نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه می توان اطلاعاتی که در آرایه ای قرار دارد را به داخل یکی از جداول پایگاه داده بریزیم؟

  1. #1

    Question چگونه می توان اطلاعاتی که در آرایه ای قرار دارد را به داخل یکی از جداول پایگاه داده بریزیم؟

    من ارایه ای دارم که می خواهم اطلاعات ای آرایه به داخل یکی از جدول های sql 2000 بریزم و کد آن را به صورت زیر می نویسم اما با خطای (The variable name '@class_id' has already been declared. Variable names must be unique within a query batch or stored procedure..) مواجه میشوم چه کار باید انجام بدهم.

     intposition = objcurrencymanager8.Position;
    SqlCommand objcommand = newSqlCommand();
    objcommand.Connection = objconnection;
    for (int k = 0; k < 10; k++)
    {
    objcommand.CommandText = "INSERT INTO class_period_table (class_id,period_id) VALUES" +
    "(@class_id,@period_id)";
    objcommand.Parameters.AddWithValue("@class_id", 1);
    objcommand.Parameters.AddWithValue("@period_id", a[k]);
    objconnection.Open();
    objcommand.ExecuteNonQuery();
    objconnection.Close();
    objcurrencymanager8.Position = intposition;


  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: چگونه می توان اطلاعاتی که در آرایه ای قرار دارد را به داخل یکی از جداول پایگاه داده بریزیم؟

    @ ها رو از اسم پارامتر پاس شده حذف کن:
    objcommand.Parameters.AddWithValue("class_id", 1);
    objcommand.Parameters.AddWithValue("period_id", a[k]);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: چگونه می توان اطلاعاتی که در آرایه ای قرار دارد را به داخل یکی از جداول پایگاه داده بریزیم؟

    سلام
    شما باید بعد از استفاده از پارامتر آن را از بین ببرید
    به این شکل:

    objcommand.Parameters.Clear();

    حواست باشه این کد رو در اولین خط برنامه بعد از حلقه For بگذاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •