صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 61

نام تاپیک: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

  1. #1
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    بنابر پیشنهاد دوستان و پس از مدتی تلاش برای رفع اشکالی که در استفاده از پلاگین مربوطه وجود داشت موفق شدیم پلاگین SyntaxHilighter را به سیستم vBulletin اضافه کنیم.

    از این پلاگین برای زیباسازی نمایش کد استفاده می شود. مثال زیر یک تکه کد C#‎‎‎‎ است که با استفاده از این پلاگین نمایش داده شده است:
        private void TestPort80()
    {
    txtPing.Text += "Testing for Port 80:\r";
    Socket socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    try
    {
    socket.SendTimeout = 5;
    socket.Connect(txtHost.Text, 80);
    txtPing.Text += "Port 80 is available\r";
    }
    catch (Exception)
    {

    txtPing.Text += "Port 80 is blocked\r";
    }
    }

    برای استفاده از این امکان جدید میبایست مراحل زیر را طی کنید:

    1. ابتدا تکه سورس مورد نظر را در ادیتور متن سایت برنامه نویس کپی کرده و سپس تکه کد مذکور را از ابتدا تا انتها انتخاب کنید.
    2. در ادیتور سایت روی دکمه کلیک کنید.
    3. یک دیالوگ باکس باز می شود که از شما خواهد خواست گزینه مورد نظرتان را برای تگ انتخاب شده (تگ [ Source ]) وارد کنید. گزینه های ممکن برای وارد کردن در این دیالوگ باکس در این صفحه فهرست شده اند. بعنوان مثال اگر می خواهید تکه سورس شما بر اساس زبان C#‎‎ رنگ آمیزی شود بر اساس جدول مذکور میبایست عبارت csharp و یا c-sharp را در دیالوگ فوق وارد کنید و OK را کلیک کنید.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    Thumbs up جایگزینی خودکار کلمات

    همانطور که احتمالا قبلا مشاهده کرده اید کلماتی مانند C#‎ ، .Net ، و یا C++‎ قبلا در بین عبارات فارسی به درستی نمایش داده نمی شدند.
    هم اکنون با استفاده از یکی از امکانات خودکار vBulltin این کلمات با شکل درست شان جایگزین می شوند (با استفاده از کاراکتر Left To Right Mark که جزو کاراکترهای یونیکد است).

    هم اکنون می توانید کلمه C#‎ در زبان انگلیسی را به شکل واقعی (یعنی اول حرف C و سپس علامت #) بنویسید. سیستم فوق بصورت خودکار تغییر لازم را انجام خواهد داد.

    اگر کلمات دیگری نیز مانند کلمات فوق سراغ دارید که بطور صحیح نمایش داده نمی شوند می توانید موضوع را با استفاده از پیام خصوصی برای بنده مطرح کنید تا اصلاح شود.

  3. #3

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    سلام و خسته نباشید به شما و دیگر مدیران زحمت کش سایت ،

    امکانات بسیار خوب و مفیدی هست و ممنون که به خواسته های کاربران توجه کردید ، فقط یک موضوع در مورد استفاده از SyntaxHilighter :

    یک دیالوگ باکس باز می شود که از شما خواهد خواست گزینه مورد نظرتان را برای تگ انتخاب شده (تگ [ Source ]) وارد کنید. گزینه های ممکن برای وارد کردن در این دیالوگ باکس در این صفحه فهرست شده اند. بعنوان مثال اگر می خواهید تکه سورس شما بر اساس زبان C#‎‎‎ رنگ آمیزی شود بر اساس جدول مذکور میبایست عبارت csharp و یا c-sharp را در دیالوگ فوق وارد کنید و OK را کلیک کنید.
    نمیشه این قسمت رو برای هر بخش جدا کرد ؟ یعنی به طور مثال اگر من داخل بخش دلفی پست میزنم به طور پیش فرض سینتکس زبان دلفی انتخاب شده باشه و نیازی به انتخاب زبان نباشه ؟

    باز هم ممنون .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    با عرض سلام و احترام
    با توجه به اینکه پستهای زیادی را برای تقاضا در مورد دریافت سرویسهای کاری برای استفاده در نرم افزار ارسال کرده بودم شاید این پست هم برای شما تکراری باشد ولی من در مورد ایجاد سرویسهای دیگری از جمله ایجاد منبعی برای ذخیره داده های شخصی و همچنین سرویس برای دریافت زمان login کاربران و دو سه سرویس دیگر که در همین زمینه هاست در داخل تالار گفتگو و ارائه پیشنهاد ارسال کرده بودم ولی به نتیجه نرسیدم.
    سوال اینجایت آیا این سایت قادر به پشتیبانی از اینگونه سرویسها هست یا خیر؟
    واقعا باید از زحمات شما تشکر و قدردانی کرد.

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    در حال حاضر امکان ارائه سرویس هایی که اشاره کردید را نداریم.

  6. #6

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    حاجی، میشه این کادر انتخاب زبان برای SyntaxHighlighter بصورت ComboBox باشه تا کاربر بتونه علاوه بر تایپ، نام زبان را هم از لیست انتخاب کنه؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    دوست عزیز من در بخش وی بی 6 مراحلی که شما گفته بودید رو امتحان کردم ولی جواب نداد
    https://barnamenevis.org/showpo...68&postcount=9



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    نمیشه این قسمت رو برای هر بخش جدا کرد ؟ یعنی به طور مثال اگر من داخل بخش دلفی پست میزنم به طور پیش فرض سینتکس زبان دلفی انتخاب شده باشه و نیازی به انتخاب زبان نباشه ؟
    اونوقت اگر یک نفر خواست در بخش دلفی تکه کد اسمبلی را بنویسد باید چکار کند؟

    حاجی، میشه این کادر انتخاب زبان برای SyntaxHighlighter بصورت ComboBox باشه تا کاربر بتونه علاوه بر تایپ، نام زبان را هم از لیست انتخاب کنه؟
    پلاگین مربوطه چنین قابلیتی نداره. اگر موفق شدم بهش اضافه خواهم کرد.
    دوست عزیز من در بخش وی بی 6 مراحلی که شما گفته بودید رو امتحان کردم ولی جواب نداد
    https://barnamenevis.org/showpo...68&postcount=9
    شما زبان را vb.net وارد کرده بودید.

    بر اساس جدولی که در پست اول نیز لینک دادم زبان می تواند یکی از این موارد باشد: http://alexgorbatchev.com/wiki/Synta...ighter:Brushes
    پست شما را بر اساس جدول فوق اصلاح کردم، مشاهده بفرمائید.

  9. #9

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    شما زبان را vb‎.Net وارد کرده بودید.

    بر اساس جدولی که در پست اول نیز لینک دادم زبان می تواند یکی از این موارد باشد: http://alexgorbatchev.com/wiki/Synta...ighter:Brushes
    پست شما را بر اساس جدول فوق اصلاح کردم، مشاهده بفرمائید.
    بنده اول vb را وارد کرده بودم ولی جواب نداد بعد تغییر دادم به csharp بازم کار نکرد بعد تبدیل کردم به vb.net بازم کار نکرد !!!!

    بعد از چند بار Refresh کردن بصورت اتفاقی نمایش داده شد
    الان هم لینک اصلاحی شما رو من باز می کنم تغییرات اعمال نمی شه و کد توسط این ابزار نمایش داده نمی شه

    آخر آدرس هم علامت سوال زدم ولی باز تغییر نکرد
    فکر می کنم مشکلی هست !!!!



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  10. #10

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    سلام به همه.
    دست شما درد نکنه. بسیار عالی. فقط یه نکته ای : شاید بد نباشه اگه دور این کد یه کادر هم کشیده بشه. یه همچین چیزی :
    Untitled-2.jpgالبته به نظر من رنگش نباید مثل تگ کد قبلی تیره باشه.

    مسئله دیگه اینکه اگه طول یه خط زیاد بشه چه اتفاقی میافته؟ میاد خط بعد یا اسکرول بار نمایش داده میشه؟ به منظور عدم ایجاد پست بی مورد امتحان نکردم.

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    بنده اول vb را وارد کرده بودم ولی جواب نداد بعد تغییر دادم به csharp بازم کار نکرد بعد تبدیل کردم به vb‎.Net بازم کار نکرد !!!!

    بعد از چند بار Refresh کردن بصورت اتفاقی نمایش داده شد
    الان هم لینک اصلاحی شما رو من باز می کنم تغییرات اعمال نمی شه و کد توسط این ابزار نمایش داده نمی شه

    آخر آدرس هم علامت سوال زدم ولی باز تغییر نکرد
    فکر می کنم مشکلی هست !!!!
    اسکریپت ها و CSS های این ابزار میبایست یکبار کامل در Browser شما لود شده و Cache شود. از دفعه بعد دیگر میبایست بدون مشکل لود شود.
    مسئله دیگه اینکه اگه طول یه خط زیاد بشه چه اتفاقی میافته؟ میاد خط بعد یا اسکرول بار نمایش داده میشه؟
    پنجره Browser تان را در حین نمایش تکه کد بالای همین صفحه کوچک کنید و ببینید چه اتفاقی میافتد.

  12. #12

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    اونوقت اگر یک نفر خواست در بخش دلفی تکه کد اسمبلی را بنویسد باید چکار کند؟
    منظورم این هست که پیش فرض تو بخش دلفی ، زبان دلفی باشه اون دکمه هم همون بالا باشه ، اگه کسی خواست به زبان دیگه ای کد بزاره ( مصل اسمبلی ) با انتخاب اون کلید کد بتونه تغییر بده، پیشنهاد آقای کشاورز هم خوب هست .

  13. #13

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    با سلام و خسته نباشد

    1-آیا این امکان جدید در بخش "ارسال نامه خصوصی" و دکمه "پیش نمایش ارسال" کاربرد دارد؟
    2-میشه کاری کرد که تا قبل از لود شدن کامل صفحه کد های به صورت RTL شده باشن و توی BOX قرار داشته باشن؟

  14. #14
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    آیا این امکان جدید در بخش "ارسال نامه خصوصی" و دکمه "پیش نمایش ارسال" کاربرد دارد؟
    خیر.
    میشه کاری کرد که تا قبل از لود شدن کامل صفحه کد های به صورت RTL شده باشن و توی BOX قرار داشته باشن؟
    ممکن نیست. چون Syntax Hilighter یک جاوا اسکریپت است که پس از لود شدن کامل صفحه عمل میکنه و کد رو اون شکلی نشون میده.

  15. #15

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    در Syntax Hilighter وقتی زبان رو C#‎ انتخاب می نماییم

    انتظار داریم

    مقادیر رشته ای با رنگ قرمز
    توضیحات با رنگ سبز روشن
    کلمات کلیدی با رنگ آبی
    اسم کلاس ها با رنگ سبز
    و..

    نمایش داده شود ولی این اتفاق نمی افتد

    آیا امکان تغییرات زیر وجود دارد؟
    __________________________________________________ _
    من قبل از استفاده از Syntax Hilighter در بعضی از پست ها دیده بودم که در تگ کد همه این موارد رعایت شده بود ! ( به نظر شما چگونه این اتفاق رخ می داد )

    آیا بهتر نبود یک فایل exe توسط بچه های سایت نوشته میشد و وقتی کسی می خواست کدی ارسال نماید کد های ارسالی رو به اون فایل exe میداد و اون برنامه تگ های color را به اون قطعه برنامه اضافه میکرد و در نهایت خروجی رو کاربر در تگ معمولی کد قرار می داد؟

    آیا بهتر نبود همچون تگ PHP که قبلا" وجود داشت ، تگ هایی واسه زبان های برنامه نویسی نیز اضافه میشد؟
    با تشکر/

  16. #16

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    در Syntax Hilighter وقتی زبان رو C#‎‎‎‎‎‎‎ انتخاب می نماییم

    انتظار داریم

    مقادیر رشته ای با رنگ قرمز
    توضیحات با رنگ سبز روشن
    کلمات کلیدی با رنگ آبی
    اسم کلاس ها با رنگ سبز
    و..

    نمایش داده شود ولی این اتفاق نمی افتد

    آیا امکان تغییرات زیر وجود دارد؟
    __________________________________________________ _
    من قبل از استفاده از Syntax Hilighter در بعضی از پست ها دیده بودم که در تگ کد همه این موارد رعایت شده بود ! ( به نظر شما چگونه این اتفاق رخ می داد )

    آیا بهتر نبود یک فایل exe توسط بچه های سایت نوشته میشد و وقتی کسی می خواست کدی ارسال نماید کد های ارسالی رو به اون فایل exe میداد و اون برنامه تگ های color را به اون قطعه برنامه اضافه میکرد و در نهایت خروجی رو کاربر در تگ معمولی کد قرار می داد؟

    آیا بهتر نبود همچون تگ PHP که قبلا" وجود داشت ، تگ هایی واسه زبان های برنامه نویسی نیز اضافه میشد؟
    با تشکر/
    دوست عزیز ایا بهتر نبود به جای این همه" آیا" کمی مهلت به دوستان بدی، همش یک روزه اضافه شده! ضمنن اون طرح پیشنهادیتون(فایل exe) چیزی جز پیچیدگی،حوصله و وقت چیزی طلب نمی کنه که قطعن هیچ کدوممون نداریم.

    ممنون از زحمات اقای کرامتی و دیگر دوستان.

    پ.ن:دوستان به جای ایراد گرفتن کمی مهلت بدهند،چیز های جدید همیشه کمی مشکلات به همراه خودشون دارند که به مرور زمان رفع خواهد شد.


    آخرین ویرایش به وسیله MIDOSE : پنج شنبه 05 شهریور 1388 در 06:05 صبح دلیل: اضافه کردن مطالب در پست بعدی

  17. #17

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    من واقعا متاسفم آقای MIDOSE یک همچین برداشتی از پست من داشتن

    من هدفم از ثبت این پست سرکوب کردن پیشرفت جدید سایت نبود

    هدفم این بود که از جنبه های مختلف این اتفاق رو مورد بررسی قرار بدیم تا مدیران محترم بهترین تصمیم رو بگیرند و اگر امکان ارتقائ بیشتر وجود دارد این امر حاصل شود

    البته هزاران بار تشکر و سپاسگذاری کردیم

  18. #18

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    کسی نگفت شما قصد سرکوب دارید، گفتم فقط کمی مهلت بدید.(وگرنه منم قصدم پیشرفته سایت است).

    ضمنن تاسف من برای شماست شما که نمی دونی من اقام یا خانوم، پس لطفن همون نام کاربری را ذکر کن،همون MIDOSE کافیه مهندس جان(به امضام یه نگاه کن).

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    Thumbs up نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    سلام،

    عالیه

    ولی چرا این قدر طول میکشه تا لود شه.

    باید یه مقدار بیشتر به سرعتش توجه کرد

  20. #20

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    این ابزار انقدر کند هست که فکر می کنم نبودش بهتر از بودنشه
    چون در دید کلی خیلی در لود شدن صفحه تاثیر می ذاره



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  21. #21
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    حجم جاوااسکریپت هایی که لود میکنه زیاد هست. ببینید این دو تا مشکل رو میشه کاریش کرد:

    • کل جاوااسکریپت های همه زبان ها رو لود میکنه یعنی تو یه صفحه اگه فقط کد سی شارپ داری فقط اسکریپت اونو لود نمی کنه و همه رو با هم لود میکنه.
    • توی صفحاتی که از SyntaxHighlighter اصلا استفاده نشده باز جاوااسکریپت ها لود میشن.

    کلا نزدیک 300 کیلوبایت جاوااسکریپت لود میشه اینارو بشه بهینه لود کرد خیلی خوبه.
    ممنون از زحمات شما.

  22. #22

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    من الان برای اولین بار خواستم از این قابلیت تو تالار دلفی استفاده کنم که بهعد از یک بار بارگزاری مجدد صفحه با پیغام زیر مواجه شدم .

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (93.0 کیلوبایت, 367 دیدار)

  23. #23
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    من در تکه کد شما بجای pas از pascal استفاده کردم و درست شد: https://barnamenevis.org/showth...368#post791368

  24. #24

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    در کل من فکر می کنم با وجود اینکه این قابلیت به شکل ظاهری خیلی جالب هست، اما چون بخشی از خود vbulettin نیست در آینده دردسر های زیادی درست کند و باعث بشه که کدها وابسته به این افزونه شوند.

    هنوز چند روزی نگذشته که وقتی به تاپیک های جدید که از این قابلیت استفاده کرده اند می روم با همین پیام خطای can't find brush مواجه می شم !
    و وقتی که لود هم نشود، نمای به هم ریخته ای از کدها نمایش داده می شود ...

  25. #25

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    در کل من فکر می کنم با وجود اینکه این قابلیت به شکل ظاهری خیلی جالب هست، اما چون بخشی از خود vbulettin نیست در آینده دردسر های زیادی درست کند و باعث بشه که کدها وابسته به این افزونه شوند.

    هنوز چند روزی نگذشته که وقتی به تاپیک های جدید که از این قابلیت استفاده کرده اند می روم با همین پیام خطای can't find brush مواجه می شم !
    و وقتی که لود هم نشود، نمای به هم ریخته ای از کدها نمایش داده می شود ...
    کاملا موافقم ، به نظرم تگ کد قبلی عالی تر بود ، این ابزار تا کامل شه و ... خیلی خیلی کار میبره .

  26. #26

    نقل قول: جایگزینی خودکار کلمات

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    همانطور که احتمالا قبلا مشاهده کرده اید کلماتی مانند C#‎ ، .Net ، و یا C++‎ قبلا در بین عبارات فارسی به درستی نمایش داده نمی شدند.
    هم اکنون با استفاده از یکی از امکانات خودکار vBulltin این کلمات با شکل درست شان جایگزین می شوند (با استفاده از کاراکتر Left To Right Mark که جزو کاراکترهای یونیکد است).

    هم اکنون می توانید کلمه C#‎ در زبان انگلیسی را به شکل واقعی (یعنی اول حرف C و سپس علامت #) بنویسید. سیستم فوق بصورت خودکار تغییر لازم را انجام خواهد داد.

    اگر کلمات دیگری نیز مانند کلمات فوق سراغ دارید که بطور صحیح نمایش داده نمی شوند می توانید موضوع را با استفاده از پیام خصوصی برای بنده مطرح کنید تا اصلاح شود.
    میشه بگید اینو چطوری درست کردید؟
    جزو کدوم امکانات هست؟
    با تشکر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    اگرچه با نظر بعضی دوستان موافقم و یکم مشکل وجود داره ولی این رو هم بگم که خیلی خیلی جالب بود
    جناب کرامتی دستتون درد نکنه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    آقای کرامتی خیلی عالیه فقط دیر لود میشه
    با تشکر

  29. #29
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    یشه بگید اینو چطوری درست کردید؟
    جزو کدوم امکانات هست؟
    Templates - > Replacement Variables

  30. #30

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    آفرین، امکان به درد خور و بجایی بود.
    حالا وقتی کد رو میخونی راحت تر متوجه میشه چی به چیه.
    به چشمهامون احترام بذاریم
    ممنون از زحماتتون.

    راستی فکر میکنم Chrome زیاد حال نکرده با این تگ جدید انگار اسکریپتش رو اجرا نمیکنه.
    حرفم رو پس میگیرم ایراد از خودم بود
    آخرین ویرایش به وسیله mn_zandy63 : شنبه 14 شهریور 1388 در 10:44 صبح

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    بنابر پیشنهاد دوستان و پس از مدتی تلاش برای رفع اشکالی که در استفاده از پلاگین مربوطه وجود داشت موفق شدیم پلاگین SyntaxHilighter را به سیستم vBulletin اضافه کنیم.

    از این پلاگین برای زیباسازی نمایش کد استفاده می شود. مثال زیر یک تکه کد C#‎‎‎‎‎ است که با استفاده از این پلاگین نمایش داده شده است:
        private void TestPort80()
    {
    txtPing.Text += "Testing for Port 80:\r";
    Socket socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    try
    {
    socket.SendTimeout = 5;
    socket.Connect(txtHost.Text, 80);
    txtPing.Text += "Port 80 is available\r";
    }
    catch (Exception)
    {

    txtPing.Text += "Port 80 is blocked\r";
    }
    }

    برای استفاده از این امکان جدید میبایست مراحل زیر را طی کنید:

    1. ابتدا تکه سورس مورد نظر را در ادیتور متن سایت برنامه نویس کپی کرده و سپس تکه کد مذکور را از ابتدا تا انتها انتخاب کنید.
    2. در ادیتور سایت روی دکمه کلیک کنید.
    3. یک دیالوگ باکس باز می شود که از شما خواهد خواست گزینه مورد نظرتان را برای تگ انتخاب شده (تگ [ Source ]) وارد کنید. گزینه های ممکن برای وارد کردن در این دیالوگ باکس در این صفحه فهرست شده اند. بعنوان مثال اگر می خواهید تکه سورس شما بر اساس زبان C#‎‎‎ رنگ آمیزی شود بر اساس جدول مذکور میبایست عبارت csharp و یا c-sharp را در دیالوگ فوق وارد کنید و OK را کلیک کنید.

    سلام و مننون

    نمیشه یه کاری کرد تا به صورت ابشنال نشون داده بشه ؟؟؟

  32. #32
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    راستی فکر میکنم Chrome زیاد حال نکرده با این تگ جدید انگار اسکریپتش رو اجرا نمیکنه.
    تست کردم، در Chrome هم کار میکنه.

  33. #33
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    یک دستکاری برای Cache شدن اسکریپت های .js و ارسال شدن آنها بصورت فشرده برای Browser انجام دادم. چک کنید ببینید سرعت بهتر شده یا نه.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    یک دستکاری برای Cache شدن اسکریپت های .js و ارسال شدن آنها بصورت فشرده برای Browser انجام دادم. چک کنید ببینید سرعت بهتر شده یا نه.
    از امکان جدیدی که تعبیه کردین خیلی استفاده می کنم.
    درمورد سرعت لود شدن هم بلی، واسه من که تفاوت مشهود بود، دوستان دیگه رو نمیدونم ...

    باز هم ممنون.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    با تشکر .
    یک سوالی هم داشتم . در همین سایت برنامه نویس یا جاهای دیگه دیدم که کدها بصورت رنگی همانند خود IDE قرار گرفته اون هم پلاگین هست ؟

  36. #36

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    در همین سایت برنامه نویس یا جاهای دیگه دیدم که کدها بصورت رنگی همانند خود IDE قرار گرفته اون هم پلاگین هست ؟
    دوست عزیز، کل بحث این تاپیک درباره همین موضوع هست! شما بحث را از صفحه اول مطالعه کردید؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، کل بحث این تاپیک درباره همین موضوع هست! شما بحث را از صفحه اول مطالعه کردید؟!
    بله مطالعه کردم . اما سوال من یه چیز دیگه هست ! این پلاگین یه شبیه ساز IDE ایجاد میکنه اما سوال من اینه که حالا که بعضیها مشکل دارن با سرعت . لا اقل بشه کد ها رو بصورت رنگی تو همون تگ های عادی سایت قرار بدیم ...

  38. #38

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    سرعتش خیلی بهتر شده ، ممنون .

  39. #39
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    این اتفاق زمانی میافتد که شما تکه کد را از محیطی که نمایش رنگی کد را پشتیبانی می کند (مانند ویژوال استودیو، یا سایت های اینترنتی) به درون ادیتور وی بولتین (سیستم این سایت) کپی می کنید، و سپس حالت نمایش source را برای آن بر می گزینید. در این حالت چون تنظیمات رنگ و ... کد در تگ pre قرار می گیرند بجای اینکه کار کنند بصورت تگ فرمت اصلی نمایش داده می شوند.

  40. #40
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    منطقه اورست
    پست
    43

    نقل قول: آشنایی با امکانات جدید سایت برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    1. یک دیالوگ باکس باز می شود که از شما خواهد خواست گزینه مورد نظرتان را برای تگ انتخاب شده (تگ [ Source ]) وارد کنید. گزینه های ممکن برای وارد کردن در این دیالوگ باکس در این صفحه فهرست شده اند. بعنوان مثال اگر می خواهید تکه سورس شما بر اساس زبان C#‎‎‎ رنگ آمیزی شود بر اساس جدول مذکور میبایست عبارت csharp و یا c-sharp را در دیالوگ فوق وارد کنید و OK را کلیک کنید.
    ببخشید جناب برای قرار دادن کد HTML کدام گزینه را باید انتخاب کرد؟ در لیست ارائه شده در آن صفحه گزینه HTML وجود ندارد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •