نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

  1. #1

    تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

    سلام خدمت دوستان
    من يک GridView دارم که توش سه تا Button دارم . اونا رو به صورت Template قرار دادم . حالا سئوالم اينه که چطور بايد تشخيص بدم که الان روي کدوم دکمه کليک شده و يک مقدار رو از اون بخونم که معرف اوئن رکورد باشه؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

    یه نمونه کوچیک برات گذاشتم . ببین به دردت میخوره ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

    ببخشید من مثالتون و دیدم ولی چیزی نفهمیدم

    آخه منم همین مشکل و دارم البته با زبان #C
    منتها فقط برای ویرایش
    اینکه میخوام وقتی دکمه ویرایش و زد بره یه صفحه دیگه و هر مقدار در تکس باکس های خودش قرار گرفته باشه تا امکام ویرایش و داشته باشه
    منتها نمی دونم باید چطور ین کار و بکنم

    لطفا کمکم کنید

  4. #4

    نقل قول: تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

    دوست من ممنون اما بانکش رو یادت رفته بزاری.
    سئوال من :
    دستور معادل این دستور DirectCast توی سی شارپ چیه؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5

    نقل قول: تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

    سلام دوست عزیز
    برای اینکه بتونی همزمان از چند تا button روی gridview استفاده کنی و هر کدوم عملیاتی رو انجام بدن که شما میخوای یه راه خیلی ساده وجود داره.
    button هایی که در gridview قرار دادی یک پروپرتی CommandName دارن که میتونی اسم button رو اونجا بدی (مثلا btnEdit).
    خود gridview هم یک event داره به اسم RowCommand توی اون میتونی به این دکمه ها دسترسی داشته باشی.
    کدش اینجوریه:


    protectedvoid GridView1_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {
    int index = Convert.ToInt32(e.CommandArgument);
    GridView1.SelectedIndex = index;
    if (e.CommandName == "btnEdit")
    {
    //عملیات مورد نظر
    }
    elseif (e.CommandName == "btnInsert")
    {
    //...
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    دوست من ممنون اما بانکش رو یادت رفته بزاری.
    سئوال من :
    دستور معادل این دستور DirectCast توی سی شارپ چیه؟
    با تشکر
    دوست من این دستور برای تبدیل نوع به نوع دیگه مثلا تبدیل objectبهbutton توی C#‎.net معادلش اینه:
    (Button)object
    یعنی توی این حالت نوع ابجکت به دکمه تبدیل می کنه
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •