نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در خواست برنامه تغییر آی پی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    در خواست برنامه تغییر آی پی

    سلام دوستان. کسی برنامه ای نداره کسی سورس برنامه ای رو نداره که بشه باهاش توی اینترنت آی پی رو تغییر داد یا مخفی کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله shedayat : سه شنبه 24 شهریور 1388 در 01:27 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: در خواست برنامه تغییر آی پی

    یعنی کسی نداره؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: در خواست برنامه تغییر آی پی

    دوست عزیز اولا که شما وقتی می تونید آیپی عوض کنید که در بیشتر مواقع از سرویس DHCP استفاده کنید .

    دوما برنامه هایی که شما رو در اینترنت مخفی می کنند کارشون این هست که تمام Header ها و درخواست های شما رو به آیپی مورد نظر ارسال می کنه و اون آیپی جای شما در اینترنت به خزندگی می کند .

    باتشکر احسان

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: در خواست برنامه تغییر آی پی

    دوست عزیز sanaz13x ایشون تنها مخفی سازی نگفتن تغیرم گفتن که با کدهای ساده ی داس میشه این کار رو کرد من این کد هارو دارم اینم کد هاش
    البته کد ها ابدایی خودمه و باید حداقل سه بار اجرا بشه تا عمل کنه
    Shell "cmd.exe /c /ipconfig /flushdns"
    Shell "cmd.exe /c/ipconfig /release"
    Shell "cmd.exe /c /ipconfig /renew"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: در خواست برنامه تغییر آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط REZADG مشاهده تاپیک
    دوست عزیز sanaz13x ایشون تنها مخفی سازی نگفتن تغیرم گفتن که با کدهای ساده ی داس میشه این کار رو کرد من این کد هارو دارم اینم کد هاش
    البته کد ها ابدایی خودمه و باید حداقل سه بار اجرا بشه تا عمل کنه
    Shell "cmd.exe /c /ipconfig /flushdns"
    Shell "cmd.exe /c/ipconfig /release"
    Shell "cmd.exe /c /ipconfig /renew"
    دستت درد نکنه ولی عملی نشد! روش دیگه ای نداری؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: در خواست برنامه تغییر آی پی

    Very simple dynamic ip address tracker. We use this to quickly get the IP address of our cable modem. We like the IP to change all the time for security reasons. This application will let you know when your IP changes

    http://www.planet-source-code.com/vb...44964&lngWId=1

    موفق و موید باشید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •