نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ---> درخواست یه کد کوچولو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469

    ---> درخواست یه کد کوچولو

    با سلام

    وقتی وارد یه صفحه میشیم و بعد از چند دقیقه روی دکمه ای که اونجا هست کلیک کنیم روی یک label تعداد دقیقه ها و ثانیه هایی که داخل صفحه بودیم رو به فرمت 00:00 نشون بده.. یعنی در واقع مثل یه تایمر عمل کنه.
    البته با سی شارپ(اگه جاوا باشه هم اشکالی نداره)

    لطفا کمکم کنید

    با تشکرات فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    <script language="JavaScript">

    var timerID = 0;
    var tStart = null;
    var s=0;
    var a=0;


    function UpdateTimer() {
    s=s+1;
    if (s==60){a=a+1;}
    if(timerID) {
    clearTimeout(timerID);
    clockID = 0;
    }

    if(!tStart)
    tStart = new Date();

    var tDate = new Date();
    var tDiff = tDate.getTime() - tStart.getTime();
    tDate.setTime(tDiff);

    document.theTimer.theTime.value = "" + a+ ":" + tDate.getSeconds();

    timerID = setTimeout("UpdateTimer()", 1000);
    }

    function Start() {
    tStart = new Date();

    document.theTimer.theTime.value = "00:00";
    timerID = setTimeout("UpdateTimer()", 1000);
    }

    function Stop() {
    if(timerID) {
    clearTimeout(timerID);
    timerID = 0;
    }

    tStart = null;
    }

    function Reset() {
    tStart = null;

    document.theTimer.theTime.value = "00:00";
    }
    </script>
    <body onload="Reset()" onunload="Stop()">
    <center><form name="theTimer"><table>
    <tr>
    <td colspan=3 align=center>
    <input type=text name="theTime" size=5>
    </td>
    </tr>
    <tr><td></td></tr>
    <tr>
    <td>
    <input type=button name="start" value="Start" onclick="Start()">
    </td>
    <td>
    <input type=button name="stop" value="Stop" onclick="Stop()">
    </td>
    <td>
    <input type=button name="reset" value="Reset" onclick="Reset()">
    </td>
    </tr>
    </table></form></center>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    مرسی اسی خان
    من میرم یه نگاهی بهش میندازم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    این کد خوب کار کرد.
    آیا میشه در سرور ساید هم ازش استفاده کرد؟
    من امتحان کردم نشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    میشه توضیح بدید منظورتون از server side چیه . یعنی چطوری میخواهید استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    من این کد رو در صفحه ای که با asp.net ساختم استفاده می کنم.
    حالا کاری کردم که این تایمر درون یه textbox نشون داده بشه. حالا اگه این textBox کلاینت ساید بود یعنی مثل html معمولی اونوقت کار میکنه در غیر این صورت نه.
    آخه من میخوام تو صفحه ی بعدی مقدار این تایمر رو بخونه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    من بازم دقیق نفهمیدم اما همین کد رو به انتهای فایل .net بچسبونی مشکلی نداره.
    میتونی از یه فایل js هم بخونیش. باکس رو بزار تو فرم و send کن :موفق:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    این فایل رو به کار میبرم مشکلی ندارم. چی رو باید send کنم؟
    من میخوام توی صفحه ی اول که ساعت رو نشون داد.. وقتی روی دکمه submit کلیک کنیم که بره صفحه ی دوم هم مقداری که توی صفحه ی قبلی (یعنی آخرین مقدار) رو نشون بده. و بگه که ما چند دقیقه توی صفحه ی قبلی بودیم

    :oops:

  9. #9

    چه ساده ..

    .. فقط کافیه مقدار مورد نظر رو از طریق یک فرم HTML ای از سمت کلاینت به صفحه asp بعد بفرستین . اونجا با آبجکت request بگیریمش و هر کاری لازم هست روش انجام بدیم ..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •