نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام.
    1.اموزش ساخت کانکشن استرینگ از طریق
    SqlConnectionStringBuilder


    SqlConnectionStringBuilder
    csb = newSqlConnectionStringBuilder();
    csb.DataSource = "192.168.0.1,1151"; //یا// csb.DataSource = "rap\\orbitasoftware";
    csb.Add("Initial Catalog", "mydatabasename");
    csb["Integrated Security"] = true;


    2.دستکاری مقادیر پیش فرض در رشته اتصال

    string
    sqlcon= "Data Source=192.168.0.1,1151;" +
    "Integrated security=SSPI;Initial Catalog=mydatabasename;"+
    "Connection Timeout=30;Connection Lifetime=0;" +
    "Min Pool Size=0;Max Pool Size=200;Pooling=true;";

    conectionlefttime:
    طول مدت بر حسب ثانیه.که بعد از ایجاد سپس اتصال از بین میرود.پیش فرض صفر هست که یعنی بیشترین مدت را استفاده میکنه.
    max pool size:
    بیشترین تعداد اتصالی که مجاز است در تجمیع باشد.مقدار پیش فرض هم 100 است.
    min pool size:
    بیشترین تعداد اتصالی که در تجمیع باقی میماند.مقدار پیش فرض 0 است
    pooling:
    مشخص میکنه که اتصال از یک تجمیع استخراج میشه یا اینکه در صورت لزوم به تجمیع اضافه میشه
    استفاده از تجمیع در رشته اتصال باعث میشه که به جای بستن و باز کردن اتصال جدید بارها از اتصال موجود استفاده کرد
    --------------
    3.اتصال به بانک اکسس 2003

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=mydatabasename.mdb"
    ;

    4.اتصال به بانک اکسس 2007
    string oledbConnectString =
    "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" +
    @"C:\Documents and Settings\bill\My Documents\" +
    "Northwind 2007.accdb;" +
    "Jet OLEDB:Database Password=password;";


    5.ذخیره رشته اتصال در فایل پیکر بندی برنامه:
    ابتدا application configuration را از add new item انتخب کنید و کد های زیر را به اون اضافه کنید
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <connectionStrings>
    <add name="mydatabasename"
    providerName="System.Data.SqlClient"
    connectionString="Data Source=(local);
    Integrated security=SSPI;Initial Catalog=mydatabasename;" />
    </connectionStrings>
    </configuration>

    6.حالا استفاده از رشته اتصال موجود در فایل پیکربندی
    string sqlConnectString =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings[
    "AdventureWorks"].ConnectionString;

    البته قبلش فضای نام using System.Configuration را به برنامه اضافه کنید.

    7.ایجاد رشته اتصال توسط کاربر به صورت خیلی کلاس بالا
    یه فرم ایجاد کنید . بعد کنترل property grid را به فرم اضافه کنید
    حالا یه لیبل هم به فرم اضافه کنید.
    حالا هم کد های زیر

    SqlConnectionStringBuilder
    scsb=
    newSqlConnectionStringBuilder();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    propertyGrid1.SelectedObject = scsb;
    }
    privatevoid propertyGrid1_PropertyValueChanged(object s, PropertyValueChangedEventArgs e)
    {
    label1.Text = scsb.ConnectionString;
    }

    حالا کاربر میتونه خودش پارامتر های رشته اتصال را تغییر بده و اونا یجایی مثل فایل تنظیمات برنامه ذخیره کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام دوست عزیز من می خوام با استفاده از app.cnfigبه دیتا بیسس conect شوم
    app.config را بصورت زیر نوشتم

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <connectionStrings>
    <add name="Test"
    providerName="System.Data.SqlClient"
    connectionString="Data Source=(local);
    Integrated security=SSPI;Initial Catalog=Test;" />
    </connectionStrings>
    </configuration>


    و در فرم لود نیز کد زیر را می نویسم


    string sqlConnectString =ConfigurationManager.ConnectionStrings["AdventureWorks"].ConnectionString;
    SqlConnection conn = new SqlConnection(sqlConnectString);
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter("Select * from Student",conn);
    DataSet ds = new DataSet("Student");
    conn.Open();
    adapter.SelectCommand.Connection = conn;
    adapter.Fill(ds,"student");
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "student";
    conn.Close();

    که خطای زیر را بهم میده
    The name 'ConfigurationManager' does not exist in the current context 

    البته فضای نامی را هم که گفتید را اضافه کردم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام
    کسی جواب منا نمیده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    نقل قول نوشته شده توسط hamide_kh مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی جواب منا نمیده
    سلام
    لازم نیست با app.config کاری داشته باشید.
    ببینید دوست عزیز شما می خواید بدونید در sqlconnection برای connection string چی بنویسد؟
    وقتیبه db وصل میشید و app.config ایجاد میشه،اونوقت می تونید از قسمت connection string در app.config استفاده کنید.
    یا راه راحت تر این هست که از view --> server explorer اون data connection موزد نظرتون را انتخاب کنید و از properties آن connection string را بدست بیارید.
    سوالتون همین بود یا منظور دیگه ای داشتید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام
    من app.configرا درست کردم و با اون هیچ مشکلی ندارم
    اما وقتی این کد را مینویسم
    string sqlConnectString =
    ConfigurationManager.ConnectionStrings[
    "AdventureWorks"].ConnectionString;
    خطای زیر را میده
    The name 'ConfigurationManager' does not exist in the current context

    البته فضای نام را همadd کردم
    البته توی همون پست قبلیم کامل توضیح دادم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    در فایل app.config اینو باید بنویسی


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <configuration>
    <configSections />
    - <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="کانکشن استرینگ رو اینجا میزاری" providerName="System.Data.SqlClient" />


    </connectionStrings>
    </configuration>



    و برای استفاده قبلش باید تو قسمت Refrence ها System.Configuration اضافه کنی

    و سپس NameSpace

    using System.Configuration;


    را اضافه می کنیم

    و سپس برای استفاده به صورت زیر عمل می کنیم


    oSqlConnection = new SqlConnection();
    oSqlConnection.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ConnectionString"].ConnectionString;

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار satar_niakan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    37

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام
    دوستان من يه مشكل دارم و اونم اينه كه وقتي تو ويژوال add connection‌ميزنم سرور كامپيوترم رو نميشناسه يعني



    چكار بايد بكنم؟؟؟
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=182114

  8. #8

    Lightbulb نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    نقل قول نوشته شده توسط satar_niakan مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان من يه مشكل دارم و اونم اينه كه وقتي تو ويژوال add connection‌ميزنم سرور كامپيوترم رو نميشناسه يعني

    چكار بايد بكنم؟؟؟
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=182114
    دوست عزيز نام سرور رو بايد خودت اونجا تايپ كني. اونهم با قالب زير :
    کد HTML:
    ComputerName\Sql Instance name
    يعني اول اسم كامپيوترت رو بنويس و بعدش يك بك اسلش و بعد هم نام روايت يا نسخه sql كه استفاده ميكني. مثال :
    کد HTML:
    SamiRam\SQLEXPRESS
    بعد از اينكه اينكار رو انجام دادي پايين پنجره كامبو باكس Select or enter a database name رو باز كن و ديتابيس مورد نظرت رو از توي ليست انتخاب كن.

    موفق باشي

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    41

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    آقایون من پیشنهاد میکنم یه سری به سایت
    http://www.connectionstrings.com/
    بزنن

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    دوستان من هم یه مشکلی دارم که نمیتونم از پسش بر بیام(میبخشید اینجا میپرسم)
    دارم یه پروژه مینویسم که به sql احتیاج دارم با یوزر پسوردش
    قبلا کمی با sql compact 3.5 کار کردم و آسون میتونستم از همون قسمت که برای ایجاد تو ویژوال استدیو 2010 استفاده میکردیم براش پسورد تعریف کنم ولی sql compact خیلی ضعیف بود
    حالا میخوام از sql server file database استفاده کنم که به هنگام اجرای پروژه روی سیستم های دیگه نیاز به نصب sql server نباشه
    تو اتصال بهش به صورت معمولی(بدون پسورد)مشکلی ندارم ولی نمیدونم چطور براش پسورد تعریف کنم
    تو قسمتی که ایجاد میکردیم قبول نمیکنه پسورد و یوزر رو
    خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم که حل کنه مشکلم رو. لطفا راهنمایی کنید
    Untitled-2.jpg

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    لطفا کسی جواب بده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    حالا میخوام از sql server file database استفاده کنم که به هنگام اجرای پروژه روی سیستم های دیگه نیاز به نصب sql server نباشه
    برای SQL SERVER چه بخاید دیتابیس رو به سرور اتچ کنید چه از AttcahtDBFileName استفاده کنید

    چه از UserInstance استفاده کنید یا نکنید

    باید SQL SERVER رو سیستم نصب باشه

    مگه اینکه برنامتون تحت شبکه باشه که اونوقت نیازه فقط رو سرور SQL SERVER رو نصب کنید

    برا تعریف یوزر و پس هم دیتابیستون رو با Management Studio بسازید (روش سرراست تر همینه)و همونجا کاربرش رو ست کنید.

    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    برای SQL SERVER چه بخاید دیتابیس رو به سرور اتچ کنید چه از AttcahtDBFileName استفاده کنید

    چه از UserInstance استفاده کنید یا نکنید

    باید SQL SERVER رو سیستم نصب باشه

    مگه اینکه برنامتون تحت شبکه باشه که اونوقت نیازه فقط رو سرور SQL SERVER رو نصب کنید

    برا تعریف یوزر و پس هم دیتابیستون رو با Management Studio بسازید (روش سرراست تر همینه)و همونجا کاربرش رو ست کنید.

    موفق باشید.
    متشکر از پاسختون
    ولی این همه برنامه که ساخته میشه با C#‎ (که به پایگاه داده نیاز دارند) و بدون نصب sql server یا maccess کار میکنند برچه مبنایی ساخته میشند؟؟
    در اینصورت باید موقع تعریف sql یه اسمی به عنوان سرور نیم بدم(که توش نام کامپیوتر استفاده میشه) بعد کامپایل موقع نصب رو سیستم دیگه این مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
    موقع نصب رو سیستم دیگه باید کل sql سرور نصب شه یه فقط قسمتی ازش نصب بشه کافیه؟؟
    به هنگام نصب رو سیستم دیگه آیا باید من هم باشم که پسورد و کلمن و ... تعریف کنم براش؟؟؟
    ممنونت

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    یه سوال دیگه هم داشتم
    sql Management Studio رو نصب و دیتابیس رو تعریف کردم
    تنها یوزر پسوردی که تونستم روش بگذارم یوزر پس اکانت ویندوز بود و دیگه هیچ....
    چجوری میتونم یوز نیم و پسوردی که خودم میخوام رو بگذارم و کلا پایگاه داده ای که تعریف میکنم فقط با اون در دسترس باشه؟؟؟
    متشکر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    ولی این همه برنامه که ساخته میشه با C#‎ (که به پایگاه داده نیاز دارند) و بدون نصب sql server یا maccess کار میکنند برچه مبنایی ساخته میشند؟؟
    اگه به عرایض بنده دقت کنید گفتم
    مگه اینکه برنامتون تحت شبکه باشه که اونوقت نیازه فقط رو سرور SQL SERVER رو نصب کنید
    اگه برنامه تحت شبکه نصب بشه اونوقت SQL SERVER رو روی سرور نصب میکنن و برای کلاینتها نیاز به نصب SQL SERVER نیست

    قضیه اکسس فرق میکنه ، اون یه دیتابیس لوکاله و درایورش معمولا تو خود سیستم عامل تعبیه شده.

    تنها یوزر پسوردی که تونستم روش بگذارم یوزر پس اکانت ویندوز بود و دیگه هیچ....
    چجوری میتونم یوز نیم و پسوردی که خودم میخوام رو بگذارم و کلا پایگاه داده ای که تعریف میکنم فقط با اون در دسترس باشه؟؟؟
    این زمانیه که شما از Windows Authentication استفاده میکنید

    اگه از SQL Server Authentication استفاده کنید میتونید کاربر Sa رو استفاده کنید و رمز مورد نظر خودتونو براش ست کنید.

    ولی دقت کنید در این حالت هم میشه با اکانت Administrator ویندوز و تحت Windows Authentication به دیتابیس کانکت شد

    موفق باشید.

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    متشکر از پاسختون
    اگه برنامه تحت شبکه نصب بشه اونوقت SQL SERVER رو روی سرور نصب میکنن و برای کلاینتها نیاز به نصب SQL SERVER نیست

    قضیه اکسس فرق میکنه ، اون یه دیتابیس لوکاله و درایورش معمولا تو خود سیستم عامل تعبیه شده.
    منظورم نرم افزار های حسابداری، اسکن و ... هست که نه تحت شبکه هستن و نه برای استفادشون به sql سرور و اینا احتیاج هست
    دیتابیس لوکال دیگه ای نداریم برای چنین استفاده ای؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    منظورم نرم افزار های حسابداری، اسکن و ... هست که نه تحت شبکه هستن و نه برای استفادشون به sql سرور و اینا احتیاج هست
    خب میتونن از دیتابیسهای دیگه ای استفاده کرده باشن ، لزومی نداره هر برنامه ای از SQL SERVER استفاده کنه این برمیگرده به طراح اون سیستم که تو چه شرایطی از چه دیتابیسی استفاده کنه

    دیتابیس لوکال دیگه ای نداریم برای چنین استفاده ای؟
    SQLite - VistaDB - SQL Compact ...

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    SQLite - VistaDB - SQL Compact ...
    پروژم یه نرم افزار ثبت هست که نیاز به ثبت اطلاعات(فراوون)، سورت، گزارش گیری و اینا دارم
    برای سیستم با سخت افزار نسبتا ضعیف شما کدوم دیتا بیس رو از مابین لوکال ها پیشنهاد میکنید؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    پروژم یه نرم افزار ثبت هست که نیاز به ثبت اطلاعات(فراوون)، سورت، گزارش گیری و اینا دارم
    برای سیستم با سخت افزار نسبتا ضعیف شما کدوم دیتا بیس رو از مابین لوکال ها پیشنهاد میکنید؟
    پیشنهاد بنده VistaDB

    بعلت پشتیبانی کامل از TSQL - دارای محیط منیجر - ابزار Import Export

    قابلیت رمزگذاری روی دیتابیس - استفاده از اسمبلی های دات نت داخل دیتابیس - عدم نیاز به نصب در سیستم مقصد (یک فایل DLL ساین شده) و ...

    http://www.vistadb.net/

    موفق باشید.

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    51

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    آخه vista db پولیه!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    نسخه Retail رو سرچ کنید

    اگه پیدا نکردید PM بدید بنده دارمش ، آپ میکنم لینکشو براتون میفرستم.

    موفق باشید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    من فقط به دلیل امنیت بالای SQL رفتم سراغش
    حالا بعد از کلی دردسر تو نصب کردنش وقتی میخوام واردش بشم اصلا نیاز به وارد کردن یوزر و پس نیست ولی داخل کانکشن استرینگ باید یوزر و پس وارد کنم
    اگه امکان داره رهنمایی کنیم چه جوری روی SQL2008 یوزر و پس دلخواهم رو بزارم

  23. #23

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام دوست من ببخشيد اگر اشتباه امدم لطفا مرا راهنمايي كنيد
    من در ويژال استديو 2008 توسط سي شارژ دات نت بانك اطلاعاتي طراحي كردم و مي خوام تمام اطلاعات يا قسمت از ان در اكسل 2007 نشون بده باتمام جزئيات
    يعني با تمام حساب وكتابهاي مربوط به ركورد مثلا هر كارمند
    لطفا مرا راهنمايي كنيد
    ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام به دوستان مي خوام طبق گفته ي دوستمان جناب آقاي moferferi عمل کنم
    ايجاد رشته اتصال توسط کاربر به صورت خيلي کلاس بالا
    يه فرم ايجاد کنيد . بعد کنترل property grid را به فرم اضافه کنيد
    حالا يه ليبل هم به فرم اضافه کنيد.
    حالا هم کد هاي زير

    SqlConnectionStringBuilder scsb=
    newSqlConnectionStringBuilder();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    propertyGrid1.SelectedObject = scsb;
    }
    privatevoid propertyGrid1_PropertyValueChanged(object s, PropertyValueChangedEventArgs e)
    {
    label1.Text = scsb.ConnectionString;
    }

    حالا کاربر ميتونه خودش پارامتر هاي رشته اتصال را تغيير بده و اونا يجايي مثل فايل تنظيمات برنامه ذخيره کنه.
    حالا کاربر ميتونه خودش پارامتر هاي رشته اتصال را تغيير بده و در ap.config ذخيره شود و در برنامه ام از اين connectionstring که درفايل ap.config ذخيره شده استفاده کنم
    سوال : نحوه ذخيره سازي connectionstring کاربر برا اساس propertyGrid انتخاب کرده چگونه با کد نويسي در فايل مربوط به ap.config ذخيره کنم
    سوال:زماني که stup ساخته شد آيا فايل app.config قابل نمايش است و آيا به صورت دستي مي توان دسترسي پيدا کرد و تغيير داد در واقع مي خواهم قابل دسترسي نباشد

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سوال : نحوه ذخيره سازي connectionstring کاربر برا اساس propertyGrid انتخاب کرده چگونه با کد نويسي در فايل مربوط به ap.config ذخيره کنم
    وقتی تو Settings پروژتون پارامتر تعریف میکنید دو تا Scope داره : User-Application
    وقتی Scope رو بذارید Application اونوقت فایل تنظیمی شما که از روی app.config ساخته میشه و اسمش YourApplication.exe.config
    میشه ReadOnly برای اینکه بتونید در RunTime تغییرات تو فایل مربوطه بدید باید Scope پارامتر مربوطه رو بذارید User

    برا خوندن و نوشتنش هم


    textBox1.Text = Properties.Settings.Default.MyConnectionString; // Read

    Properties.Settings.Default.MyConnectionString = "Your New Connectin String"; // Change

    Properties.Settings.Default.Save(); // Save


    دقت کنید با این روش موقع Save کردن ، پارامتر شما تو خود فایل exe ست نمیشه بلکه یه فایلی از روی app.config شما ساخته میشه و کپی میشه به یه مسیری که یادم نیس(سرچ کنید پیدا میشه)
    و اینطوری اگه اون فایل پاک بشه یا ... تنظیمات شما بهم میخوره و مهمتر اینکه امنیت نداره. پیشنهاد میکنم برا این کارا از یه فایل xml مستقل استفاده کنید (موقع ستاپ هم بهش دسترسی دارید) و دیتا رو داخلش انکریپت کنید.

    موفق باشید.

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    با سلام و تشکر دوست عزیز Esmail Solhkhah
    ولی با xml تا به حال کار نکردم و طریقه ذخیره و خواندن اطلاعات در اون به چه صورت است اگر مطلب یا توضیحاتی در این زمینه دارید ممنون می شم قرار بدهید
    می خواستم ببینم اگر یک فایل text در کنار exe برنامه قرار دهم و تغییرات مربوط به connectionstring در این فایل اعمال کنم
    (انکریپت) وبرای خواندن (دیکریپت) کنم
    آیا روش خوبی است یا خیر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    سلام دوست عزیز

    https://barnamenevis.org/showthread.p...1%D9%BE/page75

    https://barnamenevis.org/showthread.p...1%D9%BE/page73

    https://barnamenevis.org/showthread.p...1%D9%BE/page71


    می خواستم ببینم اگر یک فایل text در کنار exe برنامه قرار دهم و تغییرات مربوط به connectionstring در این فایل اعمال کنم (انکریپت) وبرای خواندن (دیکریپت) کنم
    آیا روش خوبی است یا خیر
    اصول کار یکیه : استفاده از یک فایل جانبی جهت ذخیره سازی ولی XML بهتره

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    با سلام و تشکر دوست عزیز Esmail Solhkhah
    حالا می خواستم بدونم کاری می شه کرد که این فایل غیر قابل دسترسی باشه و بشه اطلاعات از توی خود برنامه در این فایل تغییر داد و خارج از برنامه قابل تغییر نباشه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    حالا می خواستم بدونم کاری می شه کرد که این فایل غیر قابل دسترسی باشه و بشه اطلاعات از توی خود برنامه در این فایل تغییر داد و خارج از برنامه قابل تغییر نباشه
    خود فایل رو انکریپت کنید و تو برنامه دیکریپتش کنید(فاز دوم)

    تو قسمت
    نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    نمونشو گذاشتم

    موفق باشید.

  30. #30

    نقل قول: ***اموزش ایجاد انواع کانکشن استرینگ***

    با عرض سلام خدمت اعضای محترم سایت برنامه نویس.
    من حمزه آلبوغبیش عضو جدید سایت هستم. چند وقته که یه هاستینگ تهیه کرده و وب سایتمو توی اون آپلود کردم. یه پایگاه داده ی sql با پسوند mdf هم کنار پروژه ی asp خودم گذاشتم اما نمی دونم چه کانکشنی رو برای اتصال به این پایگاه بگذارم. لطفا اگه کسی کانکشن مورد نظر رو بلده لطف کنه بگه تا لطفش رو هر طوری که هست جبران کنم. لطفا نگید برو به سایت http://www.connectionstrings.com. من برای اتصال در فضای کامپیوتر از کانکشن زیر استفاده می کنم. کسی هست که این لطف بزرگ رو به من بکنه؟
    "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & "E:\WebSite Project\S113.mdf" & ";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •