نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: وارد کردن همزمان داده ها در لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469

    وارد کردن همزمان داده ها در لیبل

    سلام
    ببینید دوستان من توی فرمم سه تا لیبل دارم. حالا میخوام همین که برنامه اجرا شد این سه لیبل با با سه رکورد که در پایگاه داده ام قرار داره و فقط دارای یک ستون هست پر شود. لطفا راه حلشو بهم بگید.
    من فقط با یکیش بلدم یعنی میخوام هر سه تا داده خونده بشه..

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    ببخشید دوست عزیز
    من متوجه نشدم می خواید با label هاتون چیکار کنید.
    چی رو از DataBase می خواید بخونید؟
    ساختار table تون چجوریه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    189

    پاسخ

    دوست عزیز سوال شما مبهمه اما فکر کنم اینو بخواهی
    بعد از کانکت به data base
    label1.Text=System.Convert.ToString(ds.Tables[0].Rows[0]["name"]);
    label2.Text=System.Convert.ToString(ds.Tables[0].Rows[1]["name"]);
    label3.Text=System.Convert.ToString(ds.Tables[0].Rows[2]["name"]);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    مثلا شما فرض کنید من یه جدول دارم که یه فیلد داره و سه تا رکورد.
    توی فرم هم سه تا label دارم . من این برنامه رو با datacommand نوشتم که باهاش یه dataReader ساختم و برنامه رو به این صورت نوشتم:


    dataReader.read();
    label1.text=dataReader.getString(0);
    dataReader.read();
    label2.text=dataReader.getString(0);
    dataReader.read();
    label3.text=dataReader.getString(0);


    حالا من میخوام کاری کنم که بدون اینکه بخوام این همه کد بنویسم(شاید ده تا لیبل داشته باشم) یه راهی باشه که بخوام داده ها را وارد کنم.
    از datagrid هم نمیخوام استفاده کنم.

    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    دوست عزیز شما می تونید کدی رو که نوشته اید داخل یک حاقه تکرار بنویسید و کل اطلاعات خوانده شده رو درون یک متغیر string با یک فرمت خاص ذخیره کنید سپس جدا سازی کرده و داخل label ها بگزارید ولی به نظر من کاری که می کنید چندان جالب به نظر نمی یاد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •