نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با subreport در report Viewer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار بیتافرهی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    206

    مشکل با subreport در report Viewer

    سلام
    من دارم از Report Viewer برای نمایش محتویات دو تا از جدولام استفاده می کنم،طوریکه این ها باهم ازتباط کلید خارجی دارند.وقتیکه از subReport استفاده میکنم ،موقع نمایش ارور میدهد که نمی تواند subreport را نمایش دهد.مشکل از کجاست؟
    میشه لطفا نحوه ی ارسال پارامتر را در این مورد توضیح دهید؟آیا باید از متد خاصی برای ارسال پارامتر استفاده کنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با subreport در report Viewer

    سلام. راهی که من استفاده کردم رو خلاصه میگم. امیدوارم کمک کنه.
    باید در حالت Design به Subreport پارامت بدین ، مثلاً کد استان: Fields!StateCode
    سپس رویداد SubreportProcessing از LocalReport یا ReportViewer به ازای هر Subreport اتفاق میفته. مثلاً به ازای هر استان. در این هندلر این رویداد مقدار پارامتر کد استان برای شما فرستاده میشه و شما باید باتوجه اون ، شهرهای استان رو معرفی و بایند کنید.

    e.Parameters[
    "RP_StateCode"].Values[0]
    .
    .
    .
    e.DataSources.Add(CityDataSetForThisState)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •