نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بوجود اوردن یک فیلد جدید به جدول از طریق فرم

  1. #1

    بوجود اوردن یک فیلد جدید به جدول از طریق فرم

    با سلام
    من می خوام ببینم میشه در اکسس از طریق فرم یک فیلد به جدول اضافه کنیم؟
    یعنی یک کلید بسازیم که با زدن این کلید بتونیم یک فیلد رشته ای به جدول اضافه کنیم
    تو سوالات موجود گشتم اما اونی که می خواستم نبود لطفا اگر سوالم تکراری یا تو سایت جوابش هست لینکشو برام بزارید
    یه سوال دیگه می خوام بدونم اگر بخوام یک فرم وقتی باز میشه به حالت ADD مد باز بشه چه کدی باید براش بنویسم
    ممنون
    یا حق

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: بوجود اوردن یک فیلد جدید به جدول از طریق فرم

    سلام
    جهت ایجاد فیلد می تونی از تاپیک زیر استفاده کنید.
    و یا می تونید از کد نمونه زیر استفاده کنید.
    Creating Local Tables
    The following example creates a new local table named "Contacts."
    DAO
    Sub DAOCreateTable()

    Dim db As DAO.Database
    Dim tbl As DAO.TableDef

    ' Open the database
    Set db = DBEngine.OpenDatabase(".\NorthWind.mdb")

    ' Create a new TableDef object.
    Set tbl = db.CreateTableDef("Contacts")

    With tbl
    ' Create fields and append them to the new TableDef object.
    ' This must be done before appending the TableDef object to
    ' the TableDefs collection of the Database.
    .Fields.Append .CreateField("ContactName", dbText)
    .Fields.Append .CreateField("ContactTitle", dbText)
    .Fields.Append .CreateField("Phone", dbText)
    .Fields.Append .CreateField("Notes", dbMemo)
    .Fields("Notes").Required = False
    End With

    ' Add the new table to the database.
    db.TableDefs.Append tbl

    db.Close

    End Sub

    و یا :
    Sub DAOCreateAutoIncrColumn()

    Dim db As DAO.Database
    Dim tbl As DAO.TableDef
    Dim fld As DAO.Field

    ' Open the database
    Set db = DBEngine.OpenDatabase(".\NorthWind.mdb")

    ' Get the Contacts table
    Set tbl = db.TableDefs("Contacts")

    ' Create the new auto increment column
    Set fld = tbl.CreateField("ContactId", dbLong)
    fld.Attributes = dbAutoIncrField

    ' Add the new table to the database.
    tbl.Fields.Append fld

    db.Close

    End Sub

    و یا :

    Sub ADOCreateRecordset()

    Dim rst As New ADODB.Recordset

    rst.CursorLocation = adUseClient

    ' Add Some Fields
    rst.Fields.Append "dbkey", adInteger
    rst.Fields.Append "field1", adVarChar, 40, adFldIsNullable
    rst.Fields.Append "field2", adDate

    ' Create the Recordset
    rst.Open , , adOpenStatic, adLockBatchOptimistic

    ' Add Some Rows
    rst.AddNew Array("dbkey", "field1", "field2"), _
    Array(1, "string1", Date)
    rst.AddNew Array("dbkey", "field1", "field2"), _
    Array(2, "string2", #1/6/1992#)

    ' Look at the values -
    ' a value of 1 for status column = newly record
    rst.MoveFirst
    Debug.Print "Status", "dbkey", "field1", "field2"
    Do Until rst.EOF
    Debug.Print rst.Status, rst!dbkey, rst!field1, rst!field2
    rst.MoveNext
    Loop

    ' Commit the rows without ActiveConnection
    ' set resets the status bits
    rst.UpdateBatch adAffectAll

    ' Change the first of the two rows
    rst.MoveFirst
    rst!field1 = "changed"

    ' Now look at the status, first row shows 2 (modified row),
    ' second shows 8 (no modifications)
    ' Also note that the OriginalValue property shows the value
    ' before the modification
    rst.MoveFirst
    Do Until rst.EOF
    Debug.Print
    Debug.Print rst.Status, rst!dbkey, rst!field1, rst!field2
    Debug.Print , rst!dbkey.OriginalValue, _
    rst!field1.OriginalValue, rst!field2.OriginalValue
    rst.MoveNext
    Loop

    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •