نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال #C به sql server 2005

  1. #1

    Lightbulb اتصال #C به sql server 2005

    چرا #C به database ساخته شده در sql 2005 وصل نمی شه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: اتصال #C به sql server 2005

    نقل قول نوشته شده توسط komail_777 مشاهده تاپیک
    چرا #C به database ساخته شده در sql 2005 وصل نمی شه ؟
    چونکه سی‌شارپ بلد نیست که چطوری به داتابیس وصل بشه، یکی باید روش وصل شدن را کد کند.
    حالا شما کدی برایه اینکار دارید که ما هم ببینیم درست و یا اشتباه است؟

  3. #3

    نقل قول: اتصال #C به sql server 2005


    سلام ممنون از پيگيري شما

    public
    string ServerName = "(local)";
    publicstring DbName = "Building";
    publicstring SecuretyModel = "trusted_connection=yes;";
    SqlConnection con;
    SqlCommand cmd;
    SqlDataAdapter da;
    public mydb()
    {
    con =
    newSqlConnection();
    cmd =
    newSqlCommand();
    da =
    newSqlDataAdapter();
    cmd.Connection = con;
    da.SelectCommand = cmd;
    }
    publicvoid Connect()
    {
    string cs = "server={0};database={1};{2}";
    cs =
    string.Format(cs, ServerName, DbName, SecuretyModel);
    con.ConnectionString = cs;
    con.Open();
    }
    publicvoid DisConnect()
    {
    con.Close();
    }
    publicvoid DoCommand(string sql)
    {


    }
    publicDataTable Select(string sql)
    {
    DataTable dt = newDataTable();
    cmd.CommandText = sql;

    return dt;
    }
    }
    راستي اين رو هم بگم که con.open(); يک کادر زرد رنگ احاطه اش ميکند ؟


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: اتصال #C به sql server 2005

    این خطایی که شما گفتید ماله زمانی هستش که نوع کانکشنتون غلطه و C#‎ نمیتونه به دیتابیس شما وصل بشه این یک نوع صحیح ساختن کانکشن هستش

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;


    namespace WindowsFormsApplication21
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    bool newMode;
    DataSet ds = new DataSet();
    string strSql;
    string strCon = "Data Source = KEIVAN-4A994B5F ; Initial Catalog = Student ; Integrated Security = True";
    SqlDataAdapter da;
    SqlConnection con;
    DataRow newRow;
    SqlCommandBuilder cb;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    newMode = false;
    strSql = "SELECT * FROM stTable";
    con = new SqlConnection(strCon);
    con.Open();
    da = new SqlDataAdapter(strSql, con);
    da.Fill(ds, "stTable");
    textBox2.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "stTable.stNo"));
    textBox3.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "stTable.Name"));
    textBox4.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "stTable.Ave"));
    checkBox1.DataBindings.Add(new Binding("Checked", ds, "stTable.Sex"));
    textBox5.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "stTable.numUnit"));
    con.Close();
    }

    }



    اینم یک سایت برای آموزش ساختن کانکشن


  5. #5

    نقل قول: اتصال #C به sql server 2005

    سلام از کانکشنتون متشکرم ولي دوباره همون خطا رو ميده مي خواستم ببينم مشکل کار اين نيست : بايد توي Sql دوتا جدول ساخت بعد اونا رو بهم وصلشون کرد بعد کانکشن رو بنويسم ?
    اگر نيست پس از کجاست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله komail_777 : سه شنبه 03 شهریور 1388 در 06:55 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: اتصال #C به sql server 2005

    نه دوست عزیزام شما این خط رو نگاه کن

    string strCon = "Data Source = KEIVAN-4A994B5F ; Initial Catalog = Student ; Integrated Security = True";

    در قسمت data source نام sql خودتو باید بنویسی همون نامی که موقع ورود به sql ازت پرسیده میشه
    درقسمت initial catalog نام دیتابیسی که میخوای بهش وصل بشی رو باید بنویسی قسمت آخر هم به امنیت داده ها مربوط میشه

    strSql = "SELECT * FROM stTable";

    در این قسمت هم باید نام Table که میخوای بهش وصل بشیرو بنویسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •