نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ایجاد کنترل و چاپ گرفتن از آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    Tick مشکل در ایجاد کنترل و چاپ گرفتن از آن

    با عرض سلام
    من در هنگام ایجاد کنترل جدید با استفاده از کنترل موجود با استفاده از دستور <span dir=ltr>Load</span> به یک مشکل بر خورده ام لطفا مرا راهنمایی کنید
    با استفاده از کد زیر جعبه تصویرهای متعددی ایجاد کرده ام و داخل جعبه تصویرها توسط فرمان <span dir=ltr>LoadPicture</span> تصاویر مختلفی را لود نموده ام و با استفاده از فرمان پرینت تصاویر داخل این جعبه تصویرها را بر روی کاغذ چاپ نموده ام حال مشکل اینجاست که تصویر جعبه اول بر روی کاغذ چاپ شده ولی تصویر جعبه های بعدی چاپ نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید
        For i = 1 To 9
    Load Picture1&#40;i&#41;
    Next i

    For i = 0 To 9
    Picture1&#40;i&#41;.Picture = LoadPicture&#40;MyPath & "\a" & i & ".bmp"&#41;
    Next i

    For i = 0 To 9
    Printer.PaintPicture Picture1&#40;i&#41;.Image, X, Y, 100, 100, 0, 0, 100, 100, vbSrcCopy
    Next i

  2. #2
    کد رو به این شکل عوض کنید



    For i = 0 To 9
    Printer.PaintPicture Picture1&#40;i&#41;.Picture, 100, 100
    Printer.NewPage
    Next i

    Printer.EndDoc

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقا سعید در کدی که نوشته اید به جای <span dir=ltr>Picture1.Image</span> از <span dir=ltr>Picture1.Picture</span>استفاده نمودم ولی مشکل باز هم حل نشد و دستور دیگری که شما استفاده نموده اید ایجاد صفحه جدید میباشد که باید بگویم من میخواهم تمام تصویرهایم در یک صفحه و در محلهای <span dir=ltr>X - Y</span>چاپ شوند لطفا راهنمایی فرمایید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقا سعید درضمن میخواستم بگویم وقتی تک تک کنترلهای جعبه تصویر را در زمان طراحی ایجاد میکنم برنامه درست کار میکند مشکل هنگامی ایجاد میشود که این کنترلها را در زمان اجرای برنامه ایجاد کنیم شاید بگویید کنترلها را همان اول ایجاد کنم ولی تعداد آنها بیش از 100 عدد میباشد که معقول این است در زمان اجرا ایجاد شوند

    قبلا از راهنمایی شما تشکر مینمایم

  5. #5
    به کد خودتون دقت کنید, مشکل در ایجاد کنترلها نیست بلکه شما دارید همه اونا رو در یکجا و روی هم چاپ میکنید و به همین خاطر من از NewPage استفاده کردم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقاسعید من چون قسمتی از برنامه را در اینجا نوشته ام شما متوجه موضوع نبودید باعرض پوزش

    دوباره توضیح میدهم :
    موقعیت تصاویر بوسیله متغییرهای <span dir=ltr>X</span> و <span dir=ltr>Y</span> تغییر میکنند
    من در بالا نیز شرح دادم که اگر کنترلها را در هنگام طراحی ایجاد کنیم برنامه بدرستی کار میکند و همه تصاویر در محلهای مورد نظر ما چاپ میشوند
    من خودم نیز در این مسئله گیر کرده ام که هر خاصیت این کنترلها را میشود تغییر داد یا مثلا داخل کنترل جعبه تصویر میتوان تصویر مورد نظر را لود کرد ولی هنگاه چاپ گرفتن مثل این است که داخل جعبه تصویر خالی است و هیچ تصویری چاپ نمیشود
    این را هم بگویم که در هنگام باز شدن فرم خاصیت دیداری این کنترلهای جعبه تصویر را فعال کرده و موقعیت آنها را بر روی فرم جابجا نموده و میتوان مشاهده کرد که تصاویر داخل این کنترلها لود شده اند
    آیا این مشکل میتواند از خود ویندوز باشد یا از نسخه ویژوال بیسیک ؟
    من از ویندوز ایکس پی و از ویژوال بیسیک 6 استفاده مینمایم
    من که گیج شده ام :o :? :cry: :wink: :x

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقا سعید سلام
    من ویژوال بیسیک را پاک کرده و از اول آن را نصب کردم و مشکل حل شد
    من احساس میکنم ویژوال بیسک 6 در بعضی از موارد اشکال دارد مثلا وقتی کدی را به تنهایی نوشته و اجرا میکنیم خوب کار میکند ولی وقتی آن را به برنامه نوشته شده ای اضافه میکنیم در آنجا پیغام خطا میدهد
    بهر حال از راهنمایی های شما تشکر مینمایم
    :D

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •