نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    سلام
    من دارم يه نرم افزار كتابداري مي نويسم با دلفي 6 و اس كيو ال سرور 2000 ، فيلداي ركورد اصلي برنامه حدود 70 فيلد هست كه بيشترشون nvar با سايز 70 هستن .

    اول ) با اين 70 فيلد مشكلي با جستجوي سريع اطلاعات پيش نمياد ، اگه آره ، راهي هست كه بشه جستجوي رو سريعتر انجام داد؟

    دوم ) موقع ذخيره اطلاعات پيغام access violation at address 4DD10C50 in madule 'sqloledb.dll' رو نمايش ميده .

    در ضمن ، من تماما از دستورات اس كيوال براي ذخيره حذف تغييرات و همچنين از adoquery استفاده ميكنم.

    لطفا راهنماييم كنيد.

  2. #2

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    با سلام
    برای تعریف جداول در صورتی که شما با مباحث اولیه طراحی بانک اطلاعاتی آشنا باشید می تونید ، فیلدها رو در سطوح مختلف نرمال سازی کاهش بدید و آنها رو در چند تا جدول ذخیره کنید.
    مطلب بعد اینکه اگه شما نرمال سازی رو انجام دادید و تعداد فیلدهای جدولتون همون 70 فیلده ، باید خدمتتون عرض کنم که نه هیچ مشکلی بوجود نمی یاد.
    فقط شما باید هنگام جستجو و استفاده از دستور Select فقط فیلدهایی رو از جدول یا جداول انتخاب کنید که نیاز دارید.
    در مورد پیغام خطا هم فکر کنم مشکل از نسخه دلفی باشه و احتمالا نمی تونه موتور بانک اطلاعاتی Sql Server رو راه اندازی کنه.
    در ضمن استفاده از دستورات اس کیو ال ، در صورت استفاده صحیح باعث افزایش سرعت کار با بانک اطلاعاتی و داده های اونها میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    كسي درباره پيغام خطايي كه اون بالا نوشتم اطلاعي نداره ؟

    در مورد استفاده از دستورات اس كيوال ، بهتره از insert ,update عادي adoquery استفاده كنم يا همين دستورات اس كيوال مناسبه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    نقل قول نوشته شده توسط DlphIran مشاهده تاپیک
    كسي درباره پيغام خطايي كه اون بالا نوشتم اطلاعي نداره ؟

    در مورد استفاده از دستورات اس كيوال ، بهتره از insert ,update عادي adoquery استفاده كنم يا همين دستورات اس كيوال مناسبه؟
    با سلام. AV ها ارورهایی هستند غیر قابل پیش بینی.
    1-در مورد ذخیره و نحوه ذخیره میشه مثالی قرار بدید.

    2-تفاوتی در دستورات نیست اما بسته به نوع استفاده شما در پروژه دارد.

    موفق باشید...........

  5. #5

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    با سلام
    پیشنهاد میکنم دوباره دلفی رو نصب کنید.
    برای دستورات هم ، اگه تعداد درج ، حذف و ویرایش ها زیاده حتما باید از دستور SQlاستفاده کنید تا سرعت مطلوب باشه و لی برای رکوردهای کم میتونید از روش معمول در ADQUery استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    اينم نمونه درج اطلاعات در جدول ket
    sql.Clear;
    sql.Add('insert into ket(nm,nm1,noe,sabt,je,te,com,tes,m,dy,dm,dd,sar1, tsr1,dt1,df1,o1,nv1,tnv1,nv2,tnv2,nv3,tnv3,nv4,tnv 4,mt1,mt2,mt3,mt4,v1,v2,v3,v4');
    sql.Add(',nsh1,mnsh1,dnsh1,nsh2,mnsh2,dnsh2,nsh3,m nsh3,dnsh3,isbn,mm,g1,g2,g3,mo1,mo2,mo3,zmo1,zmo2, zmo3,noco,c1,c2,c3,c4,c5,c6,c7,c8,af1,af2,af3,af4, ccod,karbar,dys,dms,dds,cod)');
    sql.Add('values(:a,:b,:c,:d,:e,:f,:g,:h,:i,:j,:k,: l,:m,:n,:o,:p,:q,:r,:s,:t,:u,:v,:w,:x,:y,:z,:aa,:a b,:ac,:ad,:ae,:af,:ag,:ah,:ai,:aj,:ak,:al,:am,:an, :ao,:ap,:aq,:ar,:as,:at,:au,:av,:aw,:ax,:ay,:az,:b a,:bb,:bc,:bd,:be');
    sql.Add(',:bf,:bg,:bh,:bi,:bj,:bk,:bl,:bm,:bn,:bo, :bp,:bq,:br,:bs,:bt,:bu,:bv,:bw,:bx,:by,:bz,:ca,:c b)');
    parameters.ParamByName('a').Value:=label18.Caption ;
    parameters.ParamByName('b').Value:=label14.Caption ;
    parameters.ParamByName('c').Value:=combobox1.Text;
    parameters.ParamByName('d').Value:=edit1.Text;
    parameters.ParamByName('e').Value:=edit26.Text;
    parameters.ParamByName('f').Value:=edit27.Text;
    parameters.ParamByName('g').Value:=edit28.Text;
    parameters.ParamByName('h').Value:=edit68.Text;
    parameters.ParamByName('i').Value:=edit32.Text;
    parameters.ParamByName('j').Value:=edit31.Text;
    parameters.ParamByName('k').Value:=edit30.Text;
    parameters.ParamByName('l').Value:=edit29.Text;
    parameters.ParamByName('m').Value:=edit6.Text;
    parameters.ParamByName('n').Value:=edit21.Text;
    parameters.ParamByName('o').Value:=edit63.Text;
    parameters.ParamByName('p').Value:=edit62.Text;
    parameters.ParamByName('u').Value:=edit17.Text;
    parameters.ParamByName('v').Value:=edit2.Text;
    parameters.ParamByName('w').Value:=edit33.Text;
    parameters.ParamByName('x').Value:=edit54.Text;
    parameters.ParamByName('y').Value:=edit34.Text;
    parameters.ParamByName('z').Value:=edit69.Text;
    parameters.ParamByName('aa').Value:=edit35.Text;
    parameters.ParamByName('ab').Value:=edit70.Text;
    parameters.ParamByName('ac').Value:=edit36.Text;
    parameters.ParamByName('ad').Value:=edit71.Text;
    parameters.ParamByName('ae').Value:=edit37.Text;
    parameters.ParamByName('af').Value:=edit38.Text;
    parameters.ParamByName('ag').Value:=edit39.Text;
    parameters.ParamByName('ah').Value:=edit40.Text;
    parameters.ParamByName('ai').Value:=edit64.Text;
    parameters.ParamByName('aj').Value:=edit65.Text;
    parameters.ParamByName('ak').Value:=edit66.Text;
    parameters.ParamByName('al').Value:=edit67.Text;
    parameters.ParamByName('am').Value:=edit42.Text;
    parameters.ParamByName('an').Value:=edit43.Text;
    parameters.ParamByName('ao').Value:=edit45.Text;
    parameters.ParamByName('ap').Value:=edit56.Text;
    parameters.ParamByName('aq').Value:=edit55.Text;
    parameters.ParamByName('ar').Value:=edit44.Text;
    parameters.ParamByName('as').Value:=edit59.Text;
    parameters.ParamByName('at').Value:=edit58.Text;
    parameters.ParamByName('au').Value:=edit57.Text;
    parameters.ParamByName('av').Value:=edit46.Text;
    parameters.ParamByName('aw').Value:=edit41.Text;
    parameters.ParamByName('ax').Value:=edit5.Text;
    parameters.ParamByName('ay').Value:=edit20.Text;
    parameters.ParamByName('az').Value:=edit24.Text;
    parameters.ParamByName('ba').Value:=edit15.Text;
    parameters.ParamByName('bb').Value:=edit19.Text;
    parameters.ParamByName('bc').Value:=edit23.Text;
    parameters.ParamByName('bd').Value:=edit16.Text;
    parameters.ParamByName('be').Value:=edit18.Text;
    parameters.ParamByName('bf').Value:=edit22.Text;
    parameters.ParamByName('bg').Value:=combobox2.Text ;
    parameters.ParamByName('bh').Value:=edit14.Text;
    parameters.ParamByName('bi').Value:=edit13.Text;
    parameters.ParamByName('bj').Value:=edit12.Text;
    parameters.ParamByName('bk').Value:=edit11.Text;
    parameters.ParamByName('bl').Value:=edit10.Text;
    parameters.ParamByName('bm').Value:=edit9.Text;
    parameters.ParamByName('bn').Value:=edit8.Text;
    parameters.ParamByName('bo').Value:=edit3.Text;
    parameters.ParamByName('bp').Value:=edit47.Text;
    parameters.ParamByName('bq').Value:=edit48.Text;
    parameters.ParamByName('br').Value:=edit49.Text;
    parameters.ParamByName('bs').Value:=edit50.Text;
    parameters.ParamByName('bw').Value:=edit3.Text+' '+edit8.Text+' '+edit9.Text+' '+edit10.Text+' '+edit11.Text+' '+edit12.Text+' '+edit13.Text+' '+edit14.Text;
    parameters.ParamByName('bx').Value:=label48.Captio n;
    parameters.ParamByName('by').Value:=form1.edit1.Te xt;
    parameters.ParamByName('bz').Value:=form1.edit2.Te xt;
    parameters.ParamByName('ca').Value:=form1.edit3.Te xt;
    parameters.ParamByName('cb').Value:=edit2.Text;
    execsql;

    چطوره ؟ از نظر سرعت مشكلي پيش نمي ايد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    نقل قول نوشته شده توسط DlphIran مشاهده تاپیک
    اينم نمونه درج اطلاعات در جدول ket
    sql.Clear;
    sql.Add('insert into ket(nm,nm1,noe,sabt,je,te,com,tes,m,dy,dm,dd,sar1, tsr1,dt1,df1,o1,nv1,tnv1,nv2,tnv2,nv3,tnv3,nv4,tnv 4,mt1,mt2,mt3,mt4,v1,v2,v3,v4');
    sql.Add(',nsh1,mnsh1,dnsh1,nsh2,mnsh2,dnsh2,nsh3,m nsh3,dnsh3,isbn,mm,g1,g2,g3,mo1,mo2,mo3,zmo1,zmo2, zmo3,noco,c1,c2,c3,c4,c5,c6,c7,c8,af1,af2,af3,af4, ccod,karbar,dys,dms,dds,cod)');
    sql.Add('values(:a,:b,:c,:d,:e,:f,:g,:h,:i,:j,:k,: l,:m,:n,:o,:p,:q,:r,:s,:t,:u,:v,:w,:x,:y,:z,:aa,:a b,:ac,:ad,:ae,:af,:ag,:ah,:ai,:aj,:ak,:al,:am,:an, :ao,:ap,:aq,:ar,:as,:at,:au,:av,:aw,:ax,:ay,:az,:b a,:bb,:bc,:bd,:be');
    sql.Add(',:bf,:bg,:bh,:bi,:bj,:bk,:bl,:bm,:bn,:bo, :bp,:bq,:br,:bs,:bt,:bu,:bv,:bw,:bx,:by,:bz,:ca,:c b)');
    parameters.ParamByName('a').Value:=label18.Caption ;
    parameters.ParamByName('b').Value:=label14.Caption ;
    parameters.ParamByName('c').Value:=combobox1.Text;
    parameters.ParamByName('d').Value:=edit1.Text;
    parameters.ParamByName('e').Value:=edit26.Text;
    parameters.ParamByName('f').Value:=edit27.Text;
    parameters.ParamByName('g').Value:=edit28.Text;
    parameters.ParamByName('h').Value:=edit68.Text;
    parameters.ParamByName('i').Value:=edit32.Text;
    parameters.ParamByName('j').Value:=edit31.Text;
    parameters.ParamByName('k').Value:=edit30.Text;
    parameters.ParamByName('l').Value:=edit29.Text;
    parameters.ParamByName('m').Value:=edit6.Text;
    parameters.ParamByName('n').Value:=edit21.Text;
    parameters.ParamByName('o').Value:=edit63.Text;
    parameters.ParamByName('p').Value:=edit62.Text;
    parameters.ParamByName('u').Value:=edit17.Text;
    parameters.ParamByName('v').Value:=edit2.Text;
    parameters.ParamByName('w').Value:=edit33.Text;
    parameters.ParamByName('x').Value:=edit54.Text;
    parameters.ParamByName('y').Value:=edit34.Text;
    parameters.ParamByName('z').Value:=edit69.Text;
    parameters.ParamByName('aa').Value:=edit35.Text;
    parameters.ParamByName('ab').Value:=edit70.Text;
    parameters.ParamByName('ac').Value:=edit36.Text;
    parameters.ParamByName('ad').Value:=edit71.Text;
    parameters.ParamByName('ae').Value:=edit37.Text;
    parameters.ParamByName('af').Value:=edit38.Text;
    parameters.ParamByName('ag').Value:=edit39.Text;
    parameters.ParamByName('ah').Value:=edit40.Text;
    parameters.ParamByName('ai').Value:=edit64.Text;
    parameters.ParamByName('aj').Value:=edit65.Text;
    parameters.ParamByName('ak').Value:=edit66.Text;
    parameters.ParamByName('al').Value:=edit67.Text;
    parameters.ParamByName('am').Value:=edit42.Text;
    parameters.ParamByName('an').Value:=edit43.Text;
    parameters.ParamByName('ao').Value:=edit45.Text;
    parameters.ParamByName('ap').Value:=edit56.Text;
    parameters.ParamByName('aq').Value:=edit55.Text;
    parameters.ParamByName('ar').Value:=edit44.Text;
    parameters.ParamByName('as').Value:=edit59.Text;
    parameters.ParamByName('at').Value:=edit58.Text;
    parameters.ParamByName('au').Value:=edit57.Text;
    parameters.ParamByName('av').Value:=edit46.Text;
    parameters.ParamByName('aw').Value:=edit41.Text;
    parameters.ParamByName('ax').Value:=edit5.Text;
    parameters.ParamByName('ay').Value:=edit20.Text;
    parameters.ParamByName('az').Value:=edit24.Text;
    parameters.ParamByName('ba').Value:=edit15.Text;
    parameters.ParamByName('bb').Value:=edit19.Text;
    parameters.ParamByName('bc').Value:=edit23.Text;
    parameters.ParamByName('bd').Value:=edit16.Text;
    parameters.ParamByName('be').Value:=edit18.Text;
    parameters.ParamByName('bf').Value:=edit22.Text;
    parameters.ParamByName('bg').Value:=combobox2.Text ;
    parameters.ParamByName('bh').Value:=edit14.Text;
    parameters.ParamByName('bi').Value:=edit13.Text;
    parameters.ParamByName('bj').Value:=edit12.Text;
    parameters.ParamByName('bk').Value:=edit11.Text;
    parameters.ParamByName('bl').Value:=edit10.Text;
    parameters.ParamByName('bm').Value:=edit9.Text;
    parameters.ParamByName('bn').Value:=edit8.Text;
    parameters.ParamByName('bo').Value:=edit3.Text;
    parameters.ParamByName('bp').Value:=edit47.Text;
    parameters.ParamByName('bq').Value:=edit48.Text;
    parameters.ParamByName('br').Value:=edit49.Text;
    parameters.ParamByName('bs').Value:=edit50.Text;
    parameters.ParamByName('bw').Value:=edit3.Text+' '+edit8.Text+' '+edit9.Text+' '+edit10.Text+' '+edit11.Text+' '+edit12.Text+' '+edit13.Text+' '+edit14.Text;
    parameters.ParamByName('bx').Value:=label48.Captio n;
    parameters.ParamByName('by').Value:=form1.edit1.Te xt;
    parameters.ParamByName('bz').Value:=form1.edit2.Te xt;
    parameters.ParamByName('ca').Value:=form1.edit3.Te xt;
    parameters.ParamByName('cb').Value:=edit2.Text;
    execsql;

    چطوره ؟ از نظر سرعت مشكلي پيش نمي ايد؟


    چرا از دستورات append , Edit , ... استفاده نمی کنی ؟
    هیچ فرقی نمی کنه دستوراتت هم منسجم تر می تونی بنویسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    تا حالا با اون دستورات كار نكردم .

    در مورد يكي از مشكلاتم كه
    موقع ذخيره اطلاعات پيغام access violation at address 4DD10C50 in madule 'sqloledb.dll' رو نمايش ميده .
    اس كيو ال سرور رو دوباره نصب كردم بازم موقع ذخيره و بروزرساني اطلاعات همين پيغام خطا رو ميده

    البته اينو بگم ، نرم افزارهاي ديگرم كه تعداد فيلد كمتري دارن اطلاعات رو براحتي ذخيره و بروزرساني ميكنن اما اين يكي شايد بخاطر 70 فيلد با حجم بالا باشه ،‌
    چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    كسي در مورد مشكل من اطلاعاتي نداره ؟ منظورم پيغام خطايي هست كه نشون ميده

  10. #10

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    با سلام
    دوست عزیز قبلا هم گفتم، مشکل شما از تعداد زیاد فیلدهای جدولتون نیست.
    من خودم با جداولی کار میکنم که حدود 60 فیلد داره و 3 فیلد از نوع عکس هم داره ولی هیچ مشکلی در ذخیره اونها در جدول ندارم.
    به نظر من شما از چیزی میخواهید استفاده کنید که برنامه نمیتونه به اون دسترسی داشته باشه.
    بهتره برنامه تون رو اینجا بگذارید تا بچه ها یه نگاهی بهش بندازند ولی من مطمئن هستم که مشکل از تعداد فیلدهای جدولتون نیست.
    در ضمن به شما اکیدا توصیه میکنم مباحث طراحی بانک اطلاعاتی و مباحث نرمال سازی رو حتما مطالعه کنید. چون طراحی و کد نویسی بانک اطلاعاتی بدون داشتن معلومات اولیه اون بعدا براتون بسیار درد سر ساز و کد نویسی رو براتون بسیار خسته کننده و وقت گیر میکنه.
    یا حق

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    من نمونه درج اطلاعات رو گذاشتم توي برنامه ، پيغام خطا از اين قسمت گرفته ميشه ،‌


    دوست ديگه اي نيست كه بدونه چطور ميشه اين پيغام خطا رو رفع كرد؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    كسي نيست بگه مشكل از كجاست.
    موقع ذخيره اطلاعات پيغام access violation at address 4DD10C50 in madule 'sqloledb.dll' رو نمايش ميده . برنامه هاي ديگه ام درست ذخيره مي كنن اما اين برنامه ام با مشخصاتي كه در بالا گفتم مشكل داره موقع ذخيره يا ذخيره تغييرات

  13. #13

    نقل قول: مشكل در برنامه نويسي و فيلدهاي نرم افزار كتابداري

    ما که چیزی تو پست شماره 11 نمیبینیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •