نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک button

  1. #1

    باز کردن فرم جدید با استفاده از یک button

    سلام
    میخوام روی یکی از فرمهام که باز هست یک باتن بزارم که وقتی روش کلیکمیکنم یک مینی فرم باز بشه (یه فرم جدید) به طوریکه وقتی انو ببندم فرم قبلی رو ببینم.
    باید چی کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک باتن

    نقل قول نوشته شده توسط pbiuki630 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام روی یکی از فرمهام که باز هست یک باتن بزارم که وقتی روش کلیک میکنم یک مینی فرم باز بشه (یه فرم جدید) به طوریکه وقتی انو ببندم فرم قبلی رو ببینم.
    باید چی کار کنم؟
    فرم جدید را show یا ShowDialog کن

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    frm.ShowDialog();
    }

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک باتن

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    فرم جدید را show یا ShowDialog کن

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    frm.ShowDialog();
    }

    ممنونم از راهنماییتون

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک باتن

    نقل قول نوشته شده توسط pbiuki630 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام روی یکی از فرمهام که باز هست یک باتن بزارم که وقتی روش کلیکمیکنم یک مینی فرم باز بشه (یه فرم جدید) به طوریکه وقتی انو ببندم فرم قبلی رو ببینم.
    باید چی کار کنم؟
    سلام
    این مثال را دانلود کنید اگه مشکل داشتید بپرسید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر جدید آواتار bhossein
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    23

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک باتن

    نقل قول نوشته شده توسط mustafa13 مشاهده تاپیک
    سلام
    این مثال را دانلود کنید اگه مشکل داشتید بپرسید
    سلام... در ادامه این سوال و شبیه این سوال من هم سوالی دارم
    ببین فرض کن می خواهیم فرم که از قبل ساختیم را باز کنیم حالا دستور مناسب چیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک باتن

     using System.Diagnostics;
    Process.Start("example.exe");

  7. #7
    کاربر جدید آواتار bhossein
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    23

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک باتن

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
     using System.Diagnostics;
    Process.Start("example.exe");
    این کد هر بخشش دقیقا چیکار می کنه ؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. باز كردن يك فرم فرزند با استفاده از كليك كردن يك button
    نوشته شده توسط موهبت-68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 02 فروردین 1399, 21:18 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 18:08 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 18:14 عصر
  4. Add کردن به DataGridview با استفاده از یک فرم
    نوشته شده توسط firefox2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 10:13 صبح
  5. فرم ساز با استفاده از create کردن تو فایل و ارث بری
    نوشته شده توسط مرتضی کاردرست در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 13:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •