطلب رو بذارم شاید مفبد باشه
    عنوان: استفاده از Windows Forms Controls در wpf
    مرحله اول: ایجاد یک wpf application که همه بلدند
    مرحله دوم: اضافه کردن Reference "Windows FormsIntegration " و فضای نام Windows Formsبه پروژه
    از منوی project گزینه Add Reference.. را انتخاب کنید و سپ به تب Browse بروید و سپس به آدرس
    " C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\v3.0 " بروید و فابل WindowsFormsIntegration.dll را انتخاب کرده و ok کنید


    دوباره Add Reference را انتخاب کنید و در تب .Net گزینه System.Windows.Forms را انتخاب کرده و ok کنبد


    این عمل باعث اضافه شدن اسمبلی مورد نیاز برای کار با windows forms control در پروژه wpf شما می شود
    مرحله سوم: در فایل xaml خود name space زیر را در تگwindows اضافه کنید

    xmlns:wf="clr-namespace:System.Windows.Forms;assembly=System.Win dows.Forms"

    پس از این کار تگ window شما مشابه زیر خواهد بود:

    <Window x:Class="WinFormInWPF.Window1"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:wf="clr-namespace:System.Windows.Forms;assembly=System.Win dows.Forms"
    Title="Window1" Height="300" Width="300" Loaded="Window_Loaded">
    <Grid>

    </Grid>
    </Window>



    مرحله چهارم: اضافه کردن Windows Forms control به xaml
    برای ساختن Windows Forms control دو راه وجود دارد.
    ما میتوانیم Windows Forms control مان را در کد xaml و با syntax آن ایجاد کنیم یا اینکه ان را در زمان اجرا و با استفاده از کدهای فرم مان و syntax وی بی یا C#‎ ایجاد کنیم.
    برای ایجاد از طریق کد xaml :
    هر ویندوز کنترل در wpf باید در تگی بنام <WindowsFormsHost> قرار بگیرد مانند زیر:

    <Grid>
    <WindowsFormsHost>
    <wf:NumericUpDown x:Name="num1" />

    </WindowsFormsHost>
    </Grid>



    برای اینکه بتوانیم با این کنترل ها کار کنیم بایستی name space انها را به پروژه و در فایل Window1.xaml.vb اضافه کنیم به صورت زیر

    Imports System.Windows.Forms
    Imports System.Windows.Forms.Integration



    برای استفاده از این کنترل ها می توانید مانند زیر و از نام آنها استفاده کنید


    Private Sub Window1_Loaded(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.RoutedEventArgs) Handles Me.Loaded
    num1.Minimum = 0
    num1.Maximum = 90000
    num1.Value = 1234
    num1.UpDownAlign = LeftRightAlignment.Right
    num1.BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D
    End Sub



    نمونه عکس خروجی:

    کدها:

    <WindowsFormsHost Grid.Column="1" HorizontalAlignment="Center" VerticalAlignment="Center" >
    <wf:NumericUpDown x:Name="num1" />
    </WindowsFormsHost>



    نکته: برای ایجاد در محیط کدنویسی با syntax وی بی


    Private Sub Window1_Loaded(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.RoutedEventArgs) Handles Me.Loaded
    Dim host As New WindowsFormsHost
    Dim num1 As New System.Windows.Forms.NumericUpDown
    host.Child = num1
    mygrid.children.add(host)
    End Sub



    نکته: تمامی این مراحل به صورت دستی تست و اجرا شده است و صرف نوشتن نبوده.
    موفق و پیروز باشید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davood_amega
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    274

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf

    بسیار ممنون.
    آیا با این روش می شود در Wpf با Object های Windows Forms که به صورت شی گرا با بانک در ارتباط هستند(Linq To Sql Classes)کار کرد؟
    اگر به این صورت باشد دیگر نیازی به Binding و کارهای اضافی در Wpf نمی باشد.

  3. #3

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf

    نقل قول نوشته شده توسط Davood_amega مشاهده تاپیک
    اگر به این صورت باشد دیگر نیازی به Binding و کارهای اضافی در Wpf نمی باشد.
    سیستم binding در wpf بسیار قوی هست و قابل قیاس با اون جیزی که در ذهن شماس نیست. توصیه من این به شمنا این است که با wpf برنامه های wpf بنویسید!
    اگر استفاده از رنج بسیاری از کنترل های winform برایتان حیاتی و ضرور ی است دلیل نداره که از wpf استفاده کنید.

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران - ستارخان
    پست
    38

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf

    سلام
    آیا عکس این هم امکان پذیره؟
    یعنی استفاده از wpf در برنامه های windows application؟


    نقل قول نوشته شده توسط MORTEZA66 مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    بسیاری از دوستان در مورد استفاده از wpf در windows application یا یه همچین چیزی سوال می پرسیدند(مثلا استفاده از کنترلهای winappدر wpf) و از اونجا که من هیچ جواب قانع کننده ای در این مورد پیدا نکردم گفتم ابن مطلب رو بذارم شاید مفبد باشه
    عنوان: استفاده از Windows Forms Controls در wpf
    مرحله اول: ایجاد یک wpf application که همه بلدند
    مرحله دوم: اضافه کردن Reference "Windows FormsIntegration " و فضای نام Windows Formsبه پروژه
    از منوی project گزینه Add Reference.. را انتخاب کنید و سپ به تب Browse بروید و سپس به آدرس
    " C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\v3.0 " بروید و فابل WindowsFormsIntegration.dll را انتخاب کرده و ok کنید


    دوباره Add Reference را انتخاب کنید و در تب .Net گزینه System.Windows.Forms را انتخاب کرده و ok کنبد


    این عمل باعث اضافه شدن اسمبلی مورد نیاز برای کار با windows forms control در پروژه wpf شما می شود
    مرحله سوم: در فایل xaml خود name space زیر را در تگwindows اضافه کنید

    xmlns:wf="clr-namespace:System.Windows.Forms;assembly=System.Win dows.Forms"

    پس از این کار تگ window شما مشابه زیر خواهد بود:

    <Window x:Class="WinFormInWPF.Window1"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:wf="clr-namespace:System.Windows.Forms;assembly=System.Win dows.Forms"
    Title="Window1" Height="300" Width="300" Loaded="Window_Loaded">
    <Grid>

    </Grid>
    </Window>



    مرحله چهارم: اضافه کردن Windows Forms control به xaml
    برای ساختن Windows Forms control دو راه وجود دارد.
    ما میتوانیم Windows Forms control مان را در کد xaml و با syntax آن ایجاد کنیم یا اینکه ان را در زمان اجرا و با استفاده از کدهای فرم مان و syntax وی بی یا C#‎ ایجاد کنیم.
    برای ایجاد از طریق کد xaml :
    هر ویندوز کنترل در wpf باید در تگی بنام <WindowsFormsHost> قرار بگیرد مانند زیر:

    <Grid>
    <WindowsFormsHost>
    <wf:NumericUpDown x:Name="num1" />

    </WindowsFormsHost>
    </Grid>



    برای اینکه بتوانیم با این کنترل ها کار کنیم بایستی name space انها را به پروژه و در فایل Window1.xaml.vb اضافه کنیم به صورت زیر

    Imports System.Windows.Forms
    Imports System.Windows.Forms.Integration



    برای استفاده از این کنترل ها می توانید مانند زیر و از نام آنها استفاده کنید


    Private Sub Window1_Loaded(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.RoutedEventArgs) Handles Me.Loaded
    num1.Minimum = 0
    num1.Maximum = 90000
    num1.Value = 1234
    num1.UpDownAlign = LeftRightAlignment.Right
    num1.BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D
    End Sub



    نمونه عکس خروجی:

    کدها:

    <WindowsFormsHost Grid.Column="1" HorizontalAlignment="Center" VerticalAlignment="Center" >
    <wf:NumericUpDown x:Name="num1" />
    </WindowsFormsHost>



    نکته: برای ایجاد در محیط کدنویسی با syntax وی بی


    Private Sub Window1_Loaded(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.RoutedEventArgs) Handles Me.Loaded
    Dim host As New WindowsFormsHost
    Dim num1 As New System.Windows.Forms.NumericUpDown
    host.Child = num1
    mygrid.children.add(host)
    End Sub



    نکته: تمامی این مراحل به صورت دستی تست و اجرا شده است و صرف نوشتن نبوده.
    موفق و پیروز باشید.

  5. #5
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf

    نقل قول نوشته شده توسط goodarzi121 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا عکس این هم امکان پذیره؟
    یعنی استفاده از wpf در برنامه های windows application؟
    سلام
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1270822

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •