نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    46

    چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟

    سلام
    چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟
    میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه که من چه تغییری در کد زیر باید بدم تا در فایر فاکس هم به من جواب بده
    ممنون میشم
    کد :
    function showHide(h1)
    {
    if (h1.style.display == 'block'){
    h1.style.display = 'none';
    h1.style.visibility= 'hidden';
    }/
    else{
    h1.style.display = 'block';
    h1.style.visibility= 'visible';
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟

    به جای h1 نام (id) المنت را ارسال کنید.

    function showHide(h1)//h1 must be a string not an object!!!
    {
    if (document.getElementById(h1).style.display == 'block'){
    document.getElementById(h1).style.display = 'none';
    document.getElementById(h1).style.visibility= 'hidden';
    }/
    else{
    document.getElementById(h1).style.display = 'block';
    document.getElementById(h1).style.visibility= 'visible';
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟

    چرا بعضی از کدها در مرورگر IE جواب میده ولی در فایر فاکس نه؟
    شما باید در تگ script خاصیت type رو javascript در نظر بگیری نه jscript.

    <script type="text/javascript">

    همچنین اسلش بعد از بلاک if رو هم بردار.
    به جای h1 نام (id) المنت را ارسال کنید.
    اجباری در این مورد نیست، شما می تونی هنگام فراخوانی تابع رو به این شکل فراخوانی کنی:

    ShowHide(this);

    و ادامه ی ماجرا...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •