نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

    سلام
    ببخشید در هنگام اجرای برنامه ام ، به ارور زیر برخوردم. این ارور رو چطوری رفع کنم؟
    این ارور مربوط به چی میشه؟
    خواهش می کنم کمکم کنید.
    The Controls collection cannot be modified because the control contains code blocks (i.e. <% ... %>).

  2. #2

    نقل قول: چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

    از صفحه اررور یه عکس بگیر تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم دوست من

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    نقل قول: چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

    نقل قول نوشته شده توسط persianspam مشاهده تاپیک
    از صفحه اررور یه عکس بگیر تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم دوست من
    از صفحه ارور عکس گرفتم. و ضمیمه کردم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

    سورس کدی که باعث این خطا میشه رو اینجا بنویسید.

    بنظر میرسه شما دارید یک فرم رو به صفحه اضافه می کنید، در حالی که صفحه خودش یک فرم داره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    نقل قول: چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

    من از تابع printhelper که خانم bahar_enginer در سایت گذاشتن برای پرینت از محتوای یک پنل که حاوی یک گرید ویوو است،استفاده می کنم:

    publicstaticvoid PrintWebControl(Control ctrl, string Script)
    {
    StringWriter stringWrite = newStringWriter();
    System.Web.UI.HtmlTextWriter htmlWrite = new System.Web.UI.HtmlTextWriter(stringWrite);
    if (ctrl isWebControl)
    {
    Unit w = newUnit(100, UnitType.Percentage); ((WebControl)ctrl).Width = w;
    }
    Page pg = newPage();
    pg.EnableEventValidation = false;
    if (Script != string.Empty)
    {
    pg.ClientScript.RegisterStartupScript(pg.GetType() , "PrintJavaScript", Script);
    }
    HtmlForm frm = newHtmlForm();
    Panel pnl = newPanel();
    pg.Controls.Add(frm);
    frm.Attributes.Add("runat", "server");
    frm.Controls.Add(ctrl);
    pg.DesignerInitialize();
    pg.RenderControl(htmlWrite);
    string strHTML = stringWrite.ToString();
    HttpContext.Current.Response.Clear();
    HttpContext.Current.Response.Write(strHTML);
    HttpContext.Current.Response.Write("<script>window.print();</script>");
    HttpContext.Current.Response.End();
    }


    اما در خط زیر ارور میده:
    frm.Controls.Add(ctrl);


    من این تابع رو در رویداد کلیک image button ام فراخوانی می کنم:

    Session["ctrl"] = Panel1;
    Control ctrl = (Control)Session["ctrl"];
    PrintHelper.PrintWebControl(ctrl);


    و در سورس همین صفحه (که یک صفحه ascx است) یک اسکریپت هم جهت پرینت استفاده کردم:

    <scriptlanguage="javascript"type="text/javascript">

    <!--
    function imgbtnPrint_onclick() {
    //open new window set the height and width =0,set windows position at bottom
    var a = window.open ('','','left =' + screen.width + ',top=' + screen.height + ',width=0,height=0,toolbar=0,scrollbars=0,status=0 ');
    //write gridview data into newly open window
    a.document.write(document.getElementById('<%= GridView1.ClientID %>').innerHTML);
    a.document.close();
    a.focus();
    //call print
    a.print();
    a.close();
    returnfalse;
    }
    // -->

    </script>


    و یک صفحه پرینت هم دارم که در رویداد لودش، دستور زیر رو نوشتم:

    Control ctrl = (Control)Session["ctrl"];
    PrintHelper.PrintWebControl(ctrl);


    امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم. اگه نه، بگین تا صفحه کدم رو بذارم.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله minamorsali : پنج شنبه 05 شهریور 1388 در 00:09 صبح دلیل: کامل کردن توضیحات

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    نقل قول: چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)

    خودم تونستم ارورش رو برطرف کنم. البته به کمک سایت msdn.microsoft.com
    در جایی که اسکریپت می نویسم، به جای دستور
    <%= GridView1.ClientID %>



    دستور زیر رو نوشتم:

    <%# GridView1.ClientID %>


    ارور برطرف شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •