نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ست کردن recor dset یک گزارش با استفاده از کوئری تعریف شده در فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار atenaa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    96

    ست کردن recor dset یک گزارش با استفاده از کوئری تعریف شده در فرم

    به نام خدا
    سلام
    من با استفاده از فرم یک recordset ساختم که یک کوئری رو باهاش open کردم
    آیا این امکان وجود داره که من بتونم record set یک report رو قبل از اینکه از فرم اون رو open کنم این کوئری قرار بدم
    لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه
    ممنون


    Dim cnn As New ADODB.Connection
    Dim rst As New ADODB.Recordset
    Dim stDocName As String


    Set cnn = CurrentProject.Connection

    rst.Open "select * from table1 where id =" & 12, cnn, 3, 1

    stDocName = "Report1"
    docmd.OpenReport stDocName, acPreview

    End Sub



  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار atenaa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    96

    نقل قول: ست کردن recor dset یک گزارش با استفاده از کوئری تعریف شده در فرم

    کسی کمکی نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    شاید سوال من گنگ بود که کسی جواب من و نداد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    صورت مساله ام رو روشن تر میگم شاید از اساتید کسی تونست کمک کنه
    اصل مسئله اینه که من می خواهم یک کومبو تو یک فرم بزارم این کومبو شامل اطلاعات یک فیلد از جدولمه مثل school ، می خواهم وقتی از این کومبو فیلد school
    مورد نظرمو انتخاب کردم و روی دکمه گزارش کلیک کردم تمام رکوردهایی که این فیلد از رکورد در اونها مشترکه رو تو یک report گزارش بده
    کوئری که تو پست قبلم گفتم کوئریه که دارای این شرطه
    چون من تو access تازه واردم نمی دونم این امکان وجود داره یا نه
    از استادها می خوام یک راه بهم معرفی کنن که بتونم با کومبو این کارو انجام بدم البته می دونم می تونم با یک کوئری پارامتر دار این رو بنویسم اما اینجوری
    کاربر باید اون رو دستی بنویسه واسه این از فرم و کومبو استفاده کنم
    ممنون میشم کسی لطف کنه وقت بذاره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: ست کردن recor dset یک گزارش با استفاده از کوئری تعریف شده در فرم

    خوب برای کووری ریپورت مثل شرط زیر برای فیلد اسکول بگذار:
    [Forms]![Form1]![Combo1]

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار atenaa
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    96

    نقل قول: ست کردن recor dset یک گزارش با استفاده از کوئری تعریف شده در فرم

    مرسی ، ok شد
    من چون برنامه نویس Vb هستم خیلی درگیر کد نویسی اون شدم فکر نمی کردم به این راحتی باشه
    از راهنماییتون ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •