نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چه جوری میشه با اکسس به #c وصل شد

  1. #1
    کاربر جدید آواتار محسن نیکویی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    29

    Question چه جوری میشه با C#‎‎‎ به اکسس‎ وصل شد ؟

    سلام
    چه جوری میشه با C#‎‎‎ به اکسس‎ وصل شد ؟ البته با توجه چگونگی ساخت جدول در access
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله محسن نیکویی : جمعه 13 شهریور 1388 در 01:09 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    نقل قول: چه جوری میشه با اکسس به #c وصل شد

    سوالتو واضح تر مطرح ميكني ؟؟؟
    C#‎ يك زبان برنامه نويسيه!!!!!

  3. #3

    نقل قول: چه جوری میشه با اکسس به #c وصل شد

    معمولا از #C به توسط ADO.net به DBMS Access کانکت میشند .

    در گوگل برنید : C#‎ how to Connect Access Database

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    Lightbulb نقل قول: چه جوری میشه با اکسس به C#‎‎‎‎ وصل شد

    سلام
    اگه منظورتون ارتباط اکسس با سی شارپ باید در قسمتusing سی شارپ کد
    using System.Data.OleDb;
    و در لود فرم کد زیر
    string   conString=@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + 
    @" DataSource=..\\..\\PersonDatabase.mdb";
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(conString);
    con.Open();
    و به جای ..\\..\\PersonDatabase.mdb
    مسیر فایل اکسس و بنویس.

  5. #5

    Post نقل قول: چه جوری میشه با اکسس به C#‎‎ وصل شد

    سلام
    دوست عزيز اگر درست متوجه شده باشم.به دو صورت ميشه اين کار رو :
    1- مي توني به صورت ويزارد اين کار رو بکني که در #C با استفاده از ابزارهاي Data برنامه انجام ميشه.
    2- مي توني از کد نويسي استفاده کني که يکمي سخت تره.
    من فايل راهنمايي رو گذاشتم که انشا الله بهت کمک کنه. چون از حجم مجاز بيشتر بود دو قسمت کردم.
    البته منظورت رو از بخش دوم سوالت متوجه نشدم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر جدید آواتار محسن نیکویی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    29

    نقل قول: چه جوری میشه با اکسس به C#‎‎‎‎ وصل شد

    نقل قول نوشته شده توسط mjShojaei مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزيز اگر درست متوجه شده باشم.به دو صورت ميشه اين کار رو :
    1- مي توني به صورت ويزارد اين کار رو بکني که در C#‎‎‎ با استفاده از ابزارهاي Data برنامه انجام ميشه.
    2- مي توني از کد نويسي استفاده کني که يکمي سخت تره.
    من فايل راهنمايي رو گذاشتم که انشا الله بهت کمک کنه. چون از حجم مجاز بيشتر بود دو قسمت کردم.
    البته منظورت رو از بخش دوم سوالت متوجه نشدم.
    سلام به هر چهار نفرتون
    من هر سعی چی سعی کردم توی تاپیک زدن این مشکل پیش نیاد ولی متاسفانه نشد. امیدوارم آقای مداح محیط ایجاد تاپیک را خوشکل تر و نرمالتر کنند! ان شاءالله
    باز هم ممنون از زحمتتون

  7. #7
    کاربر جدید آواتار محسن نیکویی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    29

    نقل قول: چه جوری میشه با اکسس به #c وصل شد

    سلام به هر چهار نفرتون
    من هر سعی کردم توی تاپیک زدن این مشکل پیش نیاد ولی متاسفانه نشد. امیدوارم آقای مداح محیط ایجاد تاپیک را خوشکل تر و نرمالتر کنند! ان شاءالله
    باز هم ممنون از زحمتتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •